کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شفارس داره منفی خداحافظی میزنه
از فرصت خرید استفاده کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
اگه منظور شما تعداد بیشتر خریدار به نسبت فروشنده است که باید گفت این کاملا طبیعی است چون سهام جایزه قبلی هر سهمو 5 تا 6 برابر کرده بوده حالا شما فکر کن به طور طبیعی هم اگر قرار بود به مقدار فروشنده خریدار بیاد باید تعداد خریدار هم 5 برابر فروشنده میبود ولی الان به 2 برابر هم گاهی نمیرسه
کل سهام آزاد شده دست سهامدارن جزء 69 میلیون برگه سهم کل سهام عرضه شده بعد از آزاد شدن سهام 47 میلیون سهم یعنی الان فقط 22 میلیون سهم آزاد شده دست حقیقی هاست که البته از این 22 میلیون هم 18 میلیونش رو بنده اطلاع دقیق دارم مال خانواده آقای م.ح.ا هست با 5 تا کد از همین خانواده که اصلا فروشنده نیستن پس الان فقط 4 میلیونش باقی مانده حالا به نظر شما از این 4 میلیون چند درصد قصد فروش دارن؟؟؟ به نظرم من بیشتر از 2 میلیون نیست ولی اگر حجم معامله به هر دلیلی فردا از 4 میلیون بیشتر شد بدونید که دوستان نوسان گیر هم دارن از سهم خارج میشن
کل سهام آزاد شده دست سهامدارن جزء 69 میلیون برگه سهم کل سهام عرضه شده بعد از آزاد شدن سهام 47 میلیون سهم یعنی الان فقط 22 میلیون سهم آزاد شده دست حقیقی هاست که البته از این 22 میلیون هم 18 میلیونش رو بنده اطلاع دقیق دارم مال خانواده آقای م.ح.ا هست با 5 تا کد از همین خانواده که اصلا فروشنده نیستن پس الان فقط 4 میلیونش باقی مانده حالا به نظر شما از این 4 میلیون چند درصد قصد فروش دارن؟؟؟ به نظرم من بیشتر از 2 میلیون نیست ولی اگر حجم معامله به هر دلیلی فردا از 4 میلیون بیشتر شد بدونید که دوستان نوسان گیر هم دارن از سهم خارج میشن
2 میلیون خیلی ناچیزه
به راحتی میشه جمعش کرد
تازه اگر 2 میلیون سهم برای فروش باشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
دوست عزیز 2830000 سهم شفارس دست منه و خبر دارم فقط 15میلیون سهم هم دست 3تاکد حقیقی
جناب امیری-مقصودی-جوکار هست
شما این 4میلیون شناوری از کجا اوردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز 2830000 سهم شفارس دست منه و خبر دارم فقط 15میلیون سهم هم دست 3تاکد حقیقی
جناب امیری-مقصودی-جوکار هست
شما این 4میلیون شناوری از کجا اوردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نگفتم فقط مطلبی که خوانده بودم رو نوشته ام
بنده تا امروز 650 هزار تا جمع کردم
با توجه به اینکه سهم شناوری نداره اگر هماهنگ بشیم میتونید خودمون بیاریمش بالا
خدا خواست و ما توانستیم
با اینکه از 208 تومان رنج کشیدن
فقط 2 میلیون جمع شده
اگر صف خرید بشه کی میاد حجم مبنا رو بده؟؟
خدا خواست و ما توانستیم
نظر