البته یکی از سایت همسایه گفته حجم رو میده .......و گفته نگران نباشید ......;)
صنايع شيميايي فارس ( شفارس )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدستش درد نکنه ..
ولی میثم جون درسته رفتی رو شبندر اونم رفت بالا ..
ولی انگاری اینم مثل قزوین داره همه رو جا میزراه ....
تصور همچی صفی رو نمیکردم براش ........مبارک اونایی که صبر کردن .........من 1شنبه دیدم صف فروشه (از طرفی دوشتبه خودم به صف خرید داده بودم) میخواسم بزارم سر جاش تامل کردم ...گفتم کسی به سهم اعتقاد نداره جز چند نفر و صف جمع نمیشه بزارم اخر وقت چون شبندر هم اخر وقت میدونستم صف خرید میشه ...اون ساعت خیلی مثبت نبود که بدم بره و صف شفارس رو بزنم ............که روح خشن از صف فروش همه رو جمع کرد ...همون روز من گفتم کی داره میخره یعنی رو دست ما بلند شده :d.... واقعا خشن عمل کرد...:d
به هر حال مبارک سهامداران باشه ......آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/04, 10:30.///
نظر
-
سلام... سید فکر میکنی بازم فرصت خرید بده ؟ میخوام پول بیارم.تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
سهم خوب همیشه حرفه ای عمل میکنه بازم فرصت خرید میده فقط در این جور سهمها نباید احساسی عمل کرد باید خیلی منطقی و نرم به هدفش برسهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
تازه میثم جان پول کافی نداشتم وگرنه امونش نمیدادم اگه بدونی با چه بدبختی این شفارس نقدینگیش رو جور کردم تا حالا خریدمش:dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
مرد جوانی به نزد ذوالنون مصری آمد و شروع كرد به بدگویی از صوفیان.
ذوالنون انگشتری را از انگشتش بیرون آورد و به مرد داد و گفت : این انگشتر را به بازار دست فروشان ببر و ببین قیمت آن چقدر است؟!
مرد انگشتر را به بازار دستفروشان برد ولی هیچ كس
حاضر نشد بیشتر از یك سكه نقره برای آن بپردازد...
مرد دوباره نزد ذوالنون آمد و جریان را برای او تعریف كرد.
ذوالنون در جواب به مرد گفت: حالا انگشتر را به بازار جواهر فروشان ببر و ببین آنجا قیمت آن چقدر است ؟!
در بازار جواهر فروشان انگشتر را به قیمت هزار سكه طلا می خریدند!!!
مرد شگفت زده نزد ذوالنون بازگشت و او را از قیمت پیشنهادی بازار جواهرفروشان مطلع ساخت.
پس ذوالنون به او گفت: دانش و اطلاعات تو از صوفیان به اندازه اطلاعات فروشندگان بازار دست فروشان از این انگشتر جواهر است.
قدر زر زرگر شناسد؛ قدر گوهر، گوهری!
نظر
-
بازار بر خرید سهامی که قراره سود 100 اعلام کنند رو 400 سر ودست میشکنه وبرا سهامی که سودهای زیر 100 هم اعلام می کنن وشاید اون رو هم نتونن بسازن رو 400 باز سرو دست می شکنه ..
ولی برا خرید شفارس با سود 100 حداقل وبالای 150 انباشته دچار تردید هست ...
البته این تریدها رفع خواهد شد ولی شاید اون موقع سهم باز نباشه وبا یک باز بسته شدن بالای 400 قیمت بخوره ....منتظر می ماینم ..امیدوارم دوستان سهام خود رو مفت نفروشن ..
نظر
-
پرریسک جان سلام شرمنده سوالمو اینجا مطرح میکنم من تو 550 وارد شپترو شدم با توجه به جو پالایشگاهی ها یه تارگت یه ماهه بهم میدی ممنون از تمام راهنماییت خصوصا شرازت ماکه 70درصد سبدمونو تو390 ازاون پر کردیم
نظر
-
در اصل توسط rezasatari پست شده است View Postپرریسک جان سلام شرمنده سوالمو اینجا مطرح میکنم من تو 550 وارد شپترو شدم با توجه به جو پالایشگاهی ها یه تارگت یه ماهه بهم میدی ممنون از تمام راهنماییت خصوصا شرازت ماکه 70درصد سبدمونو تو390 ازاون پر کردیم
در مورد شراز هم هدف رو میان مدت 600 می بینم وکوتاه مدت بالای 500...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postخدا با صابران هست ....
عاشق این کندل ها هستم ....شفارس قزوین دوم ...
تعریف این سه تا کندل میشه این :
الگوی سه ستاره صعودی از ترکیب سه شمع Doji مانند تشکیل شده اندازه سایه ها در این سه شمع حائز اهمیت نمی باشد اما وجود شکاف (گپ) نزولی بین شمع اول و دوم و شکاف صعودی بین شمع دوم و سوم بر قدرت این الگو برای تغییر روند از نزولی به صعودی می افزاید.
كارخانجات قند قزوين (قزوين)............آخرین معامله 8,150
صنايع شيميايي فارس (شفارس)................................آخرین معامله 2,840
نظر
-
نظر