به نظرم تا 497 تومان که اصلا دست به سهامتون نزنید از اونجا به بعد اگه خواستید بفروشید بفروشید چون از اون قیمت مخابرات واقعا محتاج عرضه کننده میگرده تا حجم مبنا رو پر کنه
مخابرات ايران ( اخابر )
Collapse
X
-
حقوقی خوب میفرشه از فروشش این روزها بهره مند بشید که دیگه از این فرصتها پیش نمیادخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
"دکتر علی صالحآبادی در گفتگو با پایگاه اطلاعرسانی بازار سرمایه (سنا)، با اشاره به جلسه روز گذشته هیئت دولت، افزود: در این جلسه که با حضور دکتر روحانی، رئیسجمهور برگزار شد، پس از ارائه گزارشی درخصوص رشد ارزش بازار، حجم و ارزش معاملات بورس، تعداد دفعات معاملات و ورود سرمایهگذاران حقیقی به بازار ارائه، مقرر شد سازمان خصوصیسازی متناسب با شرایط کنونی بورس و بهمنظور تعدیل بازار، سهام بصورت خرد در بورس عرضه کند."
دقت شود
احتیاط در خرید سهام
نظر
-
-
هر چقدر عرضه بشه خریدار هست نگرانی نداره
فردا هم بهتره دوستان اجازه بدم سهم کارشو با صف فروش شروع کنهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
سلام دوستان
اصلا جای نگرانی نیست چرا که شناسایی سود توسط صندوقها و شرکتهای سرمایه گذاری صورت گرفته و بزودی این جابجایی سهام پایان می پذیرد
نظر
-
بازارهای رقیب (طلا خودرو ملک) همه در رکود هستش
بایستی بورس جای سرمایه های سرگردان رو باز کنه
بزودی سهام کم ریسک بازار نایاب میشن
نظر
-
در اصل توسط rezafelegari پست شده است View Postسلام دوستان
اصلا جای نگرانی نیست چرا که شناسایی سود توسط صندوقها و شرکتهای سرمایه گذاری صورت گرفته و بزودی این جابجایی سهام پایان می پذیرد
دوست عزیز هیچ صندوقی امروز فروش نداشته هرچی رنج منفی کشیده شد مال حقیقی های اعتباری بود
امروز یه فرصت خوب برای خرید بود که ممکنه با کم شدن فروش اعتباری ها دیگه پیش نیادخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
اخابر در نقطه حساسی است فردا برگرده قطعا میره برای شکستن 415 و رسیدن به 440 تومان
آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2013/12/17, 19:17.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر