صنايع شيميايي فارس ( شفارس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35715

پاسخ : صنايع شيميايي فارس ( شفارس )

9 ماهه 94 نسبت به 93:

مقدار تولید : 52.38 درصد افزایش

مقدار فروش : 3.5 درصد افزایش

مبلغ فروش : 12.51 درصد کاهش

نظر

• تنها
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 1109

امروز من وارد شدم زیر 650 تومن یعنی سهمی 100تومن

با توجه به جو بازار و شرایط گروه شفارس 100تومنی =است با طلا ..............

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

عمو مهرداد جان جدت...فقط تو منفی بخر...البته پله اول ..دوم را امروز خریدم....وقتی میشه تومنفی...خرید ...چرا تو مثبت میخری قربانت....
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• تنها
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 1109

در اصل توسط mey پست شده است View Post
          عمو مهرداد جان جدت...فقط تو منفی بخر...البته پله اول ..دوم را امروز خریدم....وقتی میشه تومنفی...خرید ...چرا تو مثبت میخری قربانت....

امروز رفیق گلم رو منفی خریدم 330000سهم

ببین شفارس نشون نمیده سری قبل هم میخواستم رو منفی بخرم یهو رنج زدن صف خریدش کردن

من بخاطر 10-20 تومن پایین بالا خریدن ریسک نمیکنم

الان کماسه ببن 230 داره باز میشه با 70% سود

تازه شفارس با این قیمت 90تومنه

نظر

• تنها
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 1109

این سهم بخاطر اختراع و تولید انبوه مالچ پلیمری میتونه بازدهی 500درصدی طی چندماه اینده نصیب سهامدارش کنه علت خرید سنگین بنده بجز بحث افزایش سرمایه تولید درخشان این محصول هست لطفا به ویدیو زیر نگاه کنین

نظر

• تنها
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 1109

زرگان مالچ اولین رزین پلیمری تثبیت کننده خاک (جدیدترین محصول شرکت صنایع شیمیایی فارس)

نظر

• تنها
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1109

زرگان مالچ یا مالچ پلیمری محصول بخش R&D شرکت صنایع شیمیایی فارس میتونه بعلت انحصاری بودن انقلابی در ای پی اس شرکت برای سال آینده ایجاد کنهhttp://www.farschemical.com/Mulch

نظر

• تنها
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 1109

زرگان مالچ مایعی شیری رنگ بدون ذرات جامد با قابلیت پاشش بسیار خوب است. این مالچ پلیمری برخلاف مالچ های نفتی نیازی به گرم کردن ندارد. این مالچ به سادگی با یک دستگاه سمپاش قابل پاشش است. بنابراین هزینه و زمان اجرای بسیار کمتری دارد.

زرگان مالچ باعث افزایش خصوصیات مقاومتی و نفوذپذیری خاک می‌شود.

این رزین پلیمری زیست تخریب پذیر است، به پوشش گیاهی و جانوری منطقه آسیب نمی‌رساند و با مرطوب نگه داشتن خاک به رشد گیاهان کمک می‌کند.

این محصول با شماره ثبت اختراع 75890 در اداره‌ی کل مالکیت صنعتی به ثبت رسیده است.

شفارس تجربه کنتور رو سال 95 خواهد افرید .................

نظر

• تنها
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 1109

تو کماسه حقوقی تو صف فروش داره میفروشه فرق شفارس و کماسه میدونین چیه شفارش حقوقیش حتی یک سهم هم نمیتونه بفروشه چون سهمش وثیقه هست چه شود شفارس بعد مجمع

شفارس الان داره 100تومن معامله میشه فقط پول زمین کارخونش هست که تجدید ارزیابی کرده بماند دارایهای دیگش مثل ساختمان خیابان جردنش و دفاتر شیرازش

نظر

• تنها
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 1109

پویا تبارسعید

پویا تبارسعید(@puya66)
                      حدود یک ساعت پیش
                      درود بر @khosrodad عزیز،تحلیل قبل کماکان معتبر است دوست گرامی.این سهم به مقاومت شکسته شده خط روند نزولی بلندمدت خود که اکنون نقش حمایت خوبی را برای سهم بازی می کند پول بک زده است.اهداف و مقاومت های پیش روی سهم به ترتیب محدوده 755 و سپس 890 - 910 تومان است.پر سود و پاینده باشید.

نظر

• تنها
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 1109

امروز 20هزارتا از صف تونستم بخرم مابقش ندادن سهم خیلی خشک کردن

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

بزودی فروشندگان عزیز...همانند فروشندگان کماسه قبل مجمع به اشتباه خود پی خواهند برد...ولی چه سود...تقریبا 30 درصد سبد هفته پیش با میانگین 630..35...تبدیل به این سهم شد...قبل از عید ثبت و قابل معامله میشه...3..4..شنبه هم تو منفی بدن اضافه میکنم....توکل به خدا...
                          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• s90amir
                            عضو عادی
                            • Jul 2014
                            • 110

بزودی فروشندگان عزیز...همانند فروشندگان کماسه قبل مجمع به اشتباه خود پی خواهند برد...ولی چه سود...تقریبا 30 درصد سبد هفته پیش با میانگین 630..35...تبدیل به این سهم شد...قبل از عید ثبت و قابل معامله میشه...3..4..شنبه هم تو منفی بدن اضافه میکنم....توکل به خدا...
                            درود

شما مطمئنی قبل از عید افزایش سرمایه ثبت میشه ؟

اگر بازار بخاد همینطوری بره بالا خواب پول تا ثبت افزایش سرمایه رو من باهاش مشکل دارم راستش می خوام بگیرم ولی خیلی دو دلم

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

در اصل توسط s90amir پست شده است View Post
                              درود

شما مطمئنی قبل از عید افزایش سرمایه ثبت میشه ؟

اگر بازار بخاد همینطوری بره بالا خواب پول تا ثبت افزایش سرمایه رو من باهاش مشکل دارم راستش می خوام بگیرم ولی خیلی دو دلم
                              دادا طبق قانون باید تا قبل عید ثبت شه تا معافیت مالیاتی تعلق بگیره...توشفاف سازی زامیاد هم ذکر شده...ولی این شرکت کلا کاراش را سریع انجام میده...مثلا افزایش سرمایه از انباشته را اخر برج 6 اجرایی کرد...اول برج 8 ثبت کرد......امور سهام کار بلدی داره...مثلا مجوزش یه ماهه صادر شد........دادا من تو تجدید دارایی سود عالی گرفتم....شرکت تو مجمع را همراه با سود ی عالی میدونم.......کماسه...فنوال...تکمبا...دانا......ثاب ت کردند که انتخاب درستی کردم....شفارس هم ایضا.......هرکی با یه مدل ترید میکنه.....من راضیم....خیلی زیاد.....

نظر

• s90amir
                                عضو عادی
                                • Jul 2014
                                • 110

دادا طبق قانون باید تا قبل عید ثبت شه تا معافیت مالیاتی تعلق بگیره...توشفاف سازی زامیاد هم ذکر شده...ولی این شرکت کلا کاراش را سریع انجام میده...مثلا افزایش سرمایه از انباشته را اخر برج 6 اجرایی کرد...اول برج 8 ثبت کرد......امور سهام کار بلدی داره...مثلا مجوزش یه ماهه صادر شد........دادا من تو تجدید دارایی سود عالی گرفتم....شرکت تو مجمع را همراه با سود ی عالی میدونم.......کماسه...فنوال...تکمبا...دانا......ثاب ت کردند که انتخاب درستی کردم....شفارس هم ایضا.......هرکی با یه مدل ترید میکنه.....من راضیم....خیلی زیاد.....
                                حق باشماست اصلا یاد معافیت مالیاتی نبودم تشکر

نظر

در حال کار...
                                X