سايپا ديزل‌ (خكاوه)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vahid091
    عضو عادی
    • May 2014
    • 86

پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

در اصل توسط mahmood965 پست شده است View Post
    با سلام خدمت دوستان.
    تاپیک خکاوه در سایتها زود زود ورق میخوره و همه در حال تبلیغ خکاوه هستند و اخبار سه ماه پیش را در تاپیک میگذارند از جناب پر ریسک نقل قول میکنند.
    از رویدادهای بالا میشود دریافت که سهامدارن احساس خطر میکنند و قصد فرار از سهم را دارند.
    در خصوص مطلب طولانی جناب پررسیک با اطمینان 100 درصد عرض کنم ایشان اول صبح سر خط صف فروش خواهد نشست.
    سهم اصلاح خواهد داشت سهامداران که تاب و تحمل صبر کردن در زیان 30 درصدی را ندارند بهتر است اول صبح تو صف فروش بشینند.
    ادامه دارد......
    جنابعالی هم که در فرومهای مختلف از جمله تالار بورس در حال بروز دلواپسی های خودتون هستید. البته دلواپس بودن فی نغسه چیز بدی نیست....

نظر

• محمود گرگانی
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 972

در اصل توسط vahid091 پست شده است View Post
      جنابعالی هم که در فرومهای مختلف از جمله تالار بورس در حال بروز دلواپسی های خودتون هستید. البته دلواپس بودن فی نغسه چیز بدی نیست....
      با سلام بنده از وقتی که خکاوه 80 تومن در خصوص خکاوه در سایتها مطلب نوشتم و همچنان هم خواهم نوشت به امید انکه دوستان استفاده کنند.
      بس عمارت که بود خانهٔ رنج
      بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• محمود گرگانی
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 972

با سلام خدمت دوستان.
        تاپیک خکاوه در سایتها زود زود ورق میخوره و همه در حال تبلیغ خکاوه هستند و اخبار سه ماه پیش را در تاپیک میگذارند از جناب پر ریسک نقل قول میکنند.
        از رویدادهای بالا میشود دریافت که سهامدارن احساس خطر میکنند و قصد فرار از سهم را دارند.
        در خصوص مطلب طولانی جناب پررسیک با اطمینان 100 درصد عرض کنم ایشان اول صبح سر خط صف فروش خواهد نشست.
        سهم اصلاح خواهد داشت سهامداران که تاب و تحمل صبر کردن در زیان 30 درصدی را ندارند بهتر است اول صبح تو صف فروش بشینند.
        ادامه دارد......
        انتقال سهم سایپا به بیمه ایران با استراتژی کنترل و پایین کشیدن قیمت سهم انجام شده است.
        ایا مدیران سایپا با عملکرد بیمه ایران در بازار آگاه نبودند؟ اگر اگاه بودند چرا 100 میل خکاوه به کد بیمه ایران انتقال دادند؟ حتما همه میگویند به دلیل بدهکاری بود است بنده ضمن تایید این مطلب اضافه میکنم:
        سایپا به عنوان سهامدار عمده خکاوه مایل به افزایش قیمت خکاوه به دلیل افزایش سرمایه پیش رو نیست چون اگر قیمت خکاوه افزایش یابد بابت خرید حق تقدم از بازار مبلغ بیشتری باید پرداخت کند انهم مبلغی که هیچ تاثیری در عملکرد خکاوه نخواهد داشت و به جیب سهامدارن خرد که عمدتا نوسان گیر هستند خواهد رفت. پس 100 میل سهم به کد بیمه ایران انتقال میدهد تا در اثر عرضه های بیمه ایرن قیمت سهم در محدوده 100 تومن کنترل شود و خودش بدنام نشود.

نظر

• kor000
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 232

در بلند مدت حتما بالاتر از هدف قیمتی شما را هم خواهد دید.

اولین خریدم 142تومان بوده در سال 92والان تقربیا" تکسهمم تا حالا یک دونه هم نفروختم و تا سال 95هم هستم. میخواهم تجربه شندر وشاوان وشتران وشبریز وشراز را تکرار کنم.هر کس صبرش بیش سودش بیش

نظر

• milad97
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 2520

ببینید تو رو خدا چنگال رو چطور کشیده؟

کسی که ادعا تکنیکالش میشه

در چنگال مهمترین نکته خط میانی چنگال است......خط میانی خطی است که قیمت حول این محور و خط میانی بارها نوسان دارد.......خط میانی این چنگال رو نگاه کنید=))=))=))

لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• mostafa_sh
              عضو عادی
              • Feb 2014
              • 37

در اصل توسط American Sniper پست شده است
              من که به اندازه کافی برای شما برهان اوردم ولی از نادانی شما بود که هیچکدام رو قبول نکردید/:.tonguesmiley:./
              اتفاقا با پست های امروزتون فهمیدم که دلیلش چی بود که قبول نمیکردین چون شما هدفتون تخریب سهم هست نه بحث علمی
              همچین خودتون رو دلسوز سهامدارا نشون میدین که نگو
              بفرمایید که اگه صف فروش بشه این وسط چی گیر شما میاد؟
              جناب American Sniper با ایشون بحث کردن بی فایده هست سابقه سفته بازی ایشون تو سایت بغلی مشهور است. حرفهای ایشون ارزش خواندن نداره

نظر

• milad97
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 2520

در اصل توسط mostafa_sh پست شده است View Post
                جناب American Sniper با ایشون بحث کردن بی فایده هست سابقه سفته بازی ایشون تو سایت بغلی مشهور است. حرفهای ایشون ارزش خواندن نداره
                دقیقا همینطوره و اتفاقا از اون سفته بازهای کم سواد هست وگرنه با من در مورد اون چنگال بحث نمکرد تا همه بدونن بیسواده
                جالبه هرچی از منابع خارجی و داخلی و.....برهان اوردم قبول نکرد پیش خودم گفتم خدایا چرا این قبول نمیکنه تا این که امروز دیدم نوشته فردا بروید تو صف فروش فهمیدم چکاره هستش
                =================
                اتفاقا من خودم یه دونه سهم خکاوه ندارم و این تحلیل رو هم بخاطر دوستان نوشتم
                الان هم میگم ظاهرا یه بازی بین حقوقی ها و ....شروع شده پس باید صبر کرد دید این بازی چیه و چه نقشه ای برای سهم کشیدن
                لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• محمود گرگانی
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 972

اگر حرفهای من ارزش خواندن ندارد چرا نوشته های من را در تمام سایتها دنبال میکیند و چند نفری پاسخ میدهید؟

نظر

• mostafa_sh
                    عضو عادی
                    • Feb 2014
                    • 37

اگر حرفهای من ارزش خواندن ندارد چرا نوشته های من را در تمام سایتها دنبال میکیند و چند نفری پاسخ میدهید؟
                    عزیز نوشته های شما بی ارزشتر از این هست که دنبال بشه فقط خواستم دوستمون بدونه با چه کسی طرفه بیخود خودشو خسته نکنه شما به کارت برس

نظر

• محمود گرگانی
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 972

اینده نشان میدهد که نوشتهه های کی بی ارزشه

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

اگه جوابتو میدن به خاطر ارزش نوشته هات نیست....به خاطر اینه که فکر نکنی علی اباد خرابه هم شهر شده...........سود کردی نوش جونت....چرا رو اعصابه ملت میری تالار همسایه.......درخت هر چی بر بار تر باشه سرش بایین تر....کوزه هر چی خالی تر صداش بیشتر
                        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• محمود گرگانی
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 972

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                          اگه جوابتو میدن به خاطر ارزش نوشته هات نیست....به خاطر اینه که فکر نکنی علی اباد خرابه هم شهر شده...........سود کردی نوش جونت....چرا رو اعصابه ملت میری تالار همسایه.......درخت هر چی بر بار تر باشه سرش بایین تر....کوزه هر چی خالی تر صداش بیشتر
                          نمیخواستم جواب شما رو بدم اما در سایت همسایه به من توهین شد.
                          ایا نوشتن جند خط تحلیل درباره اصلاح سهم باید با توهین و ناسزا مواجه بشه؟
                          ایا جواب تحلیل بنده فرضا غلط هم نباید غیر از تحلیل باشه؟
                          اما توهین میکنند ................

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

اقا من شرمنده ام الان فهمیدم جانبازید....حلال کن.......اگ باعث ناراحتیت شدم ببخشید.....@};-@};-@};-
                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• vahid091
                              عضو عادی
                              • May 2014
                              • 86

ماشاله چه انسان فعالی هستید. در آن واحد مشغول نوشتن در چند فروم هستید آنهم در مورد سهمی که فروختید و بجاش سهم دیگری خریدید.

نظر

• محمود گرگانی
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 972

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                                اقا من شرمنده ام الان فهمیدم جانبازید....حلال کن.......اگ باعث ناراحتیت شدم ببخشید.....
                                نخیر بنده سعادت جانبازی نداشتم اما خب رو حساب معرفت و رفاقت روی صندلی چرخدار هستم.
                                هر کسی هر شرایطی داشته باشه نباید مورد توهین قرار بگیره کسی که در تاپیکها مطلب مینویسه باید تحمل نقد بدون توهین باقی کاربرها را داشته باشه.
                                در همین تاپیک کاربری هست که وقتی اشتباهش را در مورد رسم چنگال گفتم شروع کرد به جو سازی کردن، به نظرت این درسته؟
                                به خدا اگر کسی اشتباه منو گوشزد کنه عمری سپاسگذارش میشوم.
                                اما متاسفانه در این محیط ها توهین میکنند. پر سود باشید.

نظر

در حال کار...
                                X