سايپا ديزل (خكاوه)
Collapse
X
-
پاسخ : سايپا ديزل (خكاوه)
بازی سهم نشون میده کلا سهم دست حقیقی هاست و سایپا هیچکاره هست! منتهی کاملا بازیگرا مدیرعامل رو بردند تو تیم خودشون!!!
دقیقا میدونند کی چند تا سهم داره و غیره و ذالک و سایر کثافتکاری ها و اخبار رانتی که محمد زاده مدیرعامل سفته باز در اختیارشون قرار میده
دوستان دارند یه تحقیق تفحصی رو استارتش رو میزنند! حتی شرکت داره آمارهای تولید و فروش رو دستکاری میکنه
نظر
-
-
-
مارکتینگ کل خکاوه شد ۱۳۰۰ میلیارد تومان! هر ۱۳ میلیارد تومن ۱ درصد شرکت!
خاک تو سر بی غیرت مدیرعاملش!!!! شرکتی که روزگاری نصف ایرانخودرو بوده و ۵ برابر خپارس! رو محمد زاده به چه روزی انداخته! که بعد از ۷۵ درصد اصلاح از سقف مرداد ماه و ۲۵ درصد در دو هفته گذشته در مثبت ترین روز بورس راحت با کد به کد کردن صف فروشش میکنند!!!!
فقط یک ابر دزد میتونه این بلا رو سر شرکت بیاره!!!
فقط تحسن و اعتراض حضوری دم در شرکت در دهه فجر میتونه مسوولین رو متوجه وخامت خکاوه کنه! دوستانی که میتونند حضوری بیان اعلام حضور کنند و در گروه های تلگرامی و سایر فرومها این موضوع رو منتشر کنند!
نظر
-
سلام وعرض ادب خدمت تمامی دوستان
عزیزان بارها خدمتتون عرض کردم در این گونه سهامی که بازدهی های زیادی براشون تدارک دیده شده به این راحتی اجازه رشد داده نخواهد شد
این تجربه به قیمت سفید شدن موهای سرم به دست اوردم
از اون ور هم اجازه بدیم بازیگر کارها شو انجام بده این که ما به محض اینکه خرید کردیم بیاییم اینجا به زمین وزمان فحش بدیم وهمه رو مقصر بدونیم زیاد حرفه ای نیست
ما چند هزار یا نهایت یکی دو درصد شرکت رو تونسته باشیم بخریم ولی مطمین باشید بازیگر چند برابر ما خرید کرده وبه دنبال تکمیل کردن کل پازل سهم هست واین پازل ممکنه 10 ها ایتم داشته باشه از قبیل افزایش تولید افزایش نرخ کاهش پرسنل پرونده های باز مالیاتی پرونده های باز قضایی مشارکت با شرکای مربوطه وچندین عامل دیگر
واز نظر بازیگر شرکت وسهمی که قراره از خاک بلند بشه باید تمام ایتم هاش اوکی بشه بعد استارت بخوره وطبق تجربه ای که از اونگونه شرکت ها دارم حتی اگر یک ایتم هم مانده باشه اون پازل منتظر یک قطعه خواهد ماند تاکید می کنم حتی یک قطعه
واینکه حالا از نظر ما چند ایتم حل شده وما به طور مثال از زیان در امدن شرکت را دیدیم ویا مثلا مارکت کوچک شرکت را در قیاس سایر همگروه ها دیدیم وخریدمان را انجام دادیم واز فردا صبح به زمین وزمان فحش بدهیم وهمه را متهم کنیم فقط وفقط باعث فرسوده شدن خود وسایر دوستان خواهیم شد
در این جور مواقع باید اجازه داد کارهای شرکت حل وفصل شده ودیدگاهمان با بازیگر در یک طرف قرار بگیرد
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط خوش نیت پست شده است View Postسلام وعرض ادب خدمت تمامی دوستان
عزیزان بارها خدمتتون عرض کردم در این گونه سهامی که بازدهی های زیادی براشون تدارک دیده شده به این راحتی اجازه رشد داده نخواهد شد
این تجربه به قیمت سفید شدن موهای سرم به دست اوردم
از اون ور هم اجازه بدیم بازیگر کارها شو انجام بده این که ما به محض اینکه خرید کردیم بیاییم اینجا به زمین وزمان فحش بدیم وهمه رو مقصر بدونیم زیاد حرفه ای نیست
ما چند هزار یا نهایت یکی دو درصد شرکت رو تونسته باشیم بخریم ولی مطمین باشید بازیگر چند برابر ما خرید کرده وبه دنبال تکمیل کردن کل پازل سهم هست واین پازل ممکنه 10 ها ایتم داشته باشه از قبیل افزایش تولید افزایش نرخ کاهش پرسنل پرونده های باز مالیاتی پرونده های باز قضایی مشارکت با شرکای مربوطه وچندین عامل دیگر
واز نظر بازیگر شرکت وسهمی که قراره از خاک بلند بشه باید تمام ایتم هاش اوکی بشه بعد استارت بخوره وطبق تجربه ای که از اونگونه شرکت ها دارم حتی اگر یک ایتم هم مانده باشه اون پازل منتظر یک قطعه خواهد ماند تاکید می کنم حتی یک قطعه
واینکه حالا از نظر ما چند ایتم حل شده وما به طور مثال از زیان در امدن شرکت را دیدیم ویا مثلا مارکت کوچک شرکت را در قیاس سایر همگروه ها دیدیم وخریدمان را انجام دادیم واز فردا صبح به زمین وزمان فحش بدهیم وهمه را متهم کنیم فقط وفقط باعث فرسوده شدن خود وسایر دوستان خواهیم شد
در این جور مواقع باید اجازه داد کارهای شرکت حل وفصل شده ودیدگاهمان با بازیگر در یک طرف قرار بگیرد
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط pezhmanyaghoobi پست شده است View Postمیشه لطفا بفرمائید چگونه و توسط چه کسانی کارهای این شرکت بی در و پیکر حل و فصل میشه؟
اصلا مهم نیست که کیه وچکارس وقتی رو تابلو می بینی دارن سهم رو جمع می کنن دیگه مهم نیست که کیه فقط این مهمه که صاحب داره واون صاحب هم برنامه داره واسه سهم
یک مطلبی رو هم خدمتتون عرض کنم سهم صدرا یک چیزی بین 5 تا 10 سال طول کشید جمع اوریش از بازار ولی کسایی که مطمین بودند وایستادند ونتیجش رو هم دیدند
سهم ذوب اهن 3 سال حالا خدا کنه این سهم زود تر کاراش ردیف بشه
نظر
-
شفاف سازی تمحرکه:
عنوان موضوع افشاء: انعقاد قرارداد مهم - گروه الف
- موضوع قرارداد
راه اندازی خط رنگ بدنه اسکانیا - تاريخ انعقاد قرارداد
1399/10/20- طرف قرارداد
شرکت وزنه (سهامی خاص) - مبلغ قرارداد
5,160میلیون ریال- نحوه تسویه
30 درصد به صورت پیش پرداخت و الباقی به متناسب با پیشرفت کار و بر اساس صورت وضعیت ارسالی از سوی پیمانکار و تاییده کارفرما - شرح جزئيات قرارداد
تاریخ شروع قرار داد مصادف با دریافت چک پیش پرداخت می باشد. - تاريخ مؤثر اجراي قرارداد
1399/11/11
۵۱۶ میلیارد تومان فقط کارگاه رنگ!!!
یعنی الان سالن رنگ خکاوه نصف کل شرکته!!!
نظر
-
در اصل توسط خوش نیت پست شده است View Postسلام وعرض ارادت
اصلا مهم نیست که کیه وچکارس وقتی رو تابلو می بینی دارن سهم رو جمع می کنن دیگه مهم نیست که کیه فقط این مهمه که صاحب داره واون صاحب هم برنامه داره واسه سهم
یک مطلبی رو هم خدمتتون عرض کنم سهم صدرا یک چیزی بین 5 تا 10 سال طول کشید جمع اوریش از بازار ولی کسایی که مطمین بودند وایستادند ونتیجش رو هم دیدند
سهم ذوب اهن 3 سال حالا خدا کنه این سهم زود تر کاراش ردیف بشه
نظر
نظر