کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
گروه شرکتهای بورسی (بورس تهران -فرابورس-بورس کالا-بورس انرژی -سپرده گذاری)
کالا گنج بازار سرمایه و کلیکسیونی از افشاست (الف) ...
_54 قلم کالای جدید در حال ورود به بورس کالا هستند، ابتدای سال خودرو و اکنون املاک دولت در همین راستاست ...
_هر سهم دیگری بود بابت هر یک از این خبرها صد افشای الف میزد، ولی اینها (رانتی ها) خوب فهمیدند و شلوغش نمیکنند و با آگاهی کامل از موضوع دارند چراغ خاموش تا خرخره جمع میکنند ...
_دوستان تا در توان دارند اضافه کنند و فقط سهامداری کنند...
پاسخ : گروه شرکتهای بورسی (بورس تهران -فرابورس-بورس کالا-بورس انرژی -سپرده گذاری)
بورس
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
پاسخ : گروه شرکتهای بورسی (بورس تهران -فرابورس-بورس کالا-بورس انرژی -سپرده گذاری)
بورس داره 709 تومان میشکنه امروز باید با حجم سنگین روی این مقاومت صف خرید بشه در این صورت ادامه راه پرقدرت خواهد بود
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
انرژی3 با صف خرید در حال بازگشایی است
بورس هم بعد از بازگشایی انرژی 3 صف خرید میبنده
فرابورس هم قبل از صف خرید شدن به خاظر افزایش بیشتر از 50% بسته شد برای کنفراس
به نظر میاد حال فراکابها خیلی خوبه
خدا خواست و ما توانستیم
بورس داره روی مقاومت 709 تومانی صف خرید میشه و این برای روزهای بعدی سهم عالیست
خدا خواست و ما توانستیم
امروز یه حجم 500 میلیون در نماد بورس بزنه
لیدر بازار میشه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر