بابا این خریدارش ما رو له کرد .......از 316 رقابت کردیم ......تا 321 .......بعدش قاط زد صف خریدش کرد ......شیطونه میگه بفروش بهش دیروزی ها رو.....:))
صنايع شيميايي فارس ( شفارس )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Postفرصت خرید یا استراحت؟
شش ماه 1388......اعلام گزارش (کدال)27/7/88......پوشش سود 49%
" " 1389....." " " " " 5/8/89......." " " "54% با حاصل فروش ساختمان.................
" "1390......." " " " " 28/7/90......" " " "47%
.................................................. .................................................. .............................................
" "1391......" " " " " ؟؟/7/1391......." " " ؟؟؟%
نظر
-
شفارس بست؟؟؟ ببنیم چی میشه >:d< ما که منتظر تعدیل مثبتیم اون هم در حد لالیگا ....البته هیچی این سهم معلوم نیست اگه تعدیل منفی بود تعجب نکنید :d (شوخی)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/16, 11:57.///
نظر
-
وقف نماد معاملاتي شفارس
به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت صنايع شيميايي فارس با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم، متوقف شد.مديريت بازارمن سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
ميثم خان اميدوارم همشو رد نكرده باشي راستش منم اومدم يه تعداد رو بفروشم ديدم ممنوع شد:pمن سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
در اصل توسط mohsen kaveh پست شده است View Postميثم خان اميدوارم همشو رد نكرده باشي راستش منم اومدم يه تعداد رو بفروشم ديدم ممنوع شد:p
نمیزاشت طرف ما پایین بخریم !!!!!!! امروز ما رو در رقابت له کرد ..منم میخوام بخرم فقط مخفی میشینم این جور سهم ها رو .....صفحه قبل نوشتم درست رقابت نکرد در خرید :)) ......البته نامردی بود دیگه شاید اون رانت داشت وگرنه نمیپرید تو صف خرید!!!!!!=)) یه چند تایی هم فروختیم .....اومدم هزار تا دیگه بفروشم دیدم زده با توجه به وضعیت نماد ......
در کل این ده روز اخر نذاشت اون جور که باید و شاید ما سوار بشیم .....حالا بزار گزارش بیاد ببینیم چی به چیه .....;) اصل تعدیل در 12 ماهست ......به نظرم .آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/16, 14:39.///
نظر
-
تماس گرفتم با امور سهام كه توي شيرازه ولي متاسفانه جواب نميدن دوستان وقت كردن يه اماري بگيرند ببينيم چيكار ه ايم شماره تماس 0712-4222141و2من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
QUOTE=mobin;221731]کسی از تعدیل سود خبری نداره؟؟[/QUOTE]
با احتساب....... نرخ ارز به نرخ مرکز مبادلات ارزی و دلار = 2500 تومانی ، به نظر میرسد گزارش فوق العاده ای دهد.......پارسال که با دلار 1400 (47%)را پوشش داد....صبوری می کنیم................شاید تعدیل در تعدیل شد.....خدا را چه دیدی
نظر
-
زنگ زدم امور سهامشون متاسفانه هنوز گزارش رو ارسال نكردن به بورس وبدتر اينكه ميخان گزارش حسابرسي شده به بورس بدن يعني اينكه حسابرس بايد بررسي كنه اينطور كه بوش مياد نماد به اين زوديها باز نشه دوستان خواهشا پيگيري كنند با شماره تماسهاي بالا داخلي مدير مالي7030من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
دوستان به نظرم حداقل یک ماه نماد بسته است .......بر اساس تجریه...........ما در این نماد منتظر تعدیل بالای 200 درصد بودیم ..........در مرحله اول اتنظار تعدیل حداقل50 تا 100 درصدی رخواهم داشت... ...............تا ببینیم چی میشه .......البته این نظر منه که میتونه 100 درصد غلط باشه ...........شاید چند روز دیگه گزارش هم بیاد و زودتر سهم باز بشه ولی من 1 ماه در نظر میگیرم باز شدن سهمو ........انشالله که هر چه زودتر گزارش بیاد و زودتر نماد باز بشه .......
ولی خوب از اون طرف جبران میکنه انشالله ....;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/20, 17:28.///
نظر
-
شسینا سهمی بود که در کنار شفارس در صفحات اول تاپیک پشینهاد خرید دادیم و گفتیم سهم خسته کننده و کم حجمه هر کی میتونه فقط بخره ............الان صورت های مالی 6 ماهش اومده و شرکت 37 تومن از سودش رو پوشش داده ........پیش بینی اولیش 40 تومن بوده !!!!!!
البته نماد سهم هنوز بازه ........شاید فردا ببنده !!!! شاید هم نبنده !!!!!!آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/20, 17:37.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postشسینا سهمی بود که در کنار شفارس در صفحات اول تاپیک پشینهاد خرید دادیم و گفتیم سهم خسته کننده و کم حجمه هر کی میتونه فقط بخره ............الان صورت های مالی 6 ماهش اومده و شرکت 37 تومن از سودش رو پوشش داده ........پیش بینی اولیش 40 تومن بوده !!!!!!
البته نماد سهم هنوز بازه ........شاید فردا ببنده !!!! شاید هم نبنده !!!!!!
این شیسنا بودبا سه ماهه ضعیف ..6 ماهه کولاک کرد ..
شفارس که تا همین جا طوفانی بود گزارشها باید دید چه می کنه ..
نظر
نظر