صنايع شيميايي فارس ( شفارس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سکه شانس
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1362

قیمت برخی از صنایع مانند فولادیها.....پتروشیمی....شیمیایی....ووو به کف رسیده و در برابر شکار ناآگاهانه برخی از سهامداران حقیقی ، آگاهانه اقدام به خرید سهام این دسته دیگر شرکتها میکنند چرا که با بهبود بازار و تشکیل صفهای خرید دیگر دسترسی به سهام ارزنده بورس تهران امکان پذیر نیست. .................................................ح الا این شفارس تا چند وقت دیگه جواب صبرمان را میدهد......................
    بگذارید برخی از دوستان هی از این شاخه به آن شاخه کنند......حتما قانع به این 5 درصها هستند یا پولشان زیادی کرده می خواهند بذل وبخشش کنند...................
    قدیم ها می گفتند یکی 4 شنبه پول گم میکنه یکی پیدا ............
    حالا باید بگیم هر روز یک تعداد سهم خوب خود را با هیجان به قیمت ؟ می فروشند و یک تعداد آدم هوشیار می خرند

نظر

• mehdipour2000
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 406

سلام.... ایول میثم.... صبر جواب داد.
      تحلیل رایگان
      اینستاگرام: mehdipour.mohamad
      توییتر: m_mehdipour

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

عجب حالی کردم ..این رو میگن جا گذاشتن ..حالا اونایی که تو صف فروش بودن امروز چه می کشن ...حالشون سر جاش اومد ..چی میشه کل بازار اینطوی قفل کنه تا فروشنده های رو منفی یه سکته درست درمون بزنن..خدایی خیلی حال کردم پیش به سوی 400.....

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20672

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
          سلام.... ایول میثم.... صبر جواب داد.
          شانسی بود ....صبری نکردیم ما ...:d حالا باید ببینیم الکیه یا خبریه و خبر از اون تعدیل خوشگلست که دنبالش بودیم ........یا نه ......ولی 9 تا سفارش خرید گذاشت یعنی یه خبری هست ........
          ///

نظر

• سکه شانس
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1362

در آستانه گزارش های 6 ماهه شرکت ها بار دیگر مرور می کنیم گزارش 3 ماهه شفارس را:
            1.در عملکرد 3 ماهه نخست سال، مبلغ 115 ریال که معادل 31 درصد از بودجه سالانه می باشد را محقق ساخته است.
            2.در 3 ماهه اول بالغ بر 294.192 دلار فروش صادراتی به نرخ میانگین 17807 ریالی داشته است.
            3.منابع ارزی (فروش صادراتی) شرکت در بودجه سالجاری به مبلغ 2.610.000 دلار
            4.مصارف ارزی (خرید مواد اولیه) شرکت به مبلغ 1.368.421 دلار در نظر گرفته شده است
            5.نرخ دلار برای باقیمانده سال 17807 ریال لحاظ گشته .
            6.خرید ارزی شرکت عمدتأ شامل مواد اولیه پتروشیمی بوده و فروش شرکت فرمالین می باشد.

.................................................. .................................................. ......................................
            .................................................. .................................................. .......................................
            تا نظر دوستان چه باشد؟
            1.یکی از سهم های جذاب کنونی بورس است و لی؟.....
            2.به تعدیل های خیره کننده مشهور است...........
            3.برای مجمع همیشه سود کمی را تقسیم می کند.............
            4. ولی برای افزایش سرمایه مابقی آن را انباشته می کند...................
            5.به قول تحلیل گرهای بورس ......می تواند نصف قیمت کنونی خود را سود بسازد...................
            .................................................. .................................................. ..................................
            6.مابقی آن هم دوستان خواهند گفت:
            7.

نظر

• saeedte
              عضو فعال
              • May 2012
              • 478

یه شخص حقیقی امروز اومده بالای 1%
              واقعا حال کردم
              اصن عشق کردم امروز اون رنج قشنگه رو کشید و همه رو جا گذاشت
              جیگرم حال اومد
              به امبد خدا تا بالای 500 باهاش هستیم
              خدا رو چه دیدی شایدم همین روزا بست برا 6ماهه و 100تومن اعلام کرد و بالای 600 باز شد...

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20672

فردا ببینیم چه میکنه ..........اگه چند روز سفارش خوب بیاد پشتش راحت تا 380 میره ....... فردا حجم رو باید به زور بدن ......ببینیم چه میکنه ......شاید هم پر حجم معامله بشه ولی منطقی اینه فقط حجم رو بدن .........وگرنه صف خرید زدن امروزش کاری بیهوده بوده .........;) هر چند ما فردا هم اگه فرصت بده که بعید میدونم خریداریم ........فردا 225 تومنه چیزی نیست :d
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20672

منتظر بودیم 15 هزار تا 322 رو بدن که بعدش نوبت ما بشه....ما چه بز خریم باز :)).......خریدارش باز اومد کار و کاسبی ما رو به هم زد ........
                  ///

نظر

• mohsen kaveh
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 474

هر چي حجم معاملاتش بيشتر بشه قدرت صعودي سهم بيشتر ميشه معاملات ديروز سهم اميدوار كننده بود اميدوارم امروز هم فروشنده هاي گنجشك روزي از سهم خارج بشند
                    من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• Giallorossi
                      عضو عادی
                      • Sep 2012
                      • 218

آقا ما هم امروز به این سهم پیوستیم
                      ارادتمندیم میثم جان

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20672

در اصل توسط giallorossi پست شده است View Post
                        آقا ما هم امروز به این سهم پیوستیم
                        ارادتمندیم میثم جان
                        سلام . انشالله که سود کنید . مخلصیم.
                        منتظر میمونیم گزارش 6 ماهه بیاد ببنیم چه کرده ........من منتظر توقف نمادم ...:d شاید هم اشتباه میکنم .
                        ///

نظر

• پدر پسر شجاع
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 93

سلام
                          بنده هم این سهمو گرفتم.
                          البته دیروز و امروز.
                          یه خوابای خوبی براش دیدم البته اگه چپ نزنه...
                          ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم...

نظر

• سکه شانس
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1362

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            منتظر میمونیم گزارش 6 ماهه بیاد ببنیم چه کرده ........من منتظر توقف نمادم ...:d شاید هم اشتباه میکنم .
                            ..........بخشی از دعای روز شنبه:
                            به نام خداواند بخشنده مهربان...............
                            وتوفیقم ده به آنچه سودم رساند تا نگاهم داری...............انشااله..............
                            التَّؤُدّةُ فی کُلِّ شَیْءٍ خَیْرٌ(صبر وحوصله در همه چیز خوب است).............................

نظر

• سکه شانس
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1362

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                              میثم عزیز سلام ...امیدوارم که آخر هفته خوبی داشته باشی.............مطمئن باش که اشتباه نمی کنی.......... یکی از 10 درس طلایی استیو جایز را به آن اشاره می کنم .........
                              ...... نگذارید سر و صداهای افکار دیگر باعث شود به صدای درونی خود گوش نکنید. از همه مهم تر، این جرئت را داشته باشید که از قلب خود پیروی کنید. ضمیر نا خود آگاه تنها چیزی است که می داند شما به چه تبدیل خواهید شد. هر چیز دیگر در درجه ی دوم قرار خواهد گرفت.......
                              پس میثم عزیز به آنچه که باور داریم خواهیم رسید.............

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20672

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                                میثم عزیز سلام ...امیدوارم که آخر هفته خوبی داشته باشی.............مطمئن باش که اشتباه نمی کنی.......... یکی از 10 درس طلایی استیو جایز ا به آن اشاره می کنم .........
                                ...... نگذارید سر و صداهای افکار دیگر باعث شود به صدای درونی خود گوش نکنید. از همه مهم تر، این جرئت را داشته باشید که از قلب خود پیروی کنید. ضمیر نا خود آگاه تنها چیزی است که می داند شما به چه تبدیل خواهید شد. هر چیز دیگر در درجه ی دوم قرار خواهد گرفت.......
                                پس میثم عزیز به آنچه که باور داریم خواهیم رسید.............
                                امروز یکی گفت تو این سهم چه خبره ...برامون توضیح بده .......ما هم بهش گفتیم ما بر اساس حدس و پیش بینی وارد شدیم هیچ تضمینی نیست که 100 به بالا رو بسازه ......میخواست دو درصد سهمو بخره !!! بهش گفتم من هیچ تضمینی نمیکنم که 100 به بالا بسازه یا حتی تعدیل منفی !!!.......چرا که برای ساختن همین 100 تومن باید 200 درصد تعدیل مثبت بدهد !!! از طرفی گزارش های شرکت رو خیلی نمیشه بهش اعتماد کرد و ما بر اساس تحلیل خودمون وارد شدیم .........

ساده ترین روش حدس رسیدن به سود صد تومنی ...فروش 40 میلیارد تومنی و بالاتره این شرکته .....که اگه حاشیه سودش رو 5 درصد فرض کنیم به سود 100 تومنی میرسیم .....
                                در 3 ماه ی امسال به اندازه نصف 12 ماه ی پارسال شرکت صادرات داشته !!!!

ما قبلا هم گفتیم یک پله میخریم اگه گزارش 6 ماهه خوب بود سنگین ترش میکنیم .....و 6 ماهه رو دقیق تر بررسی میکنیم .........بعد با خیال راحت بقیشو میخریم ...........

یمن هنوز معتقدم 100 به بالا رو میسازه .....البته نظر دادن در مورد این سهم که خیلی اطلاعاتش شفاف نیست یه مقدار سخته .....

خلاصه اینکه دوستان با تحلیل خود وارد بشن و من هیچ پشنهاد خریدی نمیدم چون سهم کوچیکه و بعضی وقتا نمیشه راحت نقد کرد......من خودم الان تعداد سهمم به 10000 تا نمیرسه .....;)
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/04, 12:23.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X