سايپا ديزل (خكاوه)
جمع کردن
X
-
-
پاسخ : سايپا ديزل (خكاوه)
این چارت راهی جز صعود واسه سهم باقی نمیزاره . دوستانی که نقد هستن رو منفی ها به صورت پله ای و ترجیحا مارتینگل خرید کنندر اصل توسط bourse پست شده است مشاهده پست
نظر
-
و ما همچنان در حال اضافه کردن هستیم ! یا به فنا می رویم ! یا رستگار می شویم !/.:biggrinsmiley.:/
به نظرم راه رستگاری است خکاوه !
فقط مشکل اینه کمی تو منفی معطل نمی شود تا یک سهمی را تبدیلش کنیم !
به نظر میاد خریداران اصلی سهم اونهایی نیستند که در قسمت اردرهای خرید می بینیم !!! بلکه کسانی هستند که به قسمت فروش حمله می کنند !
نظر
-
تک سهم شدی رادین جان؟در اصل توسط رادین۱ پست شده است مشاهده پستو ما همچنان در حال اضافه کردن هستیم ! یا به فنا می رویم ! یا رستگار می شویم !/.:biggrinsmiley.:/
به نظرم راه رستگاری است خکاوه !
فقط مشکل اینه کمی تو منفی معطل نمی شود تا یک سهمی را تبدیلش کنیم !
به نظر میاد خریداران اصلی سهم اونهایی نیستند که در قسمت اردرهای خرید می بینیم !!! بلکه کسانی هستند که به قسمت فروش حمله می کنند !
نظر
-
سلام و ارادت ۹۳ درصد ! اون بقیه هم منتظر فرصت هستم تبدیل کنم ! شاید اشتباه کنم ولی روند معاملات دو ماه گذشته سهم برام خیلی جذاب بوده است .در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است مشاهده پستتک سهم شدی رادین جان؟
نظر
-
-
دروددر اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است مشاهده پستحمایت بعدی احتمالا ردیف بشه
بعد این همه مثبت حالا دو روز هم منفی بشه ! اتفاق خاصی نمی افته ! من که ازش خیلی راضی ام !/:.smilingsmiley.:/
نظر
-
سلام دقیقا درستهدر اصل توسط رادین۱ پست شده است مشاهده پستدرود
بعد این همه مثبت حالا دو روز هم منفی بشه ! اتفاق خاصی نمی افته ! من که ازش خیلی راضی ام !/:.smilingsmiley.:/
کل صف فروش ۹ میلیون سهم بعد این همه رشد
بیاد پائینتر درصدش رو به امید خدا می برم بالاتر
نظر
-
یک پله دیگه تو منفی خریدم
پله نهایی رو اگر بیاد حدود ۱۰۰۰ می خرم وگرنه همین مقدار کافی است فعلا ۲۵ درصد سبد
نظر
-
چه بازی می کنه ! بازیگر! صفهای میلیونی فروش می گذارند ! بعد صفها در چند ثانیه ناپدید میشه ! واقعا آفرین ! ترسوها سریع میروند تو صف فروش ! بعد صف مربوط به خود شان را حذف می کنند اون هایی که تعدادی سهم دارند را از دستشون در میارند ! مطمئن شدم که بازیگر کاربلدی داره! ما هم همراهیشون خواهیم کرد انشالله هدف اول ! بالای ....
نظر
-
خوب به نظر میاد کم کم وقت برگشتش رسیده !
سهامداران/دارندگان (در پایان روز)
شركت ستاره سفيران آينده-سهامي خاص- ۳۱۹ M ۱۲.۰۹۰ ۰ شركت واسپاري توسعه گستربرنا-سهامي خاص- ۲۹۸ M ۱۱.۳۰۰ ۰ شركت توسعه سرمايه رادين-سهامي خاص- ۲۷۵ M ۱۰.۴۳۰ ۰ شركت تجارت الكترونيك خودروتابان تاخت-سهامي خا ۱۱۸ M ۴.۴۹۰ ۰ شخص حقيقي ۱۱۵ M ۴.۳۶۰ ۰ شخص حقيقي ۹۰ M ۳.۴۱۰ ۰ شخص حقيقي ۵۶ M ۲.۱۰۰ ۴۸۹,۴۹۳ شركت راهبران سرمايه كوير-سهامي خاص- ۳۴ M ۱.۲۸۰ ۰ شركت توليدي فولادسپيدفراب كوير-سهامي خاص- ۳۱ M ۱.۱۶۰ ۰ شخص حقيقي ۲۷ M ۱.۰۲۰ ۰
نظر

نظر