##### پیشنهادی برای بهبود مسابقه‎های سایت بورسی#####

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • yousef
    عضو فعال
    • May 2011
    • 808

##### پیشنهادی برای بهبود مسابقه‎های سایت بورسی#####

پیشنهادمیکنم مسابقه ای تحت عنوان سالانه باتوجه به نتایج مسابقات ماهانه مختلف سال91 برگزارشود.شرایط مسابقه:

1-شرکت درحداقل 10مسابقه ازمسابقات ماهانه ای که درسال 91برگزارمی شود.

2-برای تعیین برنده مسابقه سالانه دوراه به ذهنم میرسه:
    الف)محاسبه میانگین رتبه های مختلفی که درمسابقات ماهانه کسب شده.مثلااگردر10مسابقه ماهانه91
    شرکت کرده مجموع رتبه هاتقسیم برتعداددفغات شرکت مشخص کننده نمره شرکت کننده است
    که مسلماهرچه نمره اش کمترباشدرتبه اش بهترخواهدبود.
    ب)محاسبه میانگین درصدهای کسب شده درمسابقات ماهانه مختلف.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    به نظرم دربورس اونی موفق تره که درپایان سال بهترین بازدهی روکسب کرده باشه واین
    مسابقه می تونه معرف این افرادباشه وباعث میشه واقعاافرادشایسته شناخته بشن
    نه افرادی که فقط باایجادحاشیه های مختلف به دنبال کسب اعتبار هستند.
    مسلمابرگزاری چنین مسابقه ای انگیزه بیشتری برای شرکت مرتب تردرمسابقات ماهانه وهمچنین شرکت دوستان دیگر
    ایجادکرده وباعث دقت بیشتردرمعرفی سبدها خواهدشدوبرنده ونفرات برترمسابقه سالانه هم به
    حق اعتبارزیادی پیداخواهندکرد
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستان لطفانظرات وپیشنهادات خودشون رودرمورداین مسابقه مطرح کنن.
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

ممنون بابت پیشنهاد مفیدتان

به نظرم در هر سه تام هفتگی ماهانه و سالانه زمان خروج سهم نیز توسط خریدار مشخص بشه.مثلا من میام سهم x رو 100 تومن میخرم و تو 200 تومن کلا میخوام خالی کنم.سهم تو 3 ماه مثلا به 200 میرسه من نتونم خروجمو تو سومین ماه اعلام کنم و بزارم تا 12 ماه تکمیل بشه بعد میانگین بر اساس قیمت 1 ساله محاسبه بشه فکر نمیکنم روشی بهتری برای محاسبه سود باشه

نظر

• yousef
      عضو فعال
      • May 2011
      • 808

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
      پیشنهادمیکنم مسابقه ای تحت عنوان سالانه باتوجه به نتایج مسابقات ماهانه مختلف سال91 برگزارشود.شرایط مسابقه:

1-شرکت درحداقل 10مسابقه ازمسابقات ماهانه ای که درسال 91برگزارمی شود.

2-برای تعیین برنده مسابقه سالانه دوراه به ذهنم میرسه:
      الف)محاسبه میانگین رتبه های مختلفی که درمسابقات ماهانه کسب شده.مثلااگردر10مسابقه ماهانه91
      شرکت کرده مجموع رتبه هاتقسیم برتعداددفغات شرکت مشخص کننده نمره شرکت کننده است
      که مسلماهرچه نمره اش کمترباشدرتبه اش بهترخواهدبود.
      ب)محاسبه میانگین درصدهای کسب شده درمسابقات ماهانه مختلف.
      -----------------------------------------------------------------------------------------------
      به نظرم دربورس اونی موفق تره که درپایان سال بهترین بازدهی روکسب کرده باشه واین
      مسابقه می تونه معرف این افرادباشه وباعث میشه واقعاافرادشایسته شناخته بشن
      نه افرادی که فقط باایجادحاشیه های مختلف به دنبال کسب اعتبار هستند.
      مسلمابرگزاری چنین مسابقه ای انگیزه بیشتری برای شرکت مرتب تردرمسابقات ماهانه وهمچنین شرکت دوستان دیگر
      ایجادکرده وباعث دقت بیشتردرمعرفی سبدها خواهدشدوبرنده ونفرات برترمسابقه سالانه هم به
      حق اعتبارزیادی پیداخواهندکرد
      --------------------------------------------------------------------------------------------
      دوستان لطفانظرات وپیشنهادات خودشون رودرمورداین مسابقه مطرح کنن.
      بند ب شناخت برنده رواصلاح میکنم دربند ب می توان مجموع درصدهای سبدهای 10مسابقه ماهانه رو لحاظ کرد(10سبدبهتر).
      پیشنهادجناب پناهی هم مسلماپیشنهادخوبیه ولی به نظربرسی سبدهاخیلی سخت بشه.

نظر

• yousef
        عضو فعال
        • May 2011
        • 808

تومسابقات ماهانه ممکنه دوستانی باشندکه همواره جایگاه مناسبی دررده بندی داشته باشن
        ولی هیچ گاه اول نشوندبابرقراری این مسابقه این دوستان همچنان امیدوارانه وباانگیزه بیشتر
        تلاش میکنندرتبه های برترمسابقه سالانه راکه قطعااعتبارواهمیت بیشتری نسبت به ماهانه
        داشته واعتباربسیارویژه ای به برندگان خواهدبخشیدکسب کنند.

نظر

• علی بابا
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 972

سلام
          پیشنهاد بسیار عالی ای است
          چون اکثر در سبد های خود سهم با دید بلند مدت هم دارند و همچنین دوستانی در این سایت عضو هستند که کمتر وقت بازدید روزانه دارند و مشاهد سبدهای بلند مدت البته با تحلیل خودش می تواند مفید باشد.
          جدا از بحث تعیین برنده
          همین که هر شخصی برای سهم خودش یکسری اطلاعات کامل و دلایل محکم ارائه می کند
          خودش خیلی کمک می کند به معرفی سهم ارزنده و کمک به دوستانش.
          موفق باشید
          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• yousef
            عضو فعال
            • May 2011
            • 808

دوستان نظری درموردبرگزاری این مسابقه ندارن؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

یوسف جان ایده بسیار عالیست اما نیاز به سازو کار های خودش داره. به نظر من تنها راهش اینه که یک حساب دمو بتونند افراد باز کنند (نمی دونم این ماژول ها چقدر برای سایت هزینه داره اما می دونم تاثیر بسیار زیادی روی جذب مخاطب خواهد داشت) و هر کسی بتونه مدیریت کنه سبد خودش رو و در نهایت بازده مشخص میشه. هر ماه هم میشه عملکرد افراد بررسی بشه. این طوری کار اعلام نتایج راحت تر میشه، افراد می تونند وزن های دلخواه از هر سهم را انتخاب کنند و در نهایت زمان فروش دست خودشون هست
              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• hasa
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 724

با تشکر از دوست عزیز مسابقه سالیانه برای افراد عادی فکر کنم زیاد جذابیت نداشته باشه ولی برای سهام دارهای عمده خوب هست. ولی اگر میشد یک مسابقه بزاریم که بهترین محدوده برای ورود یک سهم کجاست و در پیشبینی این که در هفته یا ماه چقدر وارد سود میشه فکر کنم بهتر باشه و جذابیت بالاتر بره البته این یک نظره.
                قانون ماندن همیشگی در بورس:
                1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
                2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
                3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
                4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
                5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
                6- صبور بودن.

نظر

• yousef
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 808

فکرمی کنم اکثردوستان فقط تیترپیشنهاد روخوندن واصلا به متن پیشنهاد توجه نکردن.من منظورم این نیست که سبدسهام سالانه

معرفی کنیم واصلامعرفی سبد لزومی نداره.من پیشنهاد کردم ازدل مسابقات ماهانه درحال برگزاری وباتوجه به نتایجی که درمسابقات

ماهانه کسب میشه بعدازبرگزاری تمام مسابقات ماهانه سال91 یک نفربه عنوان برنده سال91انتخاب بشه(پست های قبلی).
                  آخرین ویرایش توسط yousef؛ 2012/05/29, 14:44.

نظر

• sabz1
                    عضو عادی
                    • Mar 2012
                    • 76

اگر سبدی که در سایت http://www.irportfolio.com/ هست قرار دهید در سایت عالی میشه یکم تغیر و دست کاری جوری که بازده هر شخص را برای همه نشون بده در یک قسمت و ما ازادانه بتوانیم سهم های خودمان را قرار دهیم و مدیریت کنیم.اصلا این سبد که تو سایت فوق هست خیلی عالی است حتی اگر مسابقه نباشه خدمات خوبی است اگر در سایت دیگر سراغ دارید این سبد را بگید.

نظر

• علی بابا
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 972

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
                      فکرمی کنم اکثردوستان فقط تیترپیشنهاد روخوندن واصلا به متن پیشنهاد توجه نکردن.من منظورم این نیست که سبدسهام سالانه

معرفی کنیم واصلامعرفی سبد لزومی نداره.من پیشنهاد کردم ازدل مسابقات ماهانه درحال برگزاری وباتوجه به نتایجی که درمسابقات

ماهانه کسب میشه بعدازبرگزاری تمام مسابقات ماهانه سال91 یک نفربه عنوان برنده سال91انتخاب بشه(پست های قبلی).
                      خوب این خوبه و قابل اجر است به راحتی
                      من نظرم این بود که تاپیکی تحت نام مثلا سرمایه گذاری بلند مدت و یک ساله ایجاد بشود و دوستان سهم های که در این یک سال آینده بهترین بازده را خواهند داشت با دلایل و تحلیل خودشان معرفی کنند . شاید چنین تاپیکی هم داشته باشیم . ماشاالله کم تاپیک نداریم :)
                      سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• padra57
                        عضو عادی
                        • Sep 2012
                        • 99

عرض سلام خدمت همه عزیزان

ازونجایی که سایت بورسی یک سایت شاد وفعاله یه ایده خوبی امروز به ذهنم رسید که مطرح کردنش روخالی ازلطف ندونستم،
                        بنظرمن مسابقه ستاره داران مسابقه بهترین هاست و بهترین هاوپرسودترین افراد دربورس کسانی هستند که سراغ سبدهای بلندمدت میرن(البته اینو هم قبول دارم که بورس ایران زیادنمیشه به اینقضیه دل خوش کردولی پایه واساس بورس همینه)،ازین رو پیشنهاد من اینه تایم مسابقه ستاره داران هم بابقیه مسابقات فرق داشته باشه(مسابقه 3ماهه ) تا واقعا بشه به علم افراد پی برد ،،مثال:ازاول ماه آبان که آتیش گزارشهای 6ماهه میخوابه وبه استقبال گزارشهای 9 ماهه میریم ،اونجاست که معلوم میشه کی چند چنده;) ولی واقعا هیجان خاصی پیدا میکنه،حالا من این پیشنهادرو دادم تادوستان اگه به نتیجه رسیدن بعد وارد جزییاتش بشیم

موفق وپیروز باشید
                        آخرین ویرایش توسط padra57؛ 2012/11/04, 23:07.
                        [B][SIZE=4]رحمت خداوند ممکن است تاخیر داشته باشد ، اما حتمی است . . .[/SIZE][/B]

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

در اصل توسط padra57 پست شده است View Post
                          عرض سلام خدمت همه عزیزان

ازونجایی که سایت بورسی یک سایت شاد وفعاله یه ایده خوبی امروز به ذهنم رسید که مطرح کردنش روخالی ازلطف ندونستم،
                          بنظرمن مسابقه ستاره داران مسابقه بهترین هاست و بهترین هاوپرسودترین افراد دربورس کسانی هستند که سراغ سبدهای بلندمدت میرن(البته اینو هم قبول دارم که بورس ایران زیادنمیشه به اینقضیه دل خوش کردولی پایه واساس بورس همینه)،ازین رو پیشنهاد من اینه تایم مسابقه ستاره داران هم بابقیه مسابقات فرق داشته باشه(مسابقه 3ماهه ) تا واقعا بشه به علم افراد پی برد ،،مثال:ازاول ماه آبان که آتیش گزارشهای 6ماهه میخوابه وبه استقبال گزارشهای 9 ماهه میریم ،اونجاست که معلوم میشه کی چند چنده;) ولی واقعا هیجان خاصی پیدا میکنه،حالا من این پیشنهادرو دادم تادوستان اگه به نتیجه رسیدن بعد وارد جزییاتش بشیم

موفق وپیروز باشید
                          درود بر شما
                          در مورد پیشنهاد شما باید عرض کنم که،بنده هم با دید بلند مدت مواقفم
                          اساس سرمایه گذاری در بورس داشتن دید میان مدت و بلند مدته و نظر شما صحیحه
                          منتها یه سری مشکلات هم هست
                          بنده قبل از مسابقه ستاره داران ایده مسابقه فصلی رو داشتم
                          یعنی 4 مسابقه در سال و هر سه ماه یکبار
                          منتها در اجرا ما به مشکل بر می خوریم
                          اول اینکه زمان مسابقه بسیار طولانی میشه و همین از جذابیتش کم میکنه
                          بعد اینکه چون سبدها ثابته و امکان تغییر نداره،در زمان 3 ماهه به مشکل میخوریم
                          اگر امکان تغییر رو هم قرار بدیم باز خودش در اجرا و اعلام نتایج مشکل ساز میشه
                          در کل این نوع مسابقه با مشکلات زیادی در اجرا و سنجش قدرت تحلیلی افراد همراهه
                          چون امکان اجرای کامل بعضی از معاملات واقعی در شرایط مسابقه ای بسیار سخته
                          منظورم تعویضهای مرتب سهام و خرید و فروشهای مستمره
                          به هر شکل از پیشنهاد شما سپاسگزارم
                          همچنین بابت کار اعلام نتایج مسابقه هفتگی سایت هم از شما بینهایت سپاسگزارم
                          شاد و سلامت باشید
                          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• padra57
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 99

شب بخیربهنام جان
                            بنظرمن اگر سبدها ثابت باشه به مشکلی برنمیخوریم چون هدف سبد بلندمدته و چیزی هم ازجذابیت مسابقه کم نمیشه ودوستانی که مایلند در مسابقه هفتگی هم باشن درهمون مسابقه قبلی شرکت کنن که اونجاهم شرکت کنندگانش کم نشه
                            به هرحال من داخل تاپیک مطرح کردم که ازنظرهمه استفاده کنیم ونظر من هم نظراکثریته
                            آخرین ویرایش توسط padra57؛ 2012/11/04, 23:51.
                            [B][SIZE=4]رحمت خداوند ممکن است تاخیر داشته باشد ، اما حتمی است . . .[/SIZE][/B]

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

به نظرم شیوه الان از بهترین هاست
                              توی بورس باید با کمترین زمانه ممکن بیشترین سود رو دراورد
                              اینکه بیایم سبد تعیین کنیم برای سه ماهه دیگه به نظرم استقباله خوبی نمیشه و بهتر اینه که زمانه مسابقه کم باشه تا هم نتایج زود به زود اعلام بشه و هم اینکه سبد ها زود به زود تغییر کنه
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

در حال کار...
                              X