سايپا ديزل‌ (خكاوه)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • jazeba
    عضو عادی
    • Dec 2011
    • 83

اون بند آخر که گفته به علت زیان انباشته مشمول قانون 141 تجارت دیگه چیه ؟ نکنه این هم میخوان ببرنش بازار پایه

نظر

• bahary
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 2510

در اصل توسط jazeba پست شده است View Post
      اون بند آخر که گفته به علت زیان انباشته مشمول قانون 141 تجارت دیگه چیه ؟ نکنه این هم میخوان ببرنش بازار پایه
      مشمول قانون 141تجارت ربطی به این موضوع ندارد. شرکت توانایی جبران زیان از فروش کامیون ها با قیمتهای جدید که تقریبا دو برابر شده را دارد.
      آخرین ویرایش توسط bahary؛ 2012/12/02, 22:02.

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي حق تقدم شركت سايپا ديزل با توجه به اعلام مهلت پذيره نويسي، بدون محدوديت نوسان قيمت با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشد . مديريت بازار

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

وحید جان شما که فکر کنم تو بورس ایران استاد نوسانگیری از حق تقدم ها هستید فروش در چه قیمتی رو مناسب میبنی؟
          برای اضافه کردن چه قیمتی مناسبه؟
          ممنون

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
            وحید جان شما که فکر کنم تو بورس ایران استاد نوسانگیری از حق تقدم ها هستید فروش در چه قیمتی رو مناسب میبنی؟
            برای اضافه کردن چه قیمتی مناسبه؟
            ممنون
            استاد!!؟؟
            با توجه به اینکه سهم اصلی زیر 100تومانه نحوه حرکت حق از نظر من خارج از تحلیله

اگر قصد خرید برای نوسان دارید مسئله جداست ولی نگه داری توجیه نداره

خرید اونو با ریسک بالا میدونم هرچند ممکنه مثلا حق رو 5ریال بخری و بره 10ریال 2برابر بشه ولی ریسکش بالاست
            به نظرم بهتره حق معامله بشه و بر اساس نحوه معامله تصمیم گرفت
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• bahary
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 2510

حق تقدم خیلی بالا باز شد .انتظار من حوالی 5 تا 10 ریال بود. ولی باید دید طی یک هفته روند چه شکلی می شود. این هم یکی از نشانه های جدی بودن حمایت سهامدار عمده از سهم است و صف خرید سهم هم جالب بود.اگر دو روز دیگر صف خرید ادامه یابد سهم تک سهم می شوم و یقین پیدا می کنم که حداقل 100درصد خواهد ساخت.
              یکی از دلایل افزایش سرمایه خروج از قانون 141تجارت است.
              یکی دیگر از دلایل افزایش سرمایه افزایش سود اوری و تقویت بنیه مالی شرکت است.

نظر

• bahary
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 2510

جدی جدی این سهم داره تک ستاره فروزان آسمان بورس می شه . عجب رویایی به واقعیت رسیده>:d<

نظر

• Nilper
                  عضو عادی
                  • Jan 2012
                  • 69

برای اینکه بتونیم حق رو بفروشیم باید به خود شرکت بریم برای گرفتن گواهی حق تقدم؟ در سبد دارایی های من حق رو نشون نمیده؛ مرسی از راهنمایی دوستان

نظر

• محاد
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 601

در اصل توسط Nilper پست شده است View Post
                    برای اینکه بتونیم حق رو بفروشیم باید به خود شرکت بریم برای گرفتن گواهی حق تقدم؟ در سبد دارایی های من حق رو نشون نمیده؛ مرسی از راهنمایی دوستان
                    در سبد من هم نشون نمیده
                    اما وقتی برای فروش میگذارم قبول میکنه

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                      با سلام و احترام

وحید جان به نظر من برد با اونهایی هست که این سهم رو میخرند

وقتی سایپا تعهد کتبی داده که حقها رو بخره ، به نظرت این چه معنی می تونه داشته باشه؟!

خب قطعا" سایپا یه همچین ریسکی نمیکنه و یه چیزی تو این سهم هست که داره این همه گرونتر میخره و به نظر من که این سهم شگفتی ساز خواهد شد

ضمنا" همانطور که فرمودید : چون قیمت سهم هم زیر 100تومانه افراد عادی پول رو واریز نمیکنن

البته این به منزله توصیه اینجانب به خرید نیست ولی :

زمان همه چیز را اثبات خواهد کرد@};-

البته اصلاح کنم که سهم رو اگه بشه بعد از افزایش سرمایه خرید بهتره
                      >:d<

چون احتمال رشدش تو اون زمان زیاده و سایپا قطعا" حمایت خواهد کرد

با سلام

خود سهم بعد از مجمع توصیه به خرید شده بود که در روز بازگشایی فرصت خرید هم بود

سایپا هر روز سهم رو حمایت میکنه

به دوستان توصیه اکید میشه که به هیچ عنوان حق تقدم این سهم را نخرند چون مشخصه که سایپا میخواد حق ها را تا جایی که بتونه ارزونتر بخره تا براش ارزونتر تموم بشه و اونهایی که حق دارند به نظر من هر روزی زودتر بفروشند بهتره

اگر کسی بتونه این سهمو بخره که عالیه و سود خوبی نصیبش خواهد شد
                      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• ata007
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 6291

امروز تو صف فروش حق ها رفتم که خوشبختانه خریدن
                        تا اینجا که این سهم سود خوبی رسونده ;;)

نظر

• جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

سایپا دیزل چند درصد افزایش سرمایه از محل اورده نقدی داده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                            با سلام

خود سهم بعد از مجمع توصیه به خرید شده بود که در روز بازگشایی فرصت خرید هم بود

سایپا هر روز سهم رو حمایت میکنه

به دوستان توصیه اکید میشه که به هیچ عنوان حق تقدم این سهم را نخرند چون مشخصه که سایپا میخواد حق ها را تا جایی که بتونه ارزونتر بخره تا براش ارزونتر تموم بشه و اونهایی که حق دارند به نظر من هر روزی زودتر بفروشند بهتره

اگر کسی بتونه این سهمو بخره که عالیه و سود خوبی نصیبش خواهد شد
                            با سلام
                            خرید سهم قبل از مجمع بهتر بود به دو دلیل:
                            1.سهم بعد از افزایش سرمایه در همان قیمت متوقف شده بازشد و از این بابت سرمایه تغییری نکرد اما با توجه به افزایش سرمایه 250 درصدی به ازای هر سهم 2.5 حق تقدم تعلق گرفت.
                            که اگر حق هارو در نرخ حدود 25 تا 30ریال بفروشه حدود 6 7 تومان میشه به ازای هر سهم اصلی(با توجه به افزایش 250درصدی) که 6 7 تومان انگار میشه بیش از 10درصد رشد سهم اصلی.

2. روز بازگشایی سهم در دقایق پایانی معامله شد که امکان خرید برای خیلی ها نبود و احتمال زیاد داشت که طرف جا بمونه از خریدش ضمن اینکه تنها 430هزار سهم معامله شد که ارزش کل معاملش 24میلیون تومان بود که رقمی نیست.

بنابراین با اینکه قبل از افزایش سرمایه دقیقا مشخص نبود که چه خواهد شد ولی در عمل کسانی که قبل از افزایش خریدن هم میتونستن به تعداد دلخواه بخرن و هم اینکه از حق تقدم ها هم 10درصد سود کردن.
                            هرچند خواب سرمایه این چند روز توقف هم هست ولی چون طولانی نبود قابل توجه نیست.

===========
                            در خصوص حمایت از سهم هم جالبه که اگر قصد رساندن سهم به بالای 100تومان دارند مسئله جداست اما اینکه سهم 50 باشه یا 70 تومان به حال حق ها منطقی نباید فرق کنه و دوستان حواسشون به این موضوع باشه.

هماطور که قبلا هم گفتم این افزایش سرمایه برای شرکت ضرروری بود که هم از لحاظ نقدینگی وضعش خوب بشه و هم زیان انباشته به ازای هر سهم کاهش پیدا کنه(به علت پخش شدن زیان انباشته در تعداد سهم بیشتر)

اما اگر خساپا بخواد در افزایش سرمایه شرکت کنه و پول حق هارو واریز کنه مسئله جداست که باید دید با این وضع خراب نقدینگی چیکار میکنه.

اما اگر نخواد واریز کنه و همه حق رو بفروشه اونوقت چون افزایش سرمایه 250درصد هست درصد مالکیت خساپا در خکاوه بعد از طی مراحل افزایش سرمایه شدیدا افت میکنه و 2.5 برابر کم میشه که عملا مدیریت رو از دست میده.

بازی کمی پیچیده شده

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

امیدوارم دوستان در محدوده 27تا 30 ریال که فرصت خروج از حق فراهم شد اینکارو انجام داده باشند و گرفتار منفی های روزانه نباشند
                              با توجه به اینکه قیمت سهم زیر 100 است خرید حق حتی برای نوسانگیری ریسک بالا داره و توصیه نمیشه

نظر

• محسن مختاری
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 663

افزایش سرمایه عجیب و غریب خکاوه بحثای زیادی در مورد نحوه ی تعدیل دیتاش به وجود آورد
                                اما هرچند شیوه ی تعدیل معمول (با آورده و سود) بیانگر میزان بازده سهامدار جزء در شرایط حال حاضر نیست، به نظرم بیانگر بازده جمیع سهامداران (سهامدار جزء و سهامدار عمده) هست
                                لذا مثل همیشه برا شمارش از دیتای مفید استفاده میکنم
                                =================================

شمارش حرکت 7 سال اخیر خکاوه رو بدین شکل میدونم:

شمارش زیر موجهای (C) رو بدین شکل میدونم:

خلاصه خدمتتون عرض کنم: اگه تا دو سال دیگه خکاوه ی 350 تومنی دیدین تعجب نکنین

نظر

در حال کار...
                                X