کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام
جناب شبندر
تا چه اندازه به خکاوه 300 تومانی اعتقاد داری؟
حالا طرف یه چیزی گفت شما هم ولش نمیکنین خاطرم هست در سایت همسایه اقای درخشانی در مورد مپنا در اواخر سال 89 که اون موقع قیمت مپنا حدود 360 --370 بود تارگت 700 دادند بنده در خصوصی از ایشان زمان را پرسیدم گفتتند به این تارگت اعتقاد دارم وبه آن میرسد ولی زمان آن را نمیدانم شاید 3ماه وشاید یک سال واحتمال دارد 2 سال وبعد از 2 سال به آن تارگت رسید وحتی 1200 را هم دید پس خکاوه هم به 300 میرسد وشاید بیشتر ولی از زمان آن نپرسید با تشکر
اظهار نظرات متفاوت و مختلفی در مورد این سهم میبینیم.....
ولی ارزهای موجود در چین و قطعات خودروهای تجاری که از چین وارد میشه و نیاز شدید داخلی به
کامیون و کامیونت میتونه این سهم رو عاقبت بخیر کنه!!!!
از اواخر سال گذشته این گروه دارن میان ولی هنوز نرسیدند احتمال داره در در یا غرق شده باشند
در حقیقت، دوستی در سوئد دارم که نمایندگی ولوو در آنجا دارد. روز گذشته تماس گرفت و این خبر را به من داد. البته خود من شخصا، سهمی از خکاوه ندارم. فقط با این خبر، مقداری به پورتفوی یکی از دوستان که توسط بنده مدیریت میشود، اضافه کردم.
در حقیقت، دوستی در سوئد دارم که نمایندگی ولوو در آنجا دارد. روز گذشته تماس گرفت و این خبر را به من داد. البته خود من شخصا، سهمی از خکاوه ندارم. فقط با این خبر، مقداری به پورتفوی یکی از دوستان که توسط بنده مدیریت میشود، اضافه کردم.
از این دوستای خیالی خیلیا دارن
بجای خیالبافی یه ذره منطقی باشید
مگه تحریم نیستیم ؟
کی این تحریم لغو شد که این پاشن بیان ایران ؟
فقط جواب اینو بدین؟
طاس اگر نيك نشيند همه كس نراد است
@signal1357
سیگنالهای خرید روزانه تلگرامی در پرهام سیگنال
از این دوستای خیالی خیلیا دارن
بجای خیالبافی یه ذره منطقی باشید
مگه تحریم نیستیم ؟
کی این تحریم لغو شد که این پاشن بیان ایران ؟
فقط جواب اینو بدین؟
خیلی دوست داشتم پاسخ شما را می دادم. اما بزرگان گفته اند که پاسخ افرادی چون شما، خاموشی است.
جای شما در تالار همسایه است و نه در فروم متین بورسی. در تالار همسایه، افرادی مانند شما که بی جهت و از روی جهل یا حسادت به دیگران پرخاش میکنند، بسیار هستند. در آنجا به شما خوش خواهد گذشت!
موفق باشید
نظر