سايپا ديزل‌ (خكاوه)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35706

پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
    اشتباه دارید میکنید، با این نگاهی که شما به واگرایی ها دارید من میتونم بالای نود درصد سهم های بورس مثال بزنم واگرایی منفی و مثبت دارن!!!
    بازار همیشه پر است از واگرایی ها در سقف و کف ! و چیز طبیعی هم هست ! نامتعارف نیست !

ممکن است برخی نمادهای در یک تایم فریم با واگرایی مواجه باشند اما در تایم فریمهای بالاتر یا پایینتر نه !

بنابراین استراتژی فرد در مواجه با واگرایی مهم است ! اینکه کوتاه مدتی با سهم باشد یا بلند مدتی !

نکته دیگر در مواجهه با واگرایی توجه به رفتار بازیگر و قدرت پول ورودی هست !

در برخی نمادها بازیگر با قدرت پول و صف سازی از واگرایی عبور میکند ! در برخی نمادها هم نه بازیگر در مقابل واگرایی واکنش نشان میدهد !

در هر حال به نظر من بروز واگرایی نکته قابل توجهی هست ! و صرفنظر از هر اقدامی (اعم از خرید یا فروش یا ورود یا خروج) !! باید نسبت به آن هوشیار بود !

نظر

• bourse
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1346

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      بازار همیشه پر است از واگرایی ها در سقف و کف ! و چیز طبیعی هم هست ! نامتعارف نیست !

ممکن است برخی نمادهای در یک تایم فریم با واگرایی مواجه باشند اما در تایم فریمهای بالاتر یا پایینتر نه !

بنابراین استراتژی فرد در مواجه با واگرایی مهم است ! اینکه کوتاه مدتی با سهم باشد یا بلند مدتی !

نکته دیگر در مواجهه با واگرایی توجه به رفتار بازیگر و قدرت پول ورودی هست !

در برخی نمادها بازیگر با قدرت پول و صف سازی از واگرایی عبور میکند ! در برخی نمادها هم نه بازیگر در مقابل واگرایی واکنش نشان میدهد !

در هر حال به نظر من بروز واگرایی نکته قابل توجهی هست ! و صرفنظر از هر اقدامی (اعم از خرید یا فروش یا ورود یا خروج) !! باید نسبت به آن هوشیار بود !
      یه مورد کلی در مورد واگرایی ها میگم و این بحث تمام میکنیم . ما یه واگرایی داریم و یه تایید واگرایی . الان توی بازار سهم هایی که واگرایی از جنس مثبت و منفی دادن و تایید شده شاید چیزی حدود ده درصد باشه . و سهم هایی که مستعد واگرایی هستن ولی تایید نشده چیزی حدود نود درصد بازار به این صورته . برای مثال من سهم هایی که خودتون روشون فعال هستید مثل توریل - شکلر - فسازان - ساراب الان چک کردم همه واگرایی منفی دادن که ان شالله فرصت بشه چارتشون توی تاپیکشون میگذارم

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35706

یه مورد کلی در مورد واگرایی ها میگم و این بحث تمام میکنیم . ما یه واگرایی داریم و یه تایید واگرایی . الان توی بازار سهم هایی که واگرایی از جنس مثبت و منفی دادن و تایید شده شاید چیزی حدود ده درصد باشه . و سهم هایی که مستعد واگرایی هستن ولی تایید نشده چیزی حدود نود درصد بازار به این صورته . برای مثال من سهم هایی که خودتون روشون فعال هستید مثل توریل - شکلر - فسازان - ساراب الان چک کردم همه واگرایی منفی دادن که ان شالله فرصت بشه چارتشون توی تاپیکشون میگذارم
        بحث خاصی نیست، واگرایی و تعریفش مشخص هست !

در بازار هم چیزی به نام "نماد من و شما" وجود نداره ! من برخی نمادها رو ممکنه دنبال کنم ! یا در موردش در سایت بنویسم ! لزوما به معنای خرید یا فروش من در اون نماد نیست !

شما چند روز پیش نوسان منفی روی تابلو خکاوه رو کثافتکاری اعلام کردید ! منم نوشتم که واگرایی داشت و نوسان منفی احتمالا در واکنش به همون واگرایی بوده ! و اتفاقا اشاره هم کردم که محدوده حمایتی خودشو حفظ کرده در عین واگرایی !

هر نمادی در بازار چه من به قول شما روش فعال باشم یا نباشم واگرایی یا چارتش یا دیتای بنیادیش یا حتی نظر خاصی در موردش درج بشه برای من و بقیه اعضا سایت مفید هست ! و استقبال میکنم !

نظر

• bourse
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1346

بحث خاصی نیست، واگرایی و تعریفش مشخص هست !

در بازار هم چیزی به نام "نماد من و شما" وجود نداره ! من برخی نمادها رو ممکنه دنبال کنم ! یا در موردش در سایت بنویسم ! لزوما به معنای خرید یا فروش من در اون نماد نیست !

شما چند روز پیش نوسان منفی روی تابلو خکاوه رو کثافتکاری اعلام کردید ! منم نوشتم که واگرایی داشت و نوسان منفی احتمالا در واکنش به همون واگرایی بوده ! و اتفاقا اشاره هم کردم که محدوده حمایتی خودشو حفظ کرده در عین واگرایی !

هر نمادی در بازار چه من به قول شما روش فعال باشم یا نباشم واگرایی یا چارتش یا دیتای بنیادیش یا حتی نظر خاصی در موردش درج بشه برای من و بقیه اعضا سایت مفید هست ! و استقبال میکنم !

مشکل همین جاست تعریف شما از واگرایی ها اشتباست و درست متوجه نشدید . شما نسبت به تشکیل واگرایی ها احساس خطر میکنید که همون طور که عرض کردم بالای 90 درصد سهم های بورس مستعد واگرایی هستن یا واگرایی تشکیل دادن و چون همه را نمیتونستم مثال بزنم فقط همون چند تا سهمی که خودتون روش فعال هستید را مثال زدم وگرنه اصلا بحث سهم من و شما نیست . خلاصه اینکه توی بازار تشکیل واگرایی با تایید واگرایی تفاوت بسیار داره . در مورد خکاوه هم با فرض اینکه شخصی سهمو داشت و نگاه کوتاه مدتی به سهم داشت وقتی باید از سهم خارج میشد که قیمت به زیر 480 میومد و به اصطلاح واگرایی تایید میشد . وگرنه با نگاهی که شما و آقای خزایی داشتید رو همون قیمت 500 از ترس تشکیل واگرایی فروش زده بودید . اون بحث کثافتکاری روی تابلو هم من منظورم چیز دیگه ای بود و ربطی به واگرایی نداشت

نظر

• bourse
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1346

دیروز سهم محدوده مقاومتی مهم 580 به بالا شکست . دوستان کوتاه مدتی که تازه میخوان به سهم ورود کنن حدد ضرر محدوده 560 . محدوده قیمتی 620-650 تو کوتاه مدت واسه سهم مهمه که باید ازش عبور کنه . بلند مدتی ها هم طبق نمودار چند پست قبلی رو منفی ها هر جا فرصت داد پله ای فقط اضافه کنن

نظر

• bourse
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1346

تو مچینگ اول وقت نزدیک 250 میلیون صف خرید بود . یعنی نزدیک ده درصد مارکت شرکت تقاضا واسه خرید سهم !!!!!

نظر

• bourse
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1346

تاپیک خکاوه من بالا نیارم خبریش نیست . ظاهرا فقط خودم سهامدار موندم /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• فرهنگ سازان
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2014
                  • 692

تاپیک خکاوه من بالا نیارم خبریش نیست . ظاهرا فقط خودم سهامدار موندم /.:biggrinsmiley.:/
                  هستیم قربان

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35706

رد میشه یا تثبیت یا برگشت !؟

نظر

• bourse
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1346

ببخشید من یکم رک صحبت میکنم جدای از اینکه بعدا چه اتفاقی واسه سهم می افته ولی این چارت های شما کاملا اشتباست و بیشتر شبیه نقاشی میمونه .

نظر

• bourse
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1346

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
                        هستیم قربان
                        خوشحالم با یکی از قدیمی ها و با تجربه ها همسنگریم

نظر

• bourse
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1346

اینم نقشه هوایی سهم . دوستان سبدتون روی سهم های خوب ببندید با تورمی که امسال در پیش داریم این بازار راهی جز صعود نداره

تو تاریخ بورس همیشه ارزش بازار خکاوه بالاتر از خاور بود و امروز ارزش بازار خاور تقریبا نه برابر ارزش بازار خکاوه شده . چه خوشمون بیاد چه خوشمون نیاد خکاوه محکوم به صعوده و اول راه هستیم . هر عرضه احتمالی سهم در آینده بنظرم فرصت خریده

نظر

• فرهنگ سازان
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jan 2014
                            • 692

تو تاریخ بورس همیشه ارزش بازار خکاوه بالاتر از خاور بود و امروز ارزش بازار خاور تقریبا نه برابر ارزش بازار خکاوه شده . چه خوشمون بیاد چه خوشمون نیاد خکاوه محکوم به صعوده و اول راه هستیم . هر عرضه احتمالی سهم در آینده بنظرم فرصت خریده

درود

عجیبه چرا امروز 5 درصدی نشد؟

سه تا سه درصد داشت و روز چهارم مگر قانون نمیگه 5 درصدی هست؟؟؟

نظر

• bourse
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 1346

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post

درود

عجیبه چرا امروز 5 درصدی نشد؟

سه تا سه درصد داشت و روز چهارم مگر قانون نمیگه 5 درصدی هست؟؟؟
                              درست میگید . متاسفانه ناظر دیشب احیا بوده و هنوز خوابه . راستی گزارش خیره کننده فروردین ماه خکاوه اومد روی کدال چه شود این سهم

نظر

• bourse
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1346

من سهامدار نوعی با گزارش امروز سهم به این نتیجه رسیدم قیمت 2 هزار تومان هم واسه خرید سهم ارزندست، واسه چی باید هر روز برم توی صف خرید؟ پس کی قراره این قانون مضخرف صف خرید و فروش برچیده بشه؟

نظر

در حال کار...
                                X