کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فروشنده مخفی زیاد داره به خریدار قدرتمند میخواد تا به اینا رکب بزنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
در صورتی که فردا با حجم بالا و روی مثبت بسته بشه میشه شروع موج 5 رو اعلام کرد و شکسته شدن 415 تومان تایید کننده موج 5 خواهد بود با هدف حدودا 600 تومان
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
مديرعامل همراه اول در گفتوگو با سيتنا: با راهاندازي 3g خدمات ويژهاي به روستائيان سراسر کشور ارائه ميدهيم
مديرعامل شركت ارتباطات سيار، گفت: با ارائهي نسل 3 و 4 شبكهي تلفن همراه در کشور، امكان اشتغال زايي براي 3 تا 4 ميليون نفر فراهم خواهد شد؛ چرا که در کشورهاي در حال توسعه، هر 10 درصد رشد ضريب نفوذ تلفن همراه باند پهن، تا 1.4 درصد رشد gdp را به همراه خواهد داشت.
مهندس "وحيد صدوقي" در گفتوگوي اختصاصي با خبرنگار سيتنا (citna.ir) در پاسخ به اين سوال که "با توجه به اينكه در حال حاضر امكان برقراري مكالمه تصويري از رايتل هم گرفته شده، چه مزيت ديگري همراه اول را به پيگيري براي راهاندازي نسلهاي 3 و 4 تلفن همراه سوق داده است؟" اظهار داشت: وقتي پهناي باند توسعه مييابد، اولين امكان دسترسي به اينترنت ملي کشور با سرعت بالا است که اين دسترسي باند پهن امكان ويژهاي براي کاربران به همراه خواهد داشت.
وي، ادامه داد: کاربران شبكههاي نسل بالاتر تلفن همراه در کشور ميتوانند به راحتي و با سرعت بالا به سايتهاي داخلي متصل شوند که در همين راستا امكانهايي مانند ثبتنام دانشگاه، خريد و فروش سهام در بورس و به صورت عمومي امكان دسترسي به امكانات فضاي مجازي در حوزههاي مختلف تجاري و خدماتي براي کاربران شبكهي تلفن همراه مهيا خواهد شد.
صدوقي در ادامه افزود: از آنجايي که نقطهي قوت همراه اول، پوشش گسترده در مناطق روستايي کل کشور است، ما با راهاندازي نسل آتي شبكهي تلفن همراه برنامهي ويژهاي براي ارائهي خدمات به روستاييان سراسر کشور داريم، تا همهي خدمات قابل ارائه بر روي شبكهي اينترنت از طريق تلفن همراه در دسترس آنان قرار گيرد.
مديرعامل همراه اول در اين گفتوگو با سيتنا، خاطرنشان کرد: ما اعتقاد داريم که با ارائهي نسل 3 و 4 در کشور، امكان اشتغال زايي براي 3 تا 4 ميليون نفر فراهم خواهد شد؛ چرا که بر اساس آمار مستند، در کشورهاي در حال توسعه، هر 10 درصد رشد ضريب نفوذ تلفن همراه باند پهن، تا 1.4 درصد رشد gdp را به همراه خواهد داشت.
صدوقي در پايان تاكيد کرد: توجه به اين مهم، راهاندازي نسل سوم و چهارم شبكه توسط همراه اول، مي تواند رشد قابل توجهي در اقتصاد کشور به همراه داشته باشد.
این رقم اشتغال زایی شوخی بردار نیست کدوم دولتی حاضر میشه از این فرصت استثنایی بگذره
خدا خواست و ما توانستیم
اون همه هزینه کرد احمدی نژاد تا بتونه اشتغال زایی کنه ولی آخرش فکر کنم 1 میلیون هم نتونست ایجاد کنه حالا مخابرات آمده و قول 4 میلیون شغل رو داده آیا دولت فعلی میتونه از این موقعیت استثنایی چشم پوشی کنه؟؟؟
به نظرم که دولت تازه داره به ارزش مخابرات پی میبره ؟؟؟
واقعا این شرکت یه گنجه برای دولت و برای ملت
تنها شرکتی که میتونه مشکل بیکاری رو در کشور از بین ببره
به نظرم این آپشن مخابرات به تمام قابلبت هاش می ارزه
با این حساب دولت دیگه هیچ وقت جلوی افزایش تعرفه ها رو نمیگیره
به نظرم فیلتر شدن وی چت هم اولین گام دولت در راستای حمایت تمام قد از مخابرات بوده
منتظر اقدامات بعدی دولت برای جلب نظر مخابرات و حمایت از اون باشید
خدا خواست و ما توانستیم
خبر 4 میلیون شغل توسط مخابرات همین الان توی مجلس پیچیده..............
خدا خواست و ما توانستیم
انتظار انتظار انتظار تنها کاری که میشه با بی مهری بازار نسبت به اخابر انجام داد
خدا خواست و ما توانستیم
مشکل فعلی مخابرات عدم استفاده صحیح از نیروهای متخصص اش هست
که اونم با در اختیار گرفتن مشاوران اروپایی در حال رفع شدنه
تا پایان سال گروه عظیمی از مدیران و کارکنان با سابقه و غیرمتخصص که عامل رخوت مخابراتن بازنشسته میشن
مذاکرات سهامدار عمده با صندوقهای بازنشستگی نتیجه داده و بزودی مخابرات با دانش روز مدیریت میشه فقط سهام با ارزشتونو نگهدارین که خبرای خوشی در راهه
اخابر 760 میلیون برگه در قیمت 350-415 تومان معامله کرده از نظر روانی هم نمیتونه کمتر از 350 بشه
یعنی 41% از مقدار سهامی که در بازار داشته الان روی 350 تا 415 تومان دست به دست شده این یعنی کف 350 تومانی برای سهمی آماده پرواز
شما يک سيب داشته باشيد و من هم يک سيب و سيبهايمان را با هم عوض کنيم،
همچنان هر دوتايمان يک سيب داريم.
اما اگر شما يک ايده داشته باشيد و من هم يک ايده و اگر ايده هايمان را عوض کنيم، آنگاه هرکدام از ما دو ايده داريم. (جورج برنارد شاو)
مديرعامل شركت ارتباطات سيار، گفت: با ارائهي نسل 3 و 4 شبكهي تلفن همراه در کشور، امكان اشتغال زايي براي 3 تا 4 ميليون نفر فراهم خواهد شد؛ چرا که در کشورهاي در حال توسعه، هر 10 درصد رشد ضريب نفوذ تلفن همراه باند پهن، تا 1.4 درصد رشد gdp را به همراه خواهد داشت.
این چیزی است که دولت نمیتونه ازش بگذره حتما با مخابرات سازش میکنه مجبوره چون مخابرات منجی دولت در امر اشتغال میتونه باشه
)قانون طلایی تکنیال، برای هر خریدی حد ضرر تعیین و از آن هرگز تخطی نکنید، در صورت افت قیمت، بآن با جدیت تمام عمل کنید.
1)اخبار گزارشهای (3،6،9،12 ماهه) اغلب از قبل منتشر میشوند و اثر خود را در قیمت سهم میگذارند؛و انتشار همه گزارشها تا 45 روز بعد مهلت دارند.
2)بنظر حقیر گزارشهای سه و 12 ماهه بهترین است.
3)پولتان را دور نریزید؛در بازار خوب و بد سهم خوب را بیابید و در بازار خیلی خراب شکارش کنید مطمئنم برنده شمایید.
خبر بورس
بهبود سودآوری دو مخابرات استانی
تاریخ ایجاد در 03 دی 1392 نوشته شده توسط خبر بورس
دو شرکت مخابرات استان اصفهان و استان مرکزی با رشد سود مواجه شدند.
به گزارش خبر بورس ، در حالی که گزارشات 6 ماهه شرکت های مخابرات استانی از کاهش سودآوری آن شرکت ها حکایت دارد ، اما گزارش مخابرات استان اصفهان از رشد 59% سود عملیاتی و 93% سود خالص حکایت دارد. مخابرات استان اصفهان در 6 ماهه توانسته است 29 ریال به ازای هر سهم معادل 10 میلیارد تومان سود محقق سازد.
مخابرات استان مرکزی نیز رشد 27% سود را تجربه کرده است.سود خالص این شرکت نیز 27% رشد کرده است و به 14 ریال رسیده است که معادل 1.6 میلیارد تومان است.
شایان ذکر است که عمده درآمد و سود مخابرات از شرکت همراه اول و همچنین مخابرات استان تهران است. متوسط شرکت های مخابرات استانی در 6 ماهه اول سال 1392 با کاهش سودآوری مواجه شده است.
خدا خواست و ما توانستیم
نظر