کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از امروز و در نهایت از روز شنبه کل نیاز ارزی صنعت خودرو اعم از خودروهای سبک و سنگین به صورت مبادله ای توسط بانک مرکزی تامین خواهد شد.
نعمت زاده تصریح کرد: ما از همین جا با تماس تلفنی به خودروسازان عمده اعلام کردیم که برای انجام این منظور پرونده های خود را به جریان بیندازند.
دوستان بعضی سایت ها در مورد خکاوه نظرات عجیب و قیمت های نجومی میدن
کاری ندارم که اگه این ارز مبادله ای به خودروسازان داده بشه و تحریم ها برداشته بشه کل گروه خوب رشد میکنه
ولی خکاوه رو نمیتونم واقعا براش قیمت های 210 و 220 تومان رو الان تصور کنم
اگه همچین چیزی بود الان باید صف های چند صدملیونی میداشت که نداره
لذا به سود منتطقی که رسیدید حفظ سرمایه رو فراموش نکنید
موفق و پر سود باشید
مرد مومن همه رو که نمیفروشم
یک مقدار که بشه باهاش عرضه اولیه ها رو خرید
و اگه شاوان دیدم ریخت و صف فروشی شد میرم از صف فروشش بر میدارم
وگرنه مگه دیوانه ام؟؟؟
اون موقع که میگفتم خکاوه نخرید 150 تومان بود
الان نصف شده
الان توصیه اکید به خرید و نگهداری
اینم که میخوام بفروشم از بی پولی هست و گرنه احتمالا خکاوه ها رو نگه میدارم تا افزایش سرمایه یا یکی پیدا بشه وکالتی 200 بخره که بدم بره
جناب vet از قبل از عید تا حالا نظرتون خیلی فرق کرده؟
جناب vet از قبل از عید تا حالا نظرتون خیلی فرق کرده؟
میشه بگید چه تغییری کرده؟؟؟
من تو این مدت از خکاوه نوسان گرفتم
الان هم حاضرم وکالتی 30هزارتاش رو بفروشم
هر کی پایه هست اعلام کنه
به قیمت 160 تومان هم حاضرم بدم
البته همین روزها باز بعدا اگه رفت بالا کسی نیاد بگه میخوام که نمیدم
من نظرم فرقی نکرده
قیمت که خوب ریخت پایین باید بخری وقتی هم رفت بالا باید بفروشی.اینکه بشینی و تارگت بدی که اره به فلان جا میرسه دردی رو دوا نمیکنه
طمع را نباید که چندان کنی رو همیشه مد نظر داشته باشید
از قبل عید تا الان 40 تومان هم اومدم پایین تر چی از این بهتر؟؟؟؟تو این اوضاع گرونی همه چیز من براتون 20% هم تخفیف دادم دیگه چی میخواین؟؟؟
پایه هستین یا علی
در صورت تثبیت قیمت بالای 100 ورود پیشنهاد میشه . فعلا حمایت بسیار مهم 90 تومن را داریم ببینم فردا چه واکنشی بهش نشون میده
در اصل توسط ahmad_abedini پست شده است
معاملات روز های اتی مخصوصا معاملات فردا روی این سهم خیلی مهمه اگه عرضه و تقاضای طبیعی بازار این اجازه را به قیمت بده خودشو بالای 100 تثبیت کنه میشه به روند صعودی سهم امیدوار شد . مقداری از پرتفوی را به این سهم تخصیص دادیم و این چند روزه نظاره گر معاملات سهم هستیم در صورت تثبیت بالای 100 پرقدرت ورود پیدا میکنیم . یا حق
به جرات میتونم بگم تا به امروز نموداری به زیبایی خکاوه ندیدم . هارمونی و نظم بی نظیری داره . هفته قبل تو تایم روزانه و هفتگی نمودار سهمو بررسی کردیم و امروز نمودار ماهیانه سهمو بررسی میکنیم فکر کنم نمودار به اندازه کافی گویا باشه و نیازی به توضیح نباشه فقط خیلی خلاصه عرض کنم در صورت تثبیت قیمت بالای 100 میشه امیدوار به شروع موج 3 از یک از یک بود . بیشتر ابزار هایی که بنده باهاشون کار میکنم سیگنال خرید سهمو صادر کردن . ان شالله در اینده تحلیل های بیشتری از این سهم را خدمت دوستان قرار میدم .
یه دونه از این نکات جالب رو میفرمایید لطفا؟ جز اینه که فروش 93 رو با اعتماد به نفس عجیبی 4 برابر 92 پیش بینی کرده و بازم زیانده مونده؟
احتمالا سرنوشت این سهم این میشه که یا واسش یه مدیر تصفیه میگیرن و ته مونده رو هم هاپولی میکنن یا اینکه با یه جای دیگه ادغام می کننش که در هر دو صورت عاقبتش یه چیزه!!!
یه دونه از این نکات جالب رو میفرمایید لطفا؟ جز اینه که فروش 93 رو با اعتماد به نفس عجیبی 4 برابر 92 پیش بینی کرده و بازم زیانده مونده؟
احتمالا سرنوشت این سهم این میشه که یا واسش یه مدیر تصفیه میگیرن و ته مونده رو هم هاپولی میکنن یا اینکه با یه جای دیگه ادغام می کننش که در هر دو صورت عاقبتش یه چیزه!!!
دقیقا به همین خاطر هست که میگم جالبه هست
تعریف معکوس بود رفیق
نظر