کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با وجودی که دولت دیروز عرضه نکرده آیا باید این عدم عرضه به مصداق اتمام ارزان فروشی دولت تلقی کرد؟؟؟
آیا امروز پایان اصلاح و ابتدای موج 5 میتواند باشد
اینها همش سوالاتی است که ذهن سهامدارن خسته رو مشغول کرده
با وجود پتانسیل های سهم باید عرض کرد در صورتی که حقیقی های عرضه نکنن به نظر میاد دولت هیچ تمایلی به فروش زیر 344 نخواهد داشت
و ظاهرا قرار شده از قیمتهای 380 به بالا و به صف خرید عرضه کنه اونم به تعداد مشخص در روز
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
آخرین معامله سهم روی مثبت 1 شنبه بود
امیدواریم این بار علم تکنیکال جواب بده و کف دوقلویی که ساخت شروع حرکت باشه
البته اگه بخواند به صورت دستوری سهم را نگه دارند هیچ علمی پاسخگو نخواهد بود
الخیر فی ما وقع
در این بازار اگر سودیست با درویش خرسندیست/ خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
به نظرم الان واقعا یکی از کم ریسکای بازار هست. مخصوصا کسایی که از این به بعد میخوان تو بازار بمونن برای کم کردن ریسک سبد به شدت توصیه میشه. نوسانات روزانه هم واقعا مهم نیست دوستان. ;)
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سلام
دوستان اینجا همه تحلیل تکنیکال می کنند کسی تحلیل بنیادی انجام نمیده
من شخصا تحلیل تکنیکال رو زیاد قبول ندارم چون تمام حقوقی ها خودشون مشاور برای اینجور تحلیل ها دارند اگر دقت کرده باشید چند روز پیش از نظر تکنیکالی باید رشد می کرد و حقوقی هم از این فرصت تکنیکالی استفاده کرده و صف خرید رو تشکیل داد و 54 میلیون سهم معامله شد و فردای اون روز صفی وجود نداشت این نشون میده که حقوقی ها خودشون تحلیل تکنیکال رو فولن
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
دوستان سهمی که میره تو بوق و کرنا یه مدت درجا میزنه
مثل وسپه که چند وقت پیش همین داستان براش پیش اومد.
اخابرم اینقدر باید بازی در بیاره تا همه بفروشن و سهامداره تازه نفس بیاد
اونوقت سهم بی سرو صدا رشد میکنه
قبل از هر گونه خريد و فروش تمامي جوانب را خودتان بسنجید و بعد اقدام نماييد.
سلام دوستان یک خبر ی که اقایون پنهان میکنند در مورد مخابرات فروش زیر مجموعه های استانی این ابر قول میباشد که به محض اعلام به بازار مانند مپنا که دست و پا میزد ولی بعد اعلام فروش زیر مجموعه هایش دیگر حجم مبنا را نیز نمی دهند.من به اخابر پنج هزار تومانی می اندیشم.بفروشید کم طاقتها که ثروت از شما به صبورها در حال انتقال است.
این پست باشد اینجا تا به روزش
ممکنه شنبه سهم صف خرید بشه دوستانی که قصد خروج دارن میتونن روی +4 خارج بشن
شاید بنده هم خارج بشم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر