سايپا ديزل (خكاوه)
Collapse
X
-
پاسخ : سايپا ديزل (خكاوه)
امروز بسیاری از سهامی که توسط اعتباریها خرید شده بود و بواسطه ترس از نزدیکی به آخر ماه
فروخته شد ...توسط بازار خریداری گردید.....
این سهم پایینی نداره و منتظر برگشت سهم خواهیم بود...
ضمنا امسال آذرماه خوبی خواهیم داشت...
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط bourse پست شده است View Postخکاوه تو موج 3 بزرگ خودش قرار گرفته . اینکه چون از 70 یه ضرب تا 100 امده پس باید اصلاح کنه خیالی بیش نیست . تو موج 3 هر آن احتمال داره سهم بسته بشه و بعدش ... . ان شالله تا فردا شب نمودار سهمو قرار میدم فقط همین قدر بگم سهمتونو دو دستی بچسبید که هدف قیمتی فراتر از تصور بازاره . یاعلی
در اصل توسط farshidu پست شده است View Postسهمتون رو دو دستي بچسبيد حرفي نيست
ولي اينكه ميگيد اصلاح كردنش خيالي بيش نيست غلطه
يه روز بازار باصف خريد بسته ميشه و فرداش ممكنه با صف فروش باز بشه . پس نه به اون شوري و نه به اين بي نمكي!
سهمام دار بلندمدت سهم رو براي اصلاحهاي موج ٢ و ٤ نميفروشد
چه خوب می شد خرید و فروشهایمان بدور از هیجانات کاذب می بود.
Trade Mindfully
نظر
-
در اصل توسط farshidu پست شده است View Postچه خوب می شد خرید و فروشهایمان بدور از هیجانات کاذب می بود.
امروز پایانی سهم 100 تومن بود یعنی فعلا کمتر از 2 درصد افت قیمت داشته . مشکل اینه که تعریف من و شما از اصلاح سهم متفاوته شما یه تعریف از اصلاح سهم دارید و من تعریف دیگه . راستی قبلا میگفتید خکاوه 60 تومن را میبینه هنوزم به این عدد اعتقاد دارید ؟!
نظر
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postامروز بسیاری از سهامی که توسط اعتباریها خرید شده بود و بواسطه ترس از نزدیکی به آخر ماه
فروخته شد ...توسط بازار خریداری گردید.....
این سهم پایینی نداره و منتظر برگشت سهم خواهیم بود...
ضمنا امسال آذرماه خوبی خواهیم داشت...
اگر انشاءالله بزودی توافق بشه در مورد خکاوه باید تجدید نظر کرد....
خکاوه احتمالا یک ضرب تا 300 تومن رشد خواهد کرد!!!
برای سال آتی سود بالای 50 تومن بصورت دو ضرب با لحاظ کردن تجدید ارزیابی بسیار محتمل است....
سال 95 این شرکت میتونه براحتی بالای 80 تومن سود بده...
نظر
-
فردا 4 مثبت سهم از روزي که با هم عهد بسته بوديم 50 درصد رشد کرده...
نظر
-
در اصل توسط bourse پست شده است View Post
امروز پایانی سهم 100 تومن بود یعنی فعلا کمتر از 2 درصد افت قیمت داشته . مشکل اینه که تعریف من و شما از اصلاح سهم متفاوته شما یه تعریف از اصلاح سهم دارید و من تعریف دیگه . راستی قبلا میگفتید خکاوه 60 تومن را میبینه هنوزم به این عدد اعتقاد دارید ؟!
تا اونجایی که من یادمه این تحلیل رو پست زدم حالا عدد 60برداشت اشتباه شما بوده من نمی دانم.
پست 1116 سوم تیر
در ضمن هدف نهایی سهم 186 هست بعدا نگویی شما گفتی 102 بوده.
در اصل توسط farshidu پست شده است View Postخکاوه
سهم 5شش روز دیگه بیشتر جای مانور نداره بعد می رود اصلاح
Trade Mindfully
نظر
-
در اصل توسط farshidu پست شده است View Postصحبت من با شما سر اینه : سهمی که 40 درصد رشد کرده و شدیدا مستعد اصلاح هست بیایم و بگوییم خیالی بیش نیست. این بجز گمراه کردن دیگران معنی دیگری ندارد.
تا اونجایی که من یادمه این تحلیل رو پست زدم حالا عدد 60برداشت اشتباه شما بوده من نمی دانم.
پست 1116 سوم تیر
در ضمن هدف نهایی سهم 186 هست بعدا نگویی شما گفتی 102 بوده.
قیمتی که 10 سپتامبر بوده پایین ترین تا به امروز بوده
سهم 5شش روز دیگه بیشتر جای مانور نداره بعد می رود اصلاح
نظر
-
سلام مگه قرار نیست بسته بشه بخاطر تصمیم گیری قانون تجارت[COLOR=#008000][I][B][SIZE=3][FONT=arial][SIZE=4][FONT=arial black]امیرالمومنین[/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=arial][/FONT][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial]:[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#ff0000][I][B][SIZE=3][FONT=arial]شخص صبور هیچ وقت پیروزی را از دست نخواهد داد اگرچه طول بکشد.[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR]
نظر
-
10 میل رنج زد نشست تو صف :.thumbsupsmileyanim
در گروه خودرو سهمی با آینده این شرکت اصلا نیست ... هر سهم خودرویی دارید میتونید با خیال راحت به این شرکت تبدیل کنید
در این گروه خکاوه آینده دار تر هست
خبهمن حباب منفی شدیدی دارد که با شل شدن ولبهمن و جذب تحلیل ها به حلقه بهمن دیزل و سیبا موتور و ولبهمن به ارزش این هلدینگ پی میبرید
خگستر هم به جهت اینکه یک هلدینگ بانک و بیمه هست در آینده خیلی دور تر و با توافق و تاثیر مثبت مذاکرات بهبود پیدا میکنه
یکی دوتا هم قطعه ساز مثل ختراک و خرینگ هم ناخاله شدن بین این چندتا و خوب هستند
علی الحساب قدر این شرکت رو بدونید ... کل گروه خودرو مجبور میشند بیاند پشت این شرکت :x
بوقش هم جایی دیگه قبلا زدیم <:-pبهترین تفریح خوابه!
نظر
-
پاسخ : Re: سايپا ديزل (خكاوه)
در اصل توسط arash n پست شده است View Postشنبه خکاوه اخرین روزی که با صف فروش نود و هفت تومان رو به سمت شصت و هفت تومان سرسرهبازی میکنه
اشکال نداره داداش بزرگ میشی یادت میره.نری یه بلایی سر خودت بیاریا:D
سرسره بازی خواستی بکنی برو پارک ارم:D
نظر
نظر