پاسخ : حمل و نقل پتروشيمي (حپترو)
حمل و نقل پتروشيمي (حپترو)
Collapse
X
-
-
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1395/12/30 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت مهندسي حمل و نقل پتروشيمي طی نامه شماره مورخ 1395/08/02 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1395/12/30 با سرمایه 200,000 میلیون ریال مبلغ 189 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
شناسایی 9 ریال زیان برای هر سهم در 6 ماهه
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postحپترو چه خبره ! از دیروز تا الان 3-4 بار تا منفی کامل و صف بردن ! باز برداشتن !
برخی هم از حرکت شارپی در این سهم صحبت میکنن !در اصل توسط Abad پست شده است View Postحپترو اگر خبر بنیادی دارد یا بازی سازی که من نتوانستم اطلاعی کسب کنم،،، به نظر باید احتیاط کرد در خرید سهم در قیمت های فعلی حدود 430 تومانAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postحپترو اگر خبر بنیادی دارد یا بازی سازی که من نتوانستم اطلاعی کسب کنم،،، به نظر باید احتیاط کرد در خرید سهم در قیمت های فعلی حدود 430 تومانAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postحپترو اگر خبر بنیادی دارد یا بازی سازی که من نتوانستم اطلاعی کسب کنم،،، به نظر باید احتیاط کرد در خرید سهم در قیمت های فعلی حدود 430 تومان ۱۳۹۵/۱۱/۱۳در اصل توسط Abad پست شده است View Postامروز در حپترو قیمت به 399 هم رسید ، امروز معاملاتش چندان جالب نبود شاید فردا بهتر بتوان برای پیش بینی روند حپترو قضاوت کرددر اصل توسط Abad پست شده است View Postامروز هم معاملات حپترو چندان جالب نبود کماکان سایه اصلاح بر سر سهم هست. آخرین قیمت امروز حدود 410 تومانAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postحپترو در 15 روز گذشته پس اینکه تا حدود 400 تومان اصلاح کوچکی انجام داد در قیمت های پایین تر با تقاضا همراه بود بنابراین اگر این تقاضا به همین شکل و یا بهتر باشد وضعیت می تواند به سمت صعود تغییر جهت دهد . با توجه به تعدیل منفی حدود 70 درصدی، روز های آینده امکان خوبی برای قضاوت فراهم خواهد کرد اما کماکان امکان اصلاح سهم هم وجود دارد رصد می کنیمAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در تایم هفتگی یه واگرایی در کف در حال شکلگیری هست !
ببینیم واکنشی نشون میده بهش یا نه !
نظر
نظر