دو قلو های شفارس و شسینا پا به پای هم دارن میان بالا!!!
صنايع شيميايي فارس ( شفارس )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط parvaz پست شده است View Postجعفرخان تارگت هنوز همون 500 یا اهداف بالاتری داره؟ باتشکر
در 250 تارگت ما 340 تا 350 بود که رسید ..مدتی در جا زد ..مقاومت شکست...هدف حوالی 480 تا 500 وبا شکست اون هدف سهم رو 700 تا 800 می بینم ..این از تیکنکال ..
بنیادی هم انتظار سود مابین 120 تا 150 دارم پی بریا 5 بدیم به قیمت 600 تا 750 می رسیم ..کاملا منطقی به دور از حباب ..حالا بازار بخواد پی بریا بالاتر بده چه بهتر ..در ضمن این سهم بالای 150 تومن سود انباشته داره ..یادتان نره
نظر
-
شفارس از لحاظ بنیادی حرفهای زیادی واسه گفتن داره
ولی اینو هم یادمون نره در بخش شیمیایی پی به ای خیلی بالایی داره و با این حمایت حقیقیش شاید تا 400 هم بره که پی به ایش میشه 8
تنها دلیل رشد زیاد نسبت به پی به ای کوچک بودن سهم و حمایت شخص حقیقی و نداشتن شناور زیاده
نظر
-
در اصل توسط fallah پست شده است View Postشفارس از لحاظ بنیادی حرفهای زیادی واسه گفتن داره
ولی اینو هم یادمون نره در بخش شیمیایی پی به ای خیلی بالایی داره و با این حمایت حقیقیش شاید تا 400 هم بره که پی به ایش میشه 8
تنها دلیل رشد زیاد نسبت به پی به ای کوچک بودن سهم و حمایت شخص حقیقی و نداشتن شناور زیاده
در ضمن سود 12 ماهه چند ..
در ضمن سود انباشه 150 تومن هم یادتان نره ..
100 تومان 12 ماهه بسازه 5 بدیم میشه 500 ..انتظار بالای 120 دارم ..منتظر می ماینم ...
فرصت داد دوستان بخرن ..هر که هم صلاح ندید نخرد...از 250 که گفتیم شخص حقیقی در کار نبود ..بیخود رشد یک سهم خوب رو به این اون ربط ندید...این شخص حقیقی فردا همه سهامش رو بزاره برا فروش تا ببیند سهم بالا میه یا پایین...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبه سود 12 ماهه سهم پی برای چند میدید؟؟؟
در ضمن سود 12 ماهه چند ..
در ضمن سود انباشه 150 تومن هم یادتان نره ..
100 تومان 12 ماهه بسازه 5 بدیم میشه 500 ..انتظار بالای 120 دارم ..منتظر می ماینم ...
فرصت داد دوستان بخرن ..هر که هم صلاح ندید نخرد...از 250 که گفتیم شخص حقیقی در کار نبود ..بیخود رشد یک سهم خوب رو به این اون ربط ندید...این شخص حقیقی فردا همه سهامش رو بزاره برا فروش تا ببیند سهم بالا میه یا پایین...
پس حقیقی بیاد بفروشه که نمیفروشه قطعا سهم افت میکنه
اولشم گفتم سهم بنیادی خوبی داره ولی نه دیگه به هر قیمتی و دلایل رشدش هم بیشتر نداشتن شناوره
این مثال هارو ببینین تا بدونین شناور چقد تاثیر داره
غچین با زیان بالای 150 تومنی درسته بنیادی خوبی داره ولی دیگه این قیمتها نمی ارزه ولی نداشتن شناور کار خودشو کرده
غدام نمونه دیگر
غشهد نمونه بعدیش
غاذر
و
و
و
همون غبشهری که رو 1600 میگفتید و شده 1300 بخاطر داشتن شناور زیاده که اینطوری داره میریزه پس به شناور سهم بیشتر توجه کنید
درضمن سهمهارو با گزارش 12 ماهش نمیسنجن چون اونطور باشه باید بگیم کرمانشا 200 میسازه 12 ماهه و از الان ملت باید بیان 1200 بخرن نه 700
نظر
-
در اصل توسط fallah پست شده است View Postهمون موقع هم که 200 تومن رو دید پارسال یه شخص حقیقی فروختش و از 300 شد 200
اولشم گفتم سهم بنیادی خوبی داره ولی نه دیگه به هر قیمتی و دلایل رشدش هم بیشتر نداشتن شناوره
غچین با زیان بالای 150 تومنی درسته بنیادی خوبی داره ولی دیگه این قیمتها نمی ارزه ولی نداشتن شناور کار خودشو کرده
غدام نمونه دیگر
غشهد نمونه بعدیش
غاذر
و
و
و
همون غبشهری که رو 1600 میگفتید و شده 1300 بخاطر داشتن شناور زیاده که اینطوری داره میریزه پس به شناور سهم بیشتر توجه کنید
درضمن سهمهارو با گزارش 12 ماهش نمیسنجن چون اونطور باشه باید بگیم کرمانشا 200 میسازه 12 ماهه و از الان ملت باید بیان 1200 بخرن نه 700
در ضمن همین غبهشر در 1000 هم گفتم شناور همون موقع هم داشت نداشت ..همون موقع تا 1700 رفت یا موقع افت قیمت شما شناور رو می بیند ..
در مورد جمله بعدی هم بله افراد باهوش قبل اینکه بازار بهمه خرید می کنن وافرادی که با پی بیا جلو میرن منتظر میشن اول سود سهم بیاد رو کدال بعد میرن میخرن .اینجا میگن معما جچون حل شود اسان شود ..
بنده شبریز خریدم بست 30 درصد بالا باز شد ..از نظر شما بیاد منتظر میشدم اول تعدیل رو بزنه بعد برم بالاتر بخرم ..یعین وقتی ربشد کامل شد ..
همین پترو شیراز 40 درصد بالاتر باز شد اونهایی که فریب پی بریا رو خودن نشتن نگاه کردن وافرادی که گزارشها رو دقیق میخونن حالشوبردن ومفت خریدن ..
وگرنه قزوین 300 تویمن میدانید پی بریا چجند داشت ..بنده اگر به پی بریا نگاه می کردم قزوین رو خرید نمی کردم ..
کرمانشاه بله خیلی ها 400 فروختن واونها همونهایی بودن که فقط پی برای رو دیدن وقتی گزار ش امد سهم 700 ..در ضمن کرمشاناه 1200 رو خواهد دید صوبر باشید ..ما نگفتیم نمی بینه ..
غبشهر هم وقتی 500 سود ساخت پی برای 5 بدیم 2500 می بینه حالا یک عده فقط پیس بریا می بینن از سادگی این افراد باید استفاده کرد ..اینها نباشن ما چطور سود بکینم ...
خیلی ها خودروی خریدن زماین که بالیا 250 بودن چون پی بریا اینها زیر 4 بود ولی اونها الن دارن با پیتک میزنن تو سرشون ..
در اخر بنده به سود اینده پی برای میدم واین روش بنده هست ..هر قدر پایین تر سهمی رو بدن بهتر ..
سهمی اینده تاریک باشه پی بریا زیر 3 هم باشه شاید اصلا خریدش هم نکنم فقط برا نوسان ولی اینده روشن باشه پی برای بالای 20 هم باشه ارزش خرید داشته باشه میخرم مثل قزوین ...
نظر
-
در اصل توسط fallah پست شده است View Postهمون موقع هم که 200 تومن رو دید پارسال یه شخص حقیقی فروختش و از 300 شد 200
غدام نمونه دیگر
غشهد نمونه بعدیش
غاذر
و
و
و
سلام خدمت دوستان با اجازه ....جهت اطلاع از ارزنده بودن و يا نبودن شفارس ابتدا نگاهي به شيميايي سينا داشته باشيد بد نيست 3 روزه صف خريد ميليوني دارد بدون عرضه در حد حجم مبنا تازه راستي بقول استاد پر ريسك اين سهم ناخن كوچيكه يا انگشت كوچيكه شفارس هم نيست
مطلب ديگر در مورد صنعتي بهشهر هم كه شناورش باعث افت قيمت شده اين را لحاظ فرمايد كه قيمت از زير 500 تا 1700 رشد كرد بالطبع يك عده سود سيو كردند يك عده هم كه روي 1700 وارد شدند تا بالاي 2000 خارج شوند درگير اطلاعيه هاي كذايي سازمان شدند و روند فرسايشي سهم و يك حقوقي مريض به نام وسپه كه اگر قصد خروج داشت ميتوانست تمام سهم خود را در 4+ بفروشد نه اينك رنج 4- بزند تا بازار را بترساند البته اين شركت روي 600 تومان هم ميليوني كچاد ميفروخت و الان روي 900 دارد جايگزين ميكند كه به احتمال زياد مدير پرتفو گردان وسپه ...با مدايران وتوصا از يكجا مدارك دانشگاهي خود را خريده اند وبايد بهخ آنها جايزه تمشك طلايي بهترين مديراني كه ارزش سهام خود را نميداند را اعطا كرد.................
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postببخشید ذوب هم شناور داره ..ولی الان شده 300....
در ضمن همین غبهشر در 1000 هم گفتم شناور همون موقع هم داشت نداشت ..همون موقع تا 1700 رفت یا موقع افت قیمت شما شناور رو می بیند ..
در مورد جمله بعدی هم بله افراد باهوش قبل اینکه بازار بهمه خرید می کنن وافرادی که با پی بیا جلو میرن منتظر میشن اول سود سهم بیاد رو کدال بعد میرن میخرن .اینجا میگن معما جچون حل شود اسان شود ..
بنده شبریز خریدم بست 30 درصد بالا باز شد ..از نظر شما بیاد منتظر میشدم اول تعدیل رو بزنه بعد برم بالاتر بخرم ..یعین وقتی ربشد کامل شد ..
همین پترو شیراز 40 درصد بالاتر باز شد اونهایی که فریب پی بریا رو خودن نشتن نگاه کردن وافرادی که گزارشها رو دقیق میخونن حالشوبردن ومفت خریدن ..
وگرنه قزوین 300 تویمن میدانید پی بریا چجند داشت ..بنده اگر به پی بریا نگاه می کردم قزوین رو خرید نمی کردم ..
کرمانشاه بله خیلی ها 400 فروختن واونها همونهایی بودن که فقط پی برای رو دیدن وقتی گزار ش امد سهم 700 ..در ضمن کرمشاناه 1200 رو خواهد دید صوبر باشید ..ما نگفتیم نمی بینه ..
غبشهر هم وقتی 500 سود ساخت پی برای 5 بدیم 2500 می بینه حالا یک عده فقط پیس بریا می بینن از سادگی این افراد باید استفاده کرد ..اینها نباشن ما چطور سود بکینم ...
خیلی ها خودروی خریدن زماین که بالیا 250 بودن چون پی بریا اینها زیر 4 بود ولی اونها الن دارن با پیتک میزنن تو سرشون ..
در اخر بنده به سود اینده پی برای میدم واین روش بنده هست ..هر قدر پایین تر سهمی رو بدن بهتر ..
سهمی اینده تاریک باشه پی بریا زیر 3 هم باشه شاید اصلا خریدش هم نکنم فقط برا نوسان ولی اینده روشن باشه پی برای بالای 20 هم باشه ارزش خرید داشته باشه میخرم مثل قزوین ...
ولی ما نگفتیم همه چی شناوره
1.شناور 2.پی به ای 3.حمایت 4.آینده سهم 5.پی به ای آینده
اینا همش فاکتورهایی هستن که باید مورد لحاظ قرار بگیرن
و خودم هم سهم رو با پی به ای آینده میخرم ولی نه دیگه به هرقیمتی
الان بموتو رو ببینین از اون 5 فاکتور بالا شناورش بالا شده چون افزایش سرمایش ثبت شده و مورد سومشم خوب نیست و حمایتی توش نداره ولی سه گزینه پی به ای و آینده سهم و پی به ای آیندش واقعا عالیه.فردا هم میبنده مجمع ولی آیا بنظرتون کسی که 363 خریده سود بیشتر میکنه یا کسی که فردا رو 335 میخره؟؟
کسی که 363 خریده سرمایش خوابیده و ده درصدم بالاتر خریده ولی کسی که شنبه میخره میخواد بره مجمع سود بگیره و سرمایش نمی خوابه و بعد مجمع هم با پی به ای عالی باز میشه که مستعد رشد هم میشه
حالا بموتو نمونه اش بود
در مورد شفارس هم سهم خوبیه ولی فک کنم الان توصیه به خریدش همراه باشه با 1.بازدهی بالا بدلیل شناور کم 2.بازدهی پایین بخاطرقیمت کنونی که دارد
شفارس سهم بنیادی خوبیه ولی از سهمهای دیگه بازدهی بیشتری میشه نسبت به شفارس گرفت مثل کرمانشا و شیراز(نظر شخصی و شاید کاملا اشتباه باشد)
نظر
-
غدام نمونه دیگر
غشهد نمونه بعدیش
غاذر
و
و
و
بعد فروش اون شخص حقیقی حالا بی سواد بگم چی بگم بهش نمی دونم ..
همنی شفارس شد 370 تومن ...بعدش مجدد اومد زیر 250 که گفتیم فقط فرصت خریده والان مجدد بالای 350 ..تازه این اول کاره ..
دلیل اینکه صعود میکنه سفته بازی نیست ...سود انباشته بالی 150 تومن وسود سالانه بالای 100 که هر سال میسازه امسال که انتظار بالای 120-150 داریم ..پی بریا 5 میشه بالیا 600 تا 700 تومن ..
باز هم هر که دوست داشت می تونه صبر کنه وقتی بست برا تعدیل وسود اعلام کرد و40-50 درصد بالاتر بازشد بخره..
نظر
-
در اصل توسط fallah پست شده است View Postحرفهای شما کاملا درست
ولی ما نگفتیم همه چی شناوره
1.شناور 2.پی به ای 3.حمایت 4.آینده سهم 5.پی به ای آینده
اینا همش فاکتورهایی هستن که باید مورد لحاظ قرار بگیرن
و خودم هم سهم رو با پی به ای آینده میخرم ولی نه دیگه به هرقیمتی
الان بموتو رو ببینین از اون 5 فاکتور بالا شناورش بالا شده چون افزایش سرمایش ثبت شده و مورد سومشم خوب نیست و حمایتی توش نداره ولی سه گزینه پی به ای و آینده سهم و پی به ای آیندش واقعا عالیه.فردا هم میبنده مجمع ولی آیا بنظرتون کسی که 363 خریده سود بیشتر میکنه یا کسی که فردا رو 335 میخره؟؟
کسی که 363 خریده سرمایش خوابیده و ده درصدم بالاتر خریده ولی کسی که شنبه میخره میخواد بره مجمع سود بگیره و سرمایش نمی خوابه و بعد مجمع هم با پی به ای عالی باز میشه که مستعد رشد هم میشه
حالا بموتو نمونه اش بود
در مورد شفارس هم سهم خوبیه ولی فک کنم الان توصیه به خریدش همراه باشه با 1.بازدهی بالا بدلیل شناور کم 2.بازدهی پایین بخاطرقیمت کنونی که دارد
شفارس سهم بنیادی خوبیه ولی از سهمهای دیگه بازدهی بیشتری میشه نسبت به شفارس گرفت مثل کرمانشا و شیراز(نظر شخصی و شاید کاملا اشتباه باشد)
در مورد شفارس هم خوبه تکنیکال رو گذاشتم سهم مقاومت شکسته حد ضرر 350 هست ..اومد زیر 350 خارج بشید ..خواب سرماهی هم ندارید ..
لبته اول باید دید اصلا گیر کسی میاد بنده دارم میگم 500 از 350 تا 500 میشه بالای 30 درصد بازدهی از نظر ما کمه ؟؟؟نمی دانم شاید کمه ..تازه این حداقل هست ..وقتی سهمش مثل شسینا که در برابر شفارس رقمی نیست اینچینین صف هست یا شدوص شفارس مفته کا ملا بنیاد ..
در اخر به جای این همه بحض حد ضرر بزارید 350 تا خواب سرمایه نداشته باشید ..هدف هم 500 ..منتظر می مانیم تا ببینم چه میشود ..هر چند بنیادی واقعا مفت هست با توجه به سودی که انتظار دارم ازش..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدر مورد این قسمت ..
بعد فروش اون شخص حقیقی حالا بی سواد بگم چی بگم بهش نمی دونم ..
همنی شفارس شد 370 تومن ...بعدش مجدد اومد زیر 250 که گفتیم فقط فرصت خریده والان مجدد بالای 350 ..تازه این اول کاره ..
دلیل اینکه صعود میکنه سفته بازی نیست ...سود انباشته بالی 150 تومن وسود سالانه بالای 100 که هر سال میسازه امسال که انتظار بالای 120-150 داریم ..پی بریا 5 میشه بالیا 600 تا 700 تومن ..
باز هم هر که دوست داشت می تونه صبر کنه وقتی بست برا تعدیل وسود اعلام کرد و40-50 درصد بالاتر بازشد بخره..
شفارس رو کمی روش فعال شد میشه خوب بازیش داد(دوس ندارم اسم اون افراد رو ببرم که در بیشتر فروم ها فعالن)
افرادی رو میشناسم میخرن میفروشن و چندبار اینکارو کردن و ازش سود خوبی گرفتن
من خودم که تا حالا توش ضرر ندادم و همیشه بالای ده درصد سود داده بهم
ولی به این حرفتون که میبنده بالای 50 درصد باز میکنه اعتقادی ندارم البته شاید شما خبر رانتی داری و ما نمیدونیم:-?
نظر
-
در اصل توسط fallah پست شده است View Postفرض کن اون بیسواد پول لازم بوده
شفارس رو کمی روش فعال شد میشه خوب بازیش داد(دوس ندارم اسم اون افراد رو ببرم که در بیشتر فروم ها فعالن)
افرادی رو میشناسم میخرن میفروشن و چندبار اینکارو کردن و ازش سود خوبی گرفتن
من خودم که تا حالا توش ضرر ندادم و همیشه بالای ده درصد سود داده بهم
ولی به این حرفتون که میبنده بالای 50 درصد باز میکنه اعتقادی ندارم البته شاید شما خبر رانتی داری و ما نمیدونیم:-?
در مورد این قسمت ..اگر رشد پیشخور نشده باشه بالا باز میشه خوبم باز میشه مثل پترو شیراز که 40 درصد بالا باز شد .
ولی اگر رشد پیشخور شده باشه میبنده همون قیمت باز میشه مثل زمگسا که سود رو دو برابر کرد ولی رشد پیشخور شده بود در جا زد ..
یا کرمانشاه قبل تعدیل اومده بود نزدیک 700 ووقتی تعدیل داد بالا باز نشد ..
یا همین شفارس تعدیل داد ولی باز رو 330 باز شد چون قبلش از 250 شده بود 330 ..الانم شفارس بشه 500 در نه ماهه ببینده برا تعدیل 100 ااعلام بکنه جهش قیمت نمی کنه چون پیشخور کرده ولی رو همین 350 بمونه وبعد ببینده 100 اعلام کنه اون وقت جهش قیمتی خواهد کرد ..فعلا داره میره به استقبال تعدیل نیامیده مثل قندیها ...بنده هم بخوام منتظر بشم ونگاه کنم سهم شده 500 وبنده فقط ته دیگ نصیبم خواهد شد ..
نظر
نظر