چو میبینی که نابینا و چاه است....

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای دارا
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 768

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
    جالبه آقای جمالی تا نیم ساعت پیش برای شما مدیر بی سوادی بیش نبودن الان عزیز شدند؟!

"و این شد که چوب بیسوادی مدیر تالار بورسی بر گرده من فرود آمد و دلیل جدایی ما از بورسی "
    دوست من چرا اصل ماجرا رو فراموش می کنید و حاشیه بزرگ می شه
    چرا فکر می کنید بیسوادی توهین است

ضمن اینکه من کجا به جناب جمالی توهین کردم
    مدیر تالار بورسی خطاب من بوده و نه مدیریت اون
    شما بفرمایید در حذف شدن پست سوال " استیمنت یعنی چی " چه چیزی غیر از این را می رساند که حذف کننده پست نمی دانسته استیمنت به چه معنا است و در ذکر دلیل فرمودند بی ربط بودن به موضوع تاپیک و در پیام خصوصی که خودشان برای من فرستادند این موضوع رو مورد اشاره قرار دادند

برادر من بدون تعصب به ماجرا نگاه کنید لطفا
    مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• عليرضا جمالی
      مدیر (ستاره‌دار 20)
      • Oct 2010
      • 1294

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
      در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
      خیلی جالبه
      شخصی به اصطلاح مدیری داره به قول رییس جمهور ..... داستان اب و ..... سوزش ....
      مطالب کذبی را عنوان میکنه که لااقل حسنش اینه که خیانت مدیر قبلی را در این سایت
      رو میکنه .... اقای محترم ..... شما اگر پستت حذف شده ..... چطور علت حذف را دیدی ....
      این گزینه فقط برای مدیران سایت قابل روئیت هست ....
      پستهای حذف شده و علتش را فقط مدیران میبینند و نه کاربران ....
      شما که کاربر عادی بودی چطور دلیل حذف پست خودت را دیدی ؟؟؟!!!
      خیلی خوبه ادامه بده ....
      چقدر قشنگ گفته هر کی گفته : شب دراز است و قلندر بیدار ...
      من امشب تا صبح بیدارم ....
      لااقل دست خیانت دیگران داره رو میشه ....
      جالبه که با ای دی یک مدیر کاربران دیگر هم دسترسی داشته اند به پنل مدیران ....
      دوست من سرکار خانم آمن خادمی و جناب آقای جمالی کاملا در جریان این موضوع قرار دارند
      چرا شما با تعصب و حتی بدون اینکه خبر از این ماجرا داشته باشی دیگران را متهم به خیانت می کنی یا اینکه به من تهمت دروغ گویی می زنی؟

قطعا اگر این دو عزیز انصاف را رعایت کنند، گفته من تایید خواهد شد
      همین دو تا حق الناس باشه طلب من برای اون دنیا
      یا علی
      جناب بابای دارای عزیز
      خوشحالم باز تو این سایت میبینمتون
      اما همون موقع هم که به من این حرف رو زدید من تو پیام خصوصی بهتون همین حرفی رو گفتم که اینجا جناب کاپیتان نوشته
      یعنی فقط مدیران سایت هستن که پست های حذف شده و دلیلش رو میبینن و اینکه شما چطور تونستی چنین چیزی رو بیان کنی یا مدیری به شما اطلاع داده (یعنی خلاف قوانین سایت و تیم مدیریت عمل کرده) یا خودتون به اکانت مدیری دسترسی داشتید و یا حرفی بی مبنا که صحت نداره میزنید....

بنابران کاملا فرمایش جناب کاپیتان رو تایید میکنم و متاسفانه حرف شما ....
      از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• Captain Nemo
        مدیر
        • Dec 2010
        • 2933

خب لغت بی سوادی مدیر یک سایت هم امشب جزو القاب نیکو محسوب گردید ...
        خیلی جالبه که دوستان علت هجرت مبارکشون را از این سرزمین " حذف پستهاشون " عنوان میکنند ...
        حیف که به خاطرتاکید اقای جمالی دستم از نوشتن بعضی موارد بسته است ...
        یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
        دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
        مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

دوست من سرکار خانم آمن خادمی و جناب آقای جمالی کاملا در جریان این موضوع قرار دارند
          چرا شما با تعصب و حتی بدون اینکه خبر از این ماجرا داشته باشی دیگران را متهم به خیانت می کنی یا اینکه به من تهمت دروغ گویی می زنی؟

یا علی

شما به چه اجازه ای به مدیر این سایت( جناب آقای جمالی) در تاپیکی که همین چند ساعت پیش در بورس بازان نوشتی توهین کردی؟

اگر حرفی داری دفاع کن جناب حسین نکویی

بی احترامی فقط یک چیز را میرساند

این هم بی احترامی شما

نوشته اصلی توسط بابای دارا
          [COLOR=#333333]جناب دکتر عمادی عزیز که بحق استاد خوب من هستید

یه روزی من تو بورسی تحلیل تکنیکال می زدم و کاربر فعال اونجا بودم
          بعد یه مدت با همین جمع دوستان خواستیم فارکس یاد بگیریم و استاد تدین قبول زحمت کردند و به ما فارکس از الف آموزش دادند

یه تاپیک داشتیم اگه اشتباه نکنم اسمش بود گام به گام در بازارهای جهانی یا شبیه این
          یه روز من یه پست زدم که « استیمنت یعنی چی »

دیدم پستم حذف شد و در قسمت علت حذف نوشتن بی ربط بودن به موضوع تاپیک

طبیعتا معترض شدم که چرا پست من حذف شده و دوباره حذف شد و حذف شد و مسدود شدم

طی مکاتباتی که با آقای جمالی داشتم ایشون فرمودند احترام مدیر من بالاتر از کاربرانم است حتی اگر اشتباه کرده باشند

و این شد که چوب بیسوادی مدیر تالار بورسی بر گرده من فرود آمد و دلیل جدایی ما از بورسی [/COLO

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابای دارا
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 768

نکته دیگر اینکه دوستان گلایه دارند که چرا کاربری برای سایرین دعوتنامه فرستاده تا در سایت دیگری عضویت داشته باشند

جناب کاپیتان خود من هم برای شما دعوتنامه فرستادم
            کجای این موضوع ایراد دارد؟

مگر در همین لحظه کاربرانی نیستند که در هر دو تا تالار که چه بسا در سایر تالارها عضو هستند و پست می زنند
            ببخشید شما به عنوان یه سهامدار فقط با یه کارگزاری کار می کنید؟

نمی شود من از طریق چند کارگزاری سهامی بخرم ؟
            این چه اندیشه ایست که حاکم شده؟

من در اینجا دوستانی دارم و ترجیح می دهم در جایی دیگر تحلیل بزنم چه اشکالی دارد که از آنها نیز دعوت کنم که در سایت دیگری هم عضو شوند؟

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• بابای دارا
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 768

در اصل توسط عليرضا جمالي پست شده است View Post
              جناب بابای دارای عزیز
              خوشحالم باز تو این سایت میبینمتون
              اما همون موقع هم که به من این حرف رو زدید من تو پیام خصوصی بهتون همین حرفی رو گفتم که اینجا جناب کاپیتان نوشته
              یعنی فقط مدیران سایت هستن که پست های حذف شده و دلیلش رو میبینن و اینکه شما چطور تونستی چنین چیزی رو بیان کنی یا مدیری به شما اطلاع داده (یعنی خلاف قوانین سایت و تیم مدیریت عمل کرده) یا خودتون به اکانت مدیری دسترسی داشتید و یا حرفی بی مبنا که صحت نداره میزنید....

بنابران کاملا فرمایش جناب کاپیتان رو تایید میکنم و متاسفانه حرف شما ....
              جناب جمالی جواب سوال من این نیست؟
              ضمن اینکه خود خانم خادمی دقیقا در پیام خصوصی علت این امر را اشاره فرمودند

و مطلب دیگه اینه چرا راحت صحبت نمی کنید قرار گذاشتیم که اینجا حرفه ها زده بشه
              فرض مثال اگر شکایت من به دست مدیری از مدیران سایت شما رسیده باشه و ایشون علت حذف پست منو بهم بگه اشکالی داره ؟

یعنی اگه کسی از من علت حذف پستشو بپرسم من نمی گم یا اینکه میگم تو حق نداری علت حذف شدن پستت رو بدونی

خیلی امنیتی به قضیه نگاه می کنید
              قضیه خیلی راحت تر این حرف هاست جناب جمالی
              بگذریم

نظر

• Captain Nemo
                مدیر
                • Dec 2010
                • 2933

یا علی
                دوست گرامی
                اول شما اونطرف توهین ناسزا میگویید ولی اینجا همه دوست و محترم و عزیز هستند
                دوم شما فکر میکنید که بنده چون تا حالا حرفی نزدم از وقایع پشت پرده خبر ندارم ...
                سوم هم موافقم بالاخره اون دنیا به حساب همه رسیدگی میشه ...
                چه شمایی که همسایه امام رضا هستی و چه من که سید حسینی ام ...
                چهارم هم من اگر اسم مدیر بالای سرم خورده لااقل پشت سر شما توهین نکردم اینجا و
                بعد بیام توی سایت شما به شما عزیز و برادر گرامی بگویم ... گر چه آنجا بنده عضو نیستم ...
                پنجم هم آن دیگران که شما الان از ایشان دفاع میکنید در این سایت آی دی دارند و باز هم هست
                اگر دفاعی دارند تشریف بیاورند در خدمتشان هستیم ....
                ششم هم اگر لحن حقیر کمی نامناسب است به بزرگواری خودتان ببخشید
                شب شما خوش عزیز دل ...

نظر

• بابای دارا
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 768

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                  شما به چه اجازه ای به مدیر این سایت( جناب آقای جمالی) در تاپیکی که همین چند ساعت پیش در بورس بازان نوشتی توهین کردی؟

اگر حرفی داری دفاع کن جناب حسین نکویی

بی احترامی فقط یک چیز را میرساند

این هم بی احترامی شما
                  بابک بنده هیچ گاه به جناب جمالی توهین نکرده و نخواهم کرد تحت هر شرایطی
                  چراکه اینشون در بحث تریلینگ کردن استاپ استاد من هستند و من از ایشون درس آموختم

و لذا رسم شاگردی به من اجازه چنین کاری را نخواهد داد
                  من فقط یه کلام می گم و روی من سرکار خانم خادمیست

ایشون بفرمایند در آن زمان که پست منو حذف کردن چقدر دانش تکنیکال می دانستند و چقدر با نرم افزار متاتریدر آشنایی داشتند؟

منصفانه نگاه کنید و بدون تعصب بعد از 8 ماه یکی از بزرگواران مدیر سایت به من بگه چرا پست سوال تخصصی من حذف شد و سپس مسدود شدم؟

دوستان من تشریف ببرید و ببینید کاربری از من پرسیده فلان نمودار چگونه است و من نمی دانستم و از گفتن چنین کلمه ای هم ترسی نداشتم و لذا بنده هم در این سوال بیسواد هستم

ولی هیچ گاه بخودم این حق ندادم که پست این کاربر حذف کنم

نظر

• محاد
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 601

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                    باسلام وعرض ادب

بهنام جان این طبیعیه که هر کسی هر کجا که مطلب مینویسه و کسیکه خواهان مطالعه مطالب ایشون هست رو دعوت کنه به سایت مربوطه

سامان عزیز شخصیت خیلی والایی داره ...........................

بنده از اون وقتیکه ایشون نمینویسند در اصل جریان هستم .....................صاف و ساده هستم ولی هالو نیستم...........................
                    طیب بزرگوار
                    اون عزیز رو دعوت کردن برای استفاده از مطالب.
                    من رو چرا دعوت کردن همین برادری که چهره حق به جانب گرفته و طلبش رو اون دنیا میخواد.ایشون چندین بار از من دعوت کردن برای رفتن به اونجا .و این اتفاق مال وقتی بود که اونجا 100 تا عضو هم نداشت.و من از همه جا بی خبر هم عضو اونجا شدم.غافل از اینکه برنا مه ها دارن این عزیزان.بله دوست عزیز جناب نکویی هیچ اشکالی نداره یه نفر تو چند تا فروم عضو باشه اما به نظر میرسه با صحبتهایی که شما میکنی از ابتدای فعالیتت قصد و نیتت شر و مقابله با این فروم بوده دوست گلم.
                    حالا که جنابعالی آنلاین هستی لطف کن اگه زحمت نیست برات نام کاربری من رو اونجا مسدود کن(آیدی محاد)

نظر

• بابای دارا
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 768

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post

دوست گرامی
                      اول شما اونطرف توهین ناسزا میگویید ولی اینجا همه دوست و محترم و عزیز هستند
                      دوم شما فکر میکنید که بنده چون تا حالا حرفی نزدم از وقایع پشت پرده خبر ندارم ...
                      سوم هم موافقم بالاخره اون دنیا به حساب همه رسیدگی میشه ...
                      چه شمایی که همسایه امام رضا هستی و چه من که سید حسینی ام ...
                      چهارم هم من اگر اسم مدیر بالای سرم خورده لااقل پشت سر شما توهین نکردم اینجا و
                      بعد بیام توی سایت شما به شما عزیز و برادر گرامی بگویم ... گر چه آنجا بنده عضو نیستم ...
                      پنجم هم آن دیگران که شما الان از ایشان دفاع میکنید در این سایت آی دی دارند و باز هم هست
                      اگر دفاعی دارند تشریف بیاورند در خدمتشان هستیم ....
                      ششم هم اگر لحن حقیر کمی نامناسب است به بزرگواری خودتان ببخشید
                      شب شما خوش عزیز دل ...
                      کاپیتان جان چرا از مسایل پشت پرده صحبت نمی کنید
                      جناب جمالی در اولین پست فرمودند می خواهند افشا گری کنند
                      بفرمایند

کجا و چگونه هر کدام از کاربران ما در زمانی که در این سایت مشغول بودیم خللی در کار این سایت ایجاد کردیم
                      زمانی که آرم شرکت برنا اندیشه بخاطر جذب ما بر سربرگ این سایت خورده بود جناب جمالی یادشان هست و قطعا منصفانه قضاوت خواهند کرد که چقدر تلاش کردیم که این سایت رونق بگیرد

من تا همین الان 615 پست زدم کاوش کنید و بفرمایید چند پست من اسپم است و چند پست من تکنیکال و سپس قضاوت کنید که من برای اعتلای این سایت چگونه تلاش کرده ام؟

ضمن اینکه جواب سوال شما در مورد توهین را در پست قبل داده ام و نیازی به تکرار نیست

نظر

• sourena
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 1080

شب تمامی عزیزان بخیر
                        به عنوان یک کاربر ساده و عادی عرض میکنم
                        هر گلی بویی داره و ما این شانس رو داریم
                        از سایتهای متعدد و پرباری که گل سرسبدشون این سایت تالار بورس و بورسبازانه استفاده میکنیم
                        و بقول معروف از هر کدام گلی میچینیم . در هر کدوم از این سایتها اساتید مجرب و دوست داشتنی هستند
                        که هر کدام دوستداران وفادار خودشون رو دارند.ببخشید که اسم میبرم ولی اگر یادتون باشه سایت آراد
                        تا چندماه پیش داشت خوب پیش میرفت و طرفدارای زیادی رو جذب کرده بود ولی متاسفانه همین
                        جور مسائل الان اونجارو تقریباً نیمه تعطیل کرده.....
                        انشالله این مسائل با درایت مدیران ختم به خیر میشه
                        راستی چیزی که برام عجیبه اینه که این سایت چقدر مدیر داره!؟
                        بنظرم یک مدیریت واحد و قدرتمند کمبود اصلی این سایته
                        شاید اینجا دموکراسی زیاد و تعارفات میان دوستان تا حدودی مشگل ساز شده
                        آرزومند موفقیت و بهروزی تمامی عزیزان این سایت
                        سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• Captain Nemo
                          مدیر
                          • Dec 2010
                          • 2933

نکته دیگر اینکه دوستان گلایه دارند که چرا کاربری برای سایرین دعوتنامه فرستاده تا در سایت دیگری عضویت داشته باشند

جناب کاپیتان خود من هم برای شما دعوتنامه فرستادم
                          کجای این موضوع ایراد دارد؟

مگر در همین لحظه کاربرانی نیستند که در هر دو تا تالار که چه بسا در سایر تالارها عضو هستند و پست می زنند
                          ببخشید شما به عنوان یه سهامدار فقط با یه کارگزاری کار می کنید؟

نمی شود من از طریق چند کارگزاری سهامی بخرم ؟
                          این چه اندیشه ایست که حاکم شده؟

من در اینجا دوستانی دارم و ترجیح می دهم در جایی دیگر تحلیل بزنم چه اشکالی دارد که از آنها نیز دعوت کنم که در سایت دیگری هم عضو شوند؟
                          جناب بابای دارای عزیز
                          من یادم نیست شما دعوتی از من کرده باشید
                          ولی به هر حال من مدیر اینقدر قدرت تشخیص دارم که بفهمم دعوت ساده و معمولی
                          با موارد دیگری که کلا کاربری اینجا را ترک میکنه چه تفاوتی دارد !!!!
                          ما هم نگفتیم که کاربران دربست در خدمت ما باشند و اینجا فقط قلم بزنند ولی
                          وقتی کاربری به دعوت شما کلا از این سایت میرود و فردا میبینی که پشت سر هم توهین و ناسزا
                          بار سایت و مدیرانش میکند ....و مدیران محترم هم زیر پستها تشکر میزنند .... شما باشید په برداشتی
                          میکنید ؟!!

نظر

• Fmoradi
                            كاربر فعال
                            • Nov 2011
                            • 279

اقايون اگه به كفتنه بگيد اگه هم نيست بحث كنيد فردا كسي كه بد ميشه منم اونجا نوشتم كه بيسوادي توهينه حالا به هر كسي. كفتن نيست الان هم اقاي محترمي مياد
                            ميگه همه دعوا از من شروع شده يكم دوستان مالك سايتا به چيزاي ديگه فكر كنند و فقط خدا رو ناظر بگيرند اگه كسي سهم داغ ميكنه اجازه فعاليت ندهند بقول معروف چاقو براي كشتن تيز نكنيم كه ما هم شريك خواهيم بود از همه عذر ميخواهم خدايي نكرده من دعوا رو شروع نكنم اشتي ميكنيد ادم بده ميشه من

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3048

در اصل توسط محسن ادیبی پست شده است View Post
                              طیب بزرگوار
                              اون عزیز رو دعوت کردن برای استفاده از مطالب.
                              من رو چرا دعوت کردن همین برادری که چهره حق به جانب گرفته و طلبش رو اون دنیا میخواد.ایشون چندین بار از من دعوت کردن برای رفتن به اونجا .و این اتفاق مال وقتی بود که اونجا 100 تا عضو هم نداشت.و من از همه جا بی خبر هم عضو اونجا شدم.غافل از اینکه برنا مه ها دارن این عزیزان.بله دوست عزیز جناب نکویی هیچ اشکالی نداره یه نفر تو چند تا فروم عضو باشه اما به نظر میرسه با صحبتهایی که شما میکنی از ابتدای فعالیتت قصد و نیتت شر و مقابله با این فروم بوده دوست گلم.
                              حالا که جنابعالی آنلاین هستی لطف کن اگه زحمت نیست برات نام کاربری من رو اونجا مسدود کن(آیدی محاد)

باسلام وعرض ادب

جناب ادیبی عزیز

دعوت کردن جرم که نیست؟!!!!!!!!!!!!اگه باشه تو همین سایت بورسی خیلیا بدعوت بنده عضو شدن .....................

جسارت بنده رو ببخشید نگاه دگماتیستی به مسائل اینچنینی درست نیست

همه موظفند برای ارتقاء دانش سهامداران حقیقی سایت های تحلیلی رو معرفی و به ثبت نام آن توصیه کنند.............

دوستی ها وخاطره های خوش را با سوء تفاهمات لکه دار نکنیم

اکثر کاربران در سایت های تحلیلی عضو هستند و علتش هم ارتقاء دانش خودشان است وبس

فک کنم دوستان ومدیران هر دو سایت یکجا بنشینند و سوء تفاهماتو برطرف کنند خیلی بهتر باشه

قصد بنده هم فقط و فقط وصل کردن است نی فصل کردن

ودلیلش هم کاملا واضحه چون از همه عزیزان یاد گرفته ام وهمه این عزیزان استاد ما هستند واحترام استاد واجب

واین دست نوشته ها و جرات نوشتن آن چند پیراهنیست که بیشتر از دوستان کهنه کرده ام ..........................

نظر

• Captain Nemo
                                مدیر
                                • Dec 2010
                                • 2933

کاپیتان جان چرا از مسایل پشت پرده صحبت نمی کنید
                                جناب جمالی در اولین پست فرمودند می خواهند افشا گری کنند
                                بفرمایند

کجا و چگونه هر کدام از کاربران ما در زمانی که در این سایت مشغول بودیم خللی در کار این سایت ایجاد کردیم
                                زمانی که آرم شرکت برنا اندیشه بخاطر جذب ما بر سربرگ این سایت خورده بود جناب جمالی یادشان هست و قطعا منصفانه قضاوت خواهند کرد که چقدر تلاش کردیم که این سایت رونق بگیرد

من تا همین الان 615 پست زدم کاوش کنید و بفرمایید چند پست من اسپم است و چند پست من تکنیکال و سپس قضاوت کنید که من برای اعتلای این سایت چگونه تلاش کرده ام؟

ضمن اینکه جواب سوال شما در مورد توهین را در پست قبل داده ام و نیازی به تکرار نیست
                                بابای دارای عزیز
                                بنده در مورد پستهای شما اظهار نظری نکردم و تشکر بنده را هم بابت پستهای خود از من پذیرا باشید
                                این که پستها چه بار و مفهومی داشته اند قضاوت ان بر عهده خوانندگان هست .
                                در مورد مسائل پشت پرده هم جناب جمالی اینجا مسئولند .... بنده خودم را از بیانش تا وقتی ایشان
                                هستند معاف میکنم .... با تشکر از شما

نظر

در حال کار...
                                X