سايپا ديزل (خكاوه)
Collapse
X
-
پاسخ : سايپا ديزل (خكاوه)
چه حجمی زد یهواز دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
در اصل توسط bourse پست شده است View Postدر اصل توسط bourse پست شده است View Postشلرد هم سهم خیلی خوبیه من واسه یکی از پرتفوهاهم رو 700 خرید کردم و متاسفانه رو 1900 خروج کامل زدم که فکر میکم اشتباه کردم ( البته اینو بگم سبد شخصی خودم تک سهم خکاوه ) . در مورد خکاوه فکر نمیکنم اصلاح زیادی بخوره و احتمال میدم هفته اینده مجدد بیفته تو صعود . یسری تحلیل های نسبیتی دارم روش انجام میدم کامل شد میزارم تاپیک
1399/05/15, 15:17
غلط
اندر
غلط
اندر
غلطه.
نقظه سر خط.
تمام.
پ.ن: شاید که وضعیت در تاریخ 2 آبان با وضعیت 15 مرداد یکی نباشه ولی عرض من بحث کلیت هستآخرین ویرایش توسط فرهنگ سازان؛ 2020/10/23, 19:11.
نظر
-
در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Postکلا تک سهم شدن، اونم تو این بازار ، اونم تو بازار پایه و اونم تو خکاوه
غلط
اندر
غلط
اندر
غلطه.
نقظه سر خط.
تمام.
پ.ن: شاید که وضعیت در تاریخ 2 آبان با وضعیت 15 مرداد یکی نباشه ولی عرض من بحث کلیت هست
نظر
-
در اصل توسط bourse پست شده است View Postدوست عزیز البته نظر شما هم محترمه ولی من باهاتون موافق نیستم قبلا هم تو انجمن تالار بورس یکی از کاربران این بحثو پیش کشید جواب دادم بتظر من هر کسی باید طبق اون استراژدی و روشی که فکر میکنه درسته معامله کنه من نزدیک 12 ساله که روش تک سهمی در پیش گرفتم بیشترین زمانی هم که روی سهم بودم همین آخری سهم خکاوه بوده که فکر میکنم نزدیک 4_5 ساله هست با میانگین زیر 70 با سهم هستم، با توجه به سود تصاعدی که رو سهم های مختلف داشتم تو مدت 12 سال اصل سرمایم بالای 1000 برابر شده که از خودم ناراضی نیستم،. خکاوه تو این چند سال بازدهیش کمتر از سایر سهم ها بوده که مطمئنم اینم به موقش یه رشد خوبی داره
سر تعظیم به این دید فوق بلند مدت
و
استراتژی محکم و زیباتون
نظر
-
در اصل توسط bourse پست شده است View Postدوست عزیز البته نظر شما هم محترمه ولی من باهاتون موافق نیستم قبلا هم تو انجمن تالار بورس یکی از کاربران این بحثو پیش کشید جواب دادم بتظر من هر کسی باید طبق اون استراژدی و روشی که فکر میکنه درسته معامله کنه من نزدیک 12 ساله که روش تک سهمی در پیش گرفتم بیشترین زمانی هم که روی سهم بودم همین آخری سهم خکاوه بوده که فکر میکنم نزدیک 4_5 ساله هست با میانگین زیر 70 با سهم هستم، با توجه به سود تصاعدی که رو سهم های مختلف داشتم تو مدت 12 سال اصل سرمایم بالای 1000 برابر شده که از خودم ناراضی نیستم،. خکاوه تو این چند سال بازدهیش کمتر از سایر سهم ها بوده که مطمئنم اینم به موقش یه رشد خوبی داره[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
نظر
-
در اصل توسط bourse پست شده است View Postدوست عزیز البته نظر شما هم محترمه ولی من باهاتون موافق نیستم قبلا هم تو انجمن تالار بورس یکی از کاربران این بحثو پیش کشید جواب دادم بتظر من هر کسی باید طبق اون استراژدی و روشی که فکر میکنه درسته معامله کنه من نزدیک 12 ساله که روش تک سهمی در پیش گرفتم بیشترین زمانی هم که روی سهم بودم همین آخری سهم خکاوه بوده که فکر میکنم نزدیک 4_5 ساله هست با میانگین زیر 70 با سهم هستم، با توجه به سود تصاعدی که رو سهم های مختلف داشتم تو مدت 12 سال اصل سرمایم بالای 1000 برابر شده که از خودم ناراضی نیستم،. خکاوه تو این چند سال بازدهیش کمتر از سایر سهم ها بوده که مطمئنم اینم به موقش یه رشد خوبی داره
با تشکر
نظر
-
امروز خکاوه ! و چکاوه ! بعد از مدتی صف فروش ممتد !!! با حجم خوبی از صف فروش خارج شدن !!!
نظر
-
کسی هست بگه این چرا اینقدر کوچولو موچولو مونده؟؟؟
کلا ۲/۶ ملیارد سهم
شناور واقعیش خیلی کنه
با خرید ۲۶ میلیون سهم حدود ۱۰ میلیارد تومان میشه ۱ درصد شرکت رو خرید
بشدت خشکوندنش
یعنی شما با پول ۵ تا خونه کلنگی تو تهران البته یه کم جای خوبش، میتونید یه سیت سایپا دیزل رو صاحب شوید با کلی املاک و برند و شرکای برجامی مثل ولوو و ...
ول کنید این سهام گنده مثل نهنگ فولاد و کگل و شستا و شپنا رو .....
چهار نفره جمع شید سیت های سایپا رو بگیرید!!!
نظر
-
در اصل توسط TARGET پست شده است View Postکسی هست بگه این چرا اینقدر کوچولو موچولو مونده؟؟؟
کلا ۲/۶ ملیارد سهم
شناور واقعیش خیلی کنه
با خرید ۲۶ میلیون سهم حدود ۱۰ میلیارد تومان میشه ۱ درصد شرکت رو خرید
بشدت خشکوندنش
یعنی شما با پول ۵ تا خونه کلنگی تو تهران البته یه کم جای خوبش، میتونید یه سیت سایپا دیزل رو صاحب شوید با کلی املاک و برند و شرکای برجامی مثل ولوو و ...
ول کنید این سهام گنده مثل نهنگ فولاد و کگل و شستا و شپنا رو .....
چهار نفره جمع شید سیت های سایپا رو بگیرید!!!
5 * 1000 = 5000 میلیارد دامداری تلیسه
نتیجه گیری : ارزش یه دامداری تو این کشور 4 برابر بزرگترین شرکت تجاری ساز ایرانه به زبان ساده تر شما با پول یه دامداری میتونی 4 تا شرکت سایپا دیزل بخری، زیبا نیست!؟
نظر
-
در اصل توسط bourse پست شده است View Post2.6 * 460 = 1200 میلیارد خکاوه
5 * 1000 = 5000 میلیارد دامداری تلیسه
نتیجه گیری : ارزش یه دامداری تو این کشور 4 برابر بزرگترین شرکت تجاری ساز ایرانه به زبان ساده تر شما با پول یه دامداری میتونی 4 تا شرکت سایپا دیزل بخری، زیبا نیست!؟
نظر
نظر