صنايع شيميايي فارس ( شفارس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هوای تازه
    عضو فعال
    • Jan 2016
    • 738

پاسخ : صنايع شيميايي فارس ( شفارس )

خوب به نظر نیاز کشور برای اجرا در 32.5 میلیون هکتار زمین بیایانی و ماسه ای است

32500000*20=650,000,000
    650,000,000*6000=3,900,000,000,000 تومان(خداییش عدد خیلی سنگینه)

حالا اگر شفارس بجای رزین که حدود 190 هزار تن ظرفیت داره مالچ پلیمری تولید کنه یعنی سالی

190000*1000*6000=1,140,000,000,000 تومان

1,140,000,000,000 *25%(سود تولید)=285,000,000,000
    285,000,000,000 / 630000000= 452 تومان سود هر سال

1,140,000,000,000 *10%(سود تولید)= 114,000,000,000
    114,000,000,000 / 630000000 = 180 تومان سود هر سال

این وسط یه سود توپل در انتظار شفارس است

الان حدود 4 تا شرکت دارن میرن به سمت تولید این محصول که البته ظرفیت تولیدی آنها میانگین 40 هزار تن است بحث این محصول جدید داره نهایی میشه جدی بگیریم تا مثل کنتور نشده
    حالا اگر فرضیات بالا رو بعدا بررسی کنن و متوجه بشن که سود تولی مثلا 50% میشه اون وقت باید سود رویایی برای شفارس در نظر گرفت

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

فرضیات بررسی سود شفارس با وجود محصول جدید (مالچ پلیمری)
      باید دقیق بررسی بشه
      اما از اونجایی که اصلا در بودجه 95 نیامده
      پس باید انتظار یه تعدیل سنگین بعد از تولید فروش این محصول جدید رو داشت
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mkarimi_mavad
        ستاره دار (1)
        • Dec 2015
        • 121

از تولیدوثبت یه محصول تا تولید تجاری و فروش اون مدت زمان خیلی زیادی میتونه طول بکشه. کسی از دوستان میدونه که این محصول توسط این شرکت تولید تجاری شده یانه؟ اگه تولید تجاری نشده باشه مدت خواب سرمایه زیاد میشه. البته با توجه به خریدهای این چند روز میشه یه فکرایی کرد ولی اگه کسی خبری از تولید داره بزاره خیلی خوب میشه/:.smilingsmiley.://:.smilingsmiley.://:.smilingsmiley.:/

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

در اصل توسط mkarimi_mavad پست شده است View Post
          از تولیدوثبت یه محصول تا تولید تجاری و فروش اون مدت زمان خیلی زیادی میتونه طول بکشه. کسی از دوستان میدونه که این محصول توسط این شرکت تولید تجاری شده یانه؟ اگه تولید تجاری نشده باشه مدت خواب سرمایه زیاد میشه. البته با توجه به خریدهای این چند روز میشه یه فکرایی کرد ولی اگه کسی خبری از تولید داره بزاره خیلی خوب میشه/:.smilingsmiley.://:.smilingsmiley.://:.smilingsmiley.:/
          اردیبهشت سال 93 ثبت شده و الان دوسال گذشته
          و امسال ظاهرا باید سال تولید انبوه این محصول جدید باشد
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mkarimi_mavad
            ستاره دار (1)
            • Dec 2015
            • 121

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
            اردیبهشت سال 93 ثبت شده و الان دوسال گذشته
            و امسال ظاهرا باید سال تولید انبوه این محصول جدید باشد
            ممنون از پاسخت. امیدوارم در سال جدید همگی پر سود باشید

نظر

• هوای تازه
              عضو فعال
              • Jan 2016
              • 738

خرید یه پله دیگه شفارس

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

در اصل توسط هوای تازه پست شده است View Post
                خرید یه پله دیگه شفارس
                دادا من درس پس میدم..خدمت شما...ولی خرید پله ایی اینی نیست که شما انجام میدی......انشا ا....سود خوبی کنی.....قربانت
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• هوای تازه
                  عضو فعال
                  • Jan 2016
                  • 738

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                  دادا من درس پس میدم..خدمت شما...ولی خرید پله ایی اینی نیست که شما انجام میدی......انشا ا....سود خوبی کنی.....قربانت
                  206 یه پله خریدم
                  و امروز 215 پله دوم خریدم
                  اگر صف خرید بشه که نگه میدارم اگر بیاد روی 210 مجدد اضافه میکنم
                  حالا میشه شما خرید پله ای رو توضیح بدید؟؟

نظر

• هوای تازه
                    عضو فعال
                    • Jan 2016
                    • 738

واگرایی مثبت در آر آس آی و مکدی ثبت شده
                    به نظرم این دوتا سیگنال قوی با مثبت شدن فردای سهم تکمیل میشه و حرکت سهم میتونه شروع بشه

نظر

• mkarimi_mavad
                      ستاره دار (1)
                      • Dec 2015
                      • 121

به نظرم این دوتا سیگنال قوی با مثبت شدن فردای سهم تکمیل میشه و حرکت سهم میتونه شروع بشه

سلام عرض میکنم خدمت دوست گلم.

قصد ایراد گرفتن و ... ندارم چون ححرفی که زدی درسته ولی اینطوری که من خوندم باید برای واگرایی مثبت قعره دره ها را به هم متصل کرد . در حالی که شما در نمودار قیمت سهم این نکته را رعایت نکردید ولی روی اندیکاتورها رعایت کردید/:.happysmiley:.//:.happysmiley:.//:.rolleyessmileyani/:.rolleyessmileyani

ولی در کل واگرایی قابل مشاهدس و حرفتون صد درصد درسته.
                      البته اگه من اشتباه میکنم بفرمایید. چون من اینجا اومدم که از دوستانی مثل شما چیز یاد بگیرم:.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim

نظر

• arman10
                        عضو عادی
                        • Mar 2012
                        • 226

mey گرامی سلام و درود بسیار خوشحال و ممنون می شم روش خرید پله ای را توضیح دهید بنده علمی شو نمی دونم .

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

در اصل توسط arman10 پست شده است View Post
                          mey گرامی سلام و درود بسیار خوشحال و ممنون می شم روش خرید پله ای را توضیح دهید بنده علمی شو نمی دونم .
                          مخلص ارمان عزیز...من اینجوری یاد رفتم...معمولا بین هر پله بستگی به سهم..و اینکه شرایط تکنیکالش و جو بازار و گروه مربوطه..10 تا 15 درصد اختلاف میزارم.. یا مثلا پله اول میخرم...پله دوم را میذارم وقتی که بالا مقاومت تثبیت شه میخرم...بیشتر از خرید پله اول.......اگه سهمی را بش ایمان داشته باشم...و قیمت سهمو شیرین بدونم....شروع میکنم به خرید سهم تو یه بازه +8..-8........تو میانگین کم کردن هم...وقتی یه سهم را رفتم تو ضرر...اول حد ضررم را مشخص میکنم....که بعضی وقت ها تفاوت معنا داری با قیمت روز سهم داره......پله دوم را بستگی به شرایط بازار...وتکنیکال..فاند سهم14 تا 20 درصد پایین تر میخرم........یه سری هر روز سهم میخرن اسمش میزارن پله ایی....که به نظرم این گونه خرید پله ایی نیست...بالاخره باید طرف برای خودش یه اصول ثبت داشته باشه و یه مکانیزم ثابت ولی منعطف تو خرید پله ایی...........من به روشی که هر روز سهم را بدون رعایت میزان اختلاف بین خرید پله ها صورت میگیره...میگم جمع کردن.....یادمه خدا بیامرز جناب زرگانی نژاد....البته پسرش فروخت کارگزاری رفت کانادا فکر کنم.......میگفت اگه اسلحه رو شقیقتون بزارن بگن زیر 15 درصد کاهش تو منفی سهم. به شرط فاصله با حد ضرر...یاخرید پله دوم قبل از ثبیت بالای مقاومت....به گلوله اری بگید....خدا بیامرزش.....مهربان...دلسوز...خاکی ..پاک بود...........................دادا سواد بنده در همین حد بود....کم کاستی داشت بزار رو حساب بی سوادی.....قربانت
                          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

خیلی عالی
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

چیزی که من از نحوه معامات سهم متوجه شدم........دقیقا شبیه داستان بعد مجمع ...یعنی یه چند روزی سهمو معطل میکنند...بعد سهم یه رشد خوب خواهد کرد....شایدم نظرم اشتباه باشه...ولی تو این چند روز خوب تکوندند سهم را....

نظر

• هوای تازه
                                عضو فعال
                                • Jan 2016
                                • 738

چیزی که من از نحوه معامات سهم متوجه شدم........دقیقا شبیه داستان بعد مجمع ...یعنی یه چند روزی سهمو معطل میکنند...بعد سهم یه رشد خوب خواهد کرد....شایدم نظرم اشتباه باشه...ولی تو این چند روز خوب تکوندند سهم را....
                                خیلی حجم معامله روی منفی کم شده
                                به نظر میاد خرید حجم دار فقط روی مثبت مقدور باشه

نظر

در حال کار...
                                X