سايپا ديزل (خكاوه)
Collapse
X
-
پاسخ : سايپا ديزل (خكاوه)
یه دست اندازی حوالی 820 فکر کنم داره ! بعد از عبور از اون محدوده شاید رشد قوی ببینیم ازش !
نظر
-
در اصل توسط bourse پست شده است View Post
نظر
-
نظر
-
الان تقریبا اکثر تحلیل گرها اعتقاد دارن خکاوه تو چند ماه آتی میتونه تا محدوده 8- 10 هزار تومان هم رشد کنه ( فیبو 1.618 ) کانال . تارگتی که الان من میخوام بدم احتمالا واسه خیلی هاتون عجیب و غیر واقعیه ولی طبق نمودار بلند مدت سهم تو یه سوپر سیکل قوی سالیانه هستیم که تو 3 تا 5 سال آینده قیمت هم سهم یموته تا فیبوی 2.618 کانال محدوده قیمتی هر سهم 190000 ( یکصد و نود هزار تومان ) برسه . نه فقط خکاوه که خیلی از سهم ها تارگت های خیلی بالایی دارن . شاخص امروز بورس ما به مانند شاخص داوجونز چند سال پیشه . فقط سهامداری کنید و حتی یه برگه سهم فروشنده نباشید
نظر
-
-
جدیدا مد شده هر کی میخواد سهمشو تبلیغ کنه مینویسه بزرگترین جا مانده بازار . بدون اینکه گذشته سهمو ببینه یا قبلش یکم فکر کنه . چند روز پیش تو یه فرومی یه سهمی یکی نوشته بود بزرگترین جا مانده وقتی رفتم گذشتشو دیدم تو دو سال اخیر بالای صد برابر شده بود قیمتش!!! ولی نظر منو بخواهید بزرگترین جامانده رشد بورس سهام خکاوست . از سال 83 تا به امروز فقط و فقط حدود 30 درصد رشد داشته . یعنی کسی که سال 83 خکاوه خریده بود امروز با احتساب افزایش سرمایه ها و سود هایی که تو مجمع گرفته بود فق و فقط 30 درصد توی سوده!!! تو کل بورس بگردید نمیتونید سهمی پیدا کنید که تو 15 سال اخیر فقط 30 درصد رشد داشته!!!
نظر
-
نکات قابل توجه در صورنهای مالی 98 و مقایسه با 97 !
1- در سال 98 شرکت زیان عملیاتی 2106 میلیارد ریالی(سال 97) را به سود عملیاتی 1939 میلیاردی تبدیل کرده است!
2- در سال 98 شرکت زیان 2119 ریالی سال 97 را به زیان 534 ریالی در سال 98 تقلیل داده است ! این موضوع حاکی از پتانسیل سهم برای رسیدن به سودآوری است !
3- شرکت زیان خالص 5585 میلیارد ریالی سال 97 را در سال 98 به رقم 1408 میلیارد ریال کاهش داده است!آخرین ویرایش توسط رادین1؛ 2020/07/18, 10:27.
نظر
-
در اصل توسط bourse پست شده است View Post
نظر
-
واقعا خکاوه و خاور مسخره اش رو دراوردن با این مجمع بازی
میبندن واسه مجمع الکی و برگزار نمیشه از بازار هم جا میمونن
خگستر یه ماه پیش 517 الان 1009
خکاوه یه ماه پیش 622 الان 961
تازه خگستر یه 8 درصد منفی هم دارهلا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
نظر
-
در اصل توسط milad97 پست شده است View Postواقعا خکاوه و خاور مسخره اش رو دراوردن با این مجمع بازی
میبندن واسه مجمع الکی و برگزار نمیشه از بازار هم جا میمونن
خگستر یه ماه پیش 517 الان 1009
خکاوه یه ماه پیش 622 الان 961
تازه خگستر یه 8 درصد منفی هم داره
ایشالله امسال چند تا افشای الف بده عقب موندگیشو جبران میکنه . رو حساب قیمت باقی خودرویی ها قیمت خکاوه و خاور الان باید حداقل بالای 5 هزار باشه
نظر
نظر