صنايع شيميايي فارس ( شفارس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ژولیده
    عضو عادی
    • Mar 2012
    • 62

شركت صنايع شيميايي فارس (سهاميعام)
    نماد: شفارس كد : 09-11-24

موضوع : خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه
    بدینوسیله به اطلاع میرساند مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنايع شيميايي فارس (سهامیعام) در تاریخ 27/04/91 تشکیل شد و صورتهای مالی سالیانه منتهی به 29/12/90 شرکت مورد تصویب قرار گرفت. خلاصه اطلاعات شرکت و تصمیمات مجمع بهشرح ذیل میباشد:

1) سود نقدی هر سهم به مبلغ 250 ریال تعیین گردید.
    2) موسسه حسابرسی بهبود ارقام بعنوان حسابرس و بازرس اصلی و موسسه حسابرسی امجد تراز بهعنوان بازرس علی البدل برای سال مالی 91 انتخاب گردیدند.
    3) روزنامه «اطلاعات» بهعنوان روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهیهای شرکت در سال مالی 91 انتخاب گردید.
    4) پاداش هیئتمدیره برای سال مالی منتهی به 29/12/90 مبلغ 000ر275ر295 ريال( ناخالص) تعیین گردید.
    5) حق حضور اعضای غیرموظف هیئتمدیره در مجمع مبلغ 000ر000ر5 ریال ماهانه تعیین گردید.

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20667

امروز اگه خریدار بر فروشنده غالب بشه ............شاید یه 8 درصدی نوسان بده ..............معلوم نیست کی داره مفروشه .........!!!

250 بشه من دوباره میخرمش ........:d
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20667

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        امروز اگه خریدار بر فروشنده غالب بشه ............شاید یه 8 درصدی نوسان بده ..............معلوم نیست کی داره مفروشه .........!!!

250 بشه من دوباره میخرمش ........:d
        خوب اومد محدوده 250 خریدمش ........پارسال در بد ترین شرایط زیر 200 نیومد ............امسال که به سود انباشتش هم اضافه شده...........دفعه پیش 330 هم پول بهش دادم ..رو این قیمت ها که دیگه ریسک اون قیمت رو نداره برام.........
        ///

نظر

• roohe-khashen
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2270

بسیار سهم مطمئنی هستش و عالی برای خرید
          دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20667

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
            بسیار سهم مطمئنی هستش و عالی برای خرید
            تعدیل سود داره ..........من تا حداقل 50 درصد از این نگیرم ولش نمیکنم ..........حالا سه ماهشو بررسی میکنیم سر فرصت تا بگم تعدیلش از چه محلیه .........قطعا تعدیل مثبت داره اما باید صبر کرد روش....;)
            ///

نظر

• مهران5
              عضو جدید
              • Aug 2012
              • 12

منم اضافه کردم.فکر کنم دو سه روزی با صف خرید بره

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20667

در اصل توسط مهران5 پست شده است View Post
                منم اضافه کردم.فکر کنم دو سه روزی با صف خرید بره
                دو تا شخص حقیقی این سهمو داشتن ........فک کنم قبل از مجمع خریدن ........حداقل میانگینشون فک میکنم محدوده ی 300 باشه.....دو تا یه درصدی بودن که الان رفتن پایین ......هر چی الان یا روزهای بعد بفروشن با ضرره ......;) پس خیلی نگران عرضه نیاشید ....قطعا ما از همشون پایین تر خریدیم ......این از تکلیف عرضه ..........سهامدار عمده هم کاری با معاملات این سهم نداره ..........و دیوانه نیست سهم رو با این سود انباشته بیاد تقدیم خریدار کنه ................به هر حال من صبر میکنیم که سهم عادی بالا بره و با تعدیل .........وگرنه کنار زدن چند شخص حقیقی که قبلا روش بودن هم کاری نداره;)
                ///

نظر

• roohe-khashen
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2270

حجم مبنای کم و مناسب داشتن سهامدار با فکر و همانطور که میثم گفت سود انباشته مناسب همسو با جو بازار میشه ازش گین مناسبی گرفت
                  دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• مهران5
                    عضو جدید
                    • Aug 2012
                    • 12

فقط عیب این سهم اینه یا در صف خرید معامله میشه یا در صف فروش

نظر

• e.hamedi
                      ستاره دار(13)
                      • Jun 2012
                      • 379

سلام دوستان

از لحاظ تکنیکال سهم رو چطور می بینید؟

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20667

کسی قیمت این دوتا محصول زیر رو تو بازار داخلی داره ؟

انواع رزین های اوره فرمالدهید و ملامین فرمالدهید.
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20667

لعنت به این گزارش وقت مارو گرفته .................نمیتونم مچشو بگیرم ...........قیمت های رزینش معلوم نیست فقط نوشته انواع رزین ...........

در مورد پودر های قالب گیری اگه روند فروشی که در سه ماهه اومده ادامه داشته باشه امسال رکورد فروش رو در این چند سال اخیر میزنن در مورد این محصول ............
                          از طرفی قیمت رزین و انچه در گزارش نشون میده با کاهش قیمت مواجه بوده که من هر چی گشتم دلیلش رو نتونستم پیدا کنم !!!!!!!برا همین میگم لعنت به این گزارش........که هیچیش معلوم نیست.........

حتی زحمت تعدیل رو به خودشون ندادنکه مبالغ فروش رو پیش بینی شده رو تغییر بدن ..........لعنت به این گزارششون:D

من فقط میتونم بگم اگه قیمت فروش رزین بر اساس اولین پیش بینی و قیمت های سال گذشتش باشه که اینطور نبوده و با کاهش قیمت مواجه بوده این سهم یه سود تپل خواهد ساخت ولی چون نمیتونم مبلغ فروش رزین رو حساب کنم ...............هیچ اظهار نظری نمیتونم بدم و سودش رو پیش بینی کنم .................ولی خودم امیدوارم به این سهم .........

منتظر گزارش 6 ماهش میمونم تا بشه بهتر نظر داد ..........مشکلش الان قیمت های پایین رزینشه و در مقابل افزایش چشمگیر و فوق العاده پودرهای قالب گیری......در صورت افزایش مبلغ فروش رزین این شرکت میتونه بترکونه ................
                          دوستان اگه اطلاعاتی میتونن بدن یاری کنن...........
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/12, 18:34.
                          ///

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

لعنت به این گزارش وقت مارو گرفته .................نمیتونم مچشو بگیرم ...........قیمت های رزینش معلوم نیست فقط نوشته انواع رزین ...........

در مورد پودر های قالب گیری اگه روند فروشی که در سه ماهه اومده ادامه داشته باشه امسال رکورد فروش رو در این چند سال اخیر میزنن در مورد این محصول ............
                            از طرفی قیمت رزین و انچه در گزارش نشون میده با کاهش قیمت مواجه بوده که من هر چی گشتم دلیلش رو نتونستم پیدا کنم !!!!!!!برا همین میگم لعنت به این گزارش........که هیچیش معلوم نیست.........

حتی زحمت تعدیل رو به خودشون ندادنکه مبالغ فروش رو پیش بینی شده رو تغییر بدن ..........لعنت به این گزارششون:D

من فقط میتونم بگم اگه قیمت فروش رزین بر اساس اولین پیش بینی و قیمت های سال گذشتش باشه که اینطور نبوده و با کاهش قیمت مواجه بوده این سهم یه سود تپل خواهد ساخت ولی چون نمیتونم مبلغ فروش رزین رو حساب کنم ...............هیچ اظهار نظری نمیتونم بدم و سودش رو پیش بینی کنم .................ولی خودم امیدوارم به این سهم .........

منتظر گزارش 6 ماهش میمونم تا بشه بهتر نظر داد ..........
                            دوستان اگه اطلاعاتی میتونن بدن یاری کنن...........
                            میثم جون در پودر های قالبگیری حجم فروش همون سه ماهه سال قبل هست ولی مبغ فروش بیش از 100 درصد رشد داشته .و...

به نظرم رزین رو بزاره کناره بچسبه به همین پود قالبگری طوفانی بکنه ...

من که سودش رو 100 می بینم ..170 تومن هم انباشته داره ..سرجمع 270 ..قیمت سهم زیر 260 ...جکی هست برا خودش این سهم با این قیمت واین سوداوری ...

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20667

جعفر جان توی گزارش فعالیت هیات مدیرش قراره محصولات جدید هم تولید کنن ...........
                              اخ اخ نگو اگه رزین رو بزاره کنار پودر قالب گیری تولید کنه که میشه شیران .....

در مورد خط اولت اگه ابر اساس قیمت های 3 ماهه عمل کنه مبلغ فروش از 14.5 میلیارد تومن به 28 میلیارد تومن افزایش پیدا میکنه ........یعنی اگه قیمت رزینش مطابق با پیش بینیش و مطابق با قیمت فروش سال قبل بود

امسال حدود بالای 500 تومن سود میساخت ......من الان تو این مرحله گزارشش موندم نگرانیم بابت قیمت رزینشه یعنی اگه یه نفر به من بگه رزینش مبلغ فروش پیش بینی شدش محقق میشه تک سهمش میشم ......من تو قیمت رزین گیر کردم وگرنه تعدیل مثبت از ناحیه پودر های قالب گیری فوق العاده سنگینه...........;) باز هم زیر 300 ریسک زیادی نداره.......
                              ///

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

جعفر جان توی گزارش فعالیت هیات مدیرش قراره محصولات جدید هم تولید کنن ...........
                                اخ اخ نگو اگه رزین رو بزاره کنار پودر قالب گیری تولید کنه که میشه شیران .....

در مورد خط اولت اگه ابر اساس قیمت های 3 ماهه عمل کنه مبلغ فروش از 14.5 میلیارد تومن به 28 میلیارد تومن افزایش پیدا میکنه ........یعنی اگه قیمت رزینش مطابق با پیش بینیش و مطابق با قیمت فروش سال قبل بود

امسال حدود بالای 500 تومن سود میساخت ......من الان تو این مرحله گزارشش موندم نگرانیم بابت قیمت رزینشه یعنی اگه یه نفر به من بگه رزینش مبلغ فروش پیش بینی شدش محقق میشه تک سهمش میشم ......من تو قیمت رزین گیر کردم وگرنه تعدیل مثبت از ناحیه پودر های قالب گیری فوق العاده سنگینه...........;) باز هم زیر 300 ریسک زیادی نداره.......
                                میثم جون این افت قیمت فروش رزین رو این پود قالبگری جبران کرده ...پس تا اینجا سود 100 تومن رو خالمون راحت هست ..من همون 100 رو گرفتم بیشتر کار ندارم ..خوب سهمی با سود 100 و170 انباشته چند پی بریا بدیم 4 بدیم 400 و5 بدیم 500 ...

حالا قیمت فروش رزین هم بیاد بالای که اونوقت باید به سودهای بالای بالای فکر کنیم ..شایدم کلکی در کار باشه ..ای سهم همیشه اینطور زیرابی رفته ...ما با همون سود 100 این سهم رو می خریم بالاتر داد چه بهتر..

نظر

در حال کار...
                                X