صنايع شيميايي فارس ( شفارس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
    با سلام به دوستان گرامی.بنده اگر سهم تا 240 تومان پایین بیایید حاظرم 1%سهامش را بخرم.به نظر دوستان سهم تا چه قیمتی افت میکند؟در ضمن تاثیر خرید مواد اولیه با قیمت 2400 تومانم چه تاثیری در روند سود دهی شرکت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    روی 240 رقابت زیاده ......احتمال رسیدن به این قیمت خیلی کمه مگه اینکه تعدیل منفی بده که اون هم قابل باور نیست!! ........من میخواستم امروز بخرم .......یعنی نقد نیستم و بخوام بخرم باید تعویض کنم ..........چشمون گرفته این سهمو ........
    میترسم در 6 ماهه ببنده برای تعدیل ..........:d
    ///

نظر

• سکه شانس
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 1362

باید ببینیم بازار کی به............. ارزندگی ............. این سهم پی می بره !................................................. ..............

نظر

• mohsen kaveh
        عضو فعال
        • May 2011
        • 474

بنيادي وتكنيكال سهم عاليه سهم خالي از فروشنده است مقاومت 312 رو اگه رد كنه تا345 در مرحله اول جاي رشد داره >:d<
        من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

این سهم این مقاومت کوفتی 312 رو رد کنه کارش تمومه ..فعلا کف قیمت اومده 270 ...گفتم با شفارس زیر 250 باید خداحافظی کرد ...روند سهم تازمانی که بالای 280 بمونه همچنان صعودی ومقاومت فعلا 312...

نظر

• saeedte
            عضو فعال
            • May 2012
            • 478

این سهم عجیب منو یاد سغرب میندازه...
            قیمتاشونم مث هم هستن ، سغرب هم یه مدت 270-290 داشت تو سر و کله اش میزد بابا منو بخرید ، حالا ملت رو 400تو صفش گیر کردن !
            به قول خودت منظر میمونیم.... من که خودم امروزم برداشتم ، توکل به خدا

نظر

• سکه شانس
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1362

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
              این سهم عجیب منو یاد سغرب میندازه...
              قیمتاشونم مث هم هستن ، سغرب هم یه مدت 270-290 داشت تو سر و کله اش میزد بابا منو بخرید ، حالا ملت رو 400تو صفش گیر کردن !
              به قول خودت منظر میمونیم.... من که خودم امروزم برداشتم ، توکل به خدا
              ..........مثبت و مثبت می خورن حسابی ............. جامونده هاش ،حرص می خورن حسابی...........

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

یه چند بار اومدیم بخریم نشده ...نمیزارن بخریم ..........این سفارش رو چه جوری میزارن که هر چی میزاری 1 ریال میاد بالات ...........:-/ داره رو اعصاب ما راه میره .......
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/25, 11:11.
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

بالاخره خریدیم .......

پله بعدی فردا .......
                  ///

نظر

• سکه شانس
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 1362

رشد سهم های با فاندامنتال قوی دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره................ اين شركت پتانسيل هاي نهفته زيادي دارد..........
                    fi نظر می رسد قرار است پرواز کند ! ! مقصد ، سرعت ، ارتفاع و سایر مسائل هنوز مشخص نیست ....................اما آرام ارام و با یک خبر همه چیز شروع می شود..........................

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                      رشد سهم های با فاندامنتال قوی دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره................ اين شركت پتانسيل هاي نهفته زيادي دارد..........
                      Fi نظر می رسد قرار است پرواز کند ! ! مقصد ، سرعت ، ارتفاع و سایر مسائل هنوز مشخص نیست ....................اما آرام ارام و با یک خبر همه چیز شروع می شود..........................
                      این سهم باید ببنده بعد باز بشه بعد پرواز کنه ..................فعلا امیدوارم فرصت بده برای اضافه کردن تا ما هم درصدشو حداقل به 20 برسونیم ...........
                      ///

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                        بالاخره خریدیم .......

پله بعدی فردا .......
                        پله دوم رو هم خریدیم ..............;) البته در مثبت کامل .........
                        ///

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

هم سهام هنگ کرد هم سایت بورسی...

شفارس 310 رو رد کنه رفتیم برا 380 بالای 400 شایدم بالای 500 تقدیم دوستان فروشنده 240 تومنی خواهیم کرد..

نظر

• saeedte
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 478

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            هم سهام هنگ کرد هم سایت بورسی...

شفارس 310 رو رد کنه رفتیم برا 380 بالای 400 شایدم بالای 500 تقدیم دوستان فروشنده 240 تومنی خواهیم کرد..

ینی دوس دارم تا حداقل 450 سهم گیر احدی نیاد و فقط حجم مبنا پر کنه که حال این فروشنده های زیر 290 حسابی جا بیاد...

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

به امید شفارس 500 تومنی .............من خودم هنوز هیچی نخریدم ........ولی خوب کم کم دارم میخرم .............اگه هم گیرم نیاد بالاتر میخرم .............فعلا میخوایم 330 --312 رو رد کنیم ..........;)

دلار شده 2650 تومن ........چه جوری دیگه اینا میخوان سود پنهان کنن .......;) پارسال با دلار 1700-و حداکثر 1900 تومنی اینا 100 تومن سود ساختن ..اون هم در 3 ماه اخر سال که دلار بالا رفت ........به نظرم امسال باید 150 بسازه حداقل حداقل ..........;)

من تاحالا برای این سهم تارگت نداده بودم .....ولی الان میگم شفارس حداقل 500 رو میبینه .............مگه اینکه در میزان تولیدش اتفاقی بیوفته !!!!!!!!! که اون هم دیگه قابل پیش بینی ما نیست .......

سهم زیر 290 نمیاد یعنی باز چه اتفاقی بیوفته که زیر 290 رو ببینه ......چون ما دوروز داریم رقابت میکنیم در خرید ........اصلا نمیزارن پایین بخریم ..........4 شنبه هم ااومدمیم بخریم بالا خریدن ....به ما هیچی نرسید .......یه تعداد کم .....:d
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/27, 10:36.
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

هر جوری فک میکنم باید در 6 ماهه بیش از پیش بینی مسخره ای که کرده بسازه ............:d
                                اوه ما باز گیر دادیم به این سهم ........فکر مارو مشغول کرده باز ........ شیطونه میگه تک سهمش بشو .........فقط دوستان بزارید ما روی 300 خریمون رو تکمیل کنیم .........

به نظرتون پودر های قالبگیری چند شده الان با این دلار ؟؟ باز ما رفتیم تو فاز توهم ........:))

در سه ماهه دلار 1700 بوده ........الان دلار 2700 ..... این توهم لامسب بد چیزیه .......من گیر بدم به یه سهمی تا گزارش 12 ماهش نیاد و نگه خبری نیست ول کنش نیستم .......
                                باز گیر ما روی این سهمه ........
                                تا 40-50 درصد سبدم شفارس نشه اروم نمیشم .......با اینکه خبری هم نیست توش ها .........:D تقصیر این دو روز تعطیلیه .......

عاشق این قسمت گزارشم..........اگه از 40 میلیارد فروش شرکت رسید به 50 میلیارد تومن چی ..........؟؟؟;)
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/27, 18:44.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X