صنايع شيميايي فارس ( شفارس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط parham 82 پست شده است View Post
    جعفر جان به نظرت ذوب در مقابل عرضه های شنبه می تونه دووم بیاره ؟
    دوست من شما از کجا می دونی شنبه قراره عرضه بشه ..

تکنیکال سهم رو 156 مقاومت داشت با قدرت تمام رشد شد ..دوستانی که دارن فعلا حد ضرر ببرن رو 156 هر چند تا وقتی زیر 145 نیاد روند همچنان صعودی خواهد بود ...
    مقاومت بعدی 180 ..در مورد اینکه دوام بیاره یا نه منم مثل شما منتظر هستم ببینم چی میشه ..

فقط به نظرم دیگه زیر 145 رو نبینه ..

نظر

• capital
      عضو عادی
      • Mar 2012
      • 27

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
      .............................اندر احوالات(هلو بورس ایران)
      حجم مبنا کوچک..............
      اگر شرکت به منوال سال گذشته ادامه بده مطمئنا در ماه ها ی آینده این سهم در این قیمتها دست نیافتنی خواهد بود......................(خرید با دید میان مدت)
      معمولا شركت سود اوليه را خيلي كم پيش بيني ميكنه............................
      سود انباشته خوب................................
      تذکر بازرس به هیات مدیره در خصوص افزایش سرمایه (در مجمع)................
      به قول دوست عزیزمان پرریسک:
      . رشد سهم های با فاندامنتال قوی دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره..............(صبر باید کرد)
      محصولات:

..................................محصولات آینده: افزودنیهای بتن - مواد شیمی ساختمان.............( طرح توسعه)
      .................................................. .................................................. ..............

وارن بافت هر ساله نامه های معروفی خطاب به مدیران شرکتها و سهامدرانش می نویسد که در یکی از آنها نکته مهمی وجود دارد با عنوان زیر: :
      ما در طول چند ماه گذشته موارد قابل توجهي براي سرمايه گذاري نيافتيم. در مورد اينكه چقدر منتظر خواهيم ماند، بايد بگويم كه انتظار ما هيچ محدوديتي ندارد. ما چيزي را نميخريم كه صرفا خريد كرده باشيم. ما تنها زماني اقدام به خريد ميكنيم كه باور كنيم آنچه ميخريم مورد مناسبي است و هيچگونه چارچوب زماني براي اين كار نداريم. اگر پول انباشته شود، هيچ اهميتي ندارد و هنگامي كه مورد معقولي بيابيم، خيلي سريع و گسترده عمل ميكنيم، اما در هيچ موردي تا صحت و سقم آن به ما اثبات نشده اقدام نميكنيم. شما به واسطه فعاليت خود كسب درآمد نميكنيد، بلكه با انتخاب درست، درآمد كسب ميكنيد
      مشکل همینه که صحت وسقمش هنوز بهمون اثبات نشده!!
      این همه افراد از این سهم دفاع میکنن... اما یکی نیست واقعا این سهم رو تحلیلی بکنه... همه هم دم از تحلیل بنیادی میزنن.

اما من نوعی چطور بفهمم سود این شرکت با دستکاری وکاغذی نبوده ؟

چطور میشه که این شرکت مقدار تولید وفروشش دقیقا سه ماهه درسته اگه به همین منوال مقدار و قیمت 9 ماه بعد را هم بفروشه دقیقا همین 40 تومنو میتونه نهایت پوشش بده!

پس علتش چیه که یک هوو سودش میپره بالا ؟؟؟ نه مقدار تولید میره بالا نه قیمتش!!

پس یه چیزی هست.... من تا این موارد حل نشه از این سهم میترسم حتی اگه 100 % افت کرده باشه!

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط capital پست شده است View Post
        مشکل همینه که صحت وسقمش هنوز بهمون اثبات نشده!!
        این همه افراد از این سهم دفاع میکنن... اما یکی نیست واقعا این سهم رو تحلیلی بکنه... همه هم دم از تحلیل بنیادی میزنن.

اما من نوعی چطور بفهمم سود این شرکت با دستکاری وکاغذی نبوده ؟

چطور میشه که این شرکت مقدار تولید وفروشش دقیقا سه ماهه درسته اگه به همین منوال مقدار و قیمت 9 ماه بعد را هم بفروشه دقیقا همین 40 تومنو میتونه نهایت پوشش بده!

پس علتش چیه که یک هوو سودش میپره بالا ؟؟؟ نه مقدار تولید میره بالا نه قیمتش!!

پس یه چیزی هست.... من تا این موارد حل نشه از این سهم میترسم حتی اگه 100 % افت کرده باشه!
        چطور میشه قزوین سال قبل 66 میسازه امسال میاد میگه 40 تومن ..

اونوقت باید از قزوین 340 تومنی هم میترسیدیم اونم 100 درصد اقت کرد ولی بعدش اونایی که نترسیدن رو 340 خریدن الان 100 درصد رفتن تو سود..

برا سود کردن باید ریسک کرد ولی ریسک معقول..

سهم هیچ مشکلی نداره دلیل سود پایین اینه که اومده هزینها رو به شدت بالا در نظر گرفته از اون ور فروش وسود رو پایین گرفته ..الان چند ساله این کار رو می کنه اخر سال میاد سود اصلی رو رو می کنه ..

مثل گروه قند ..فریب هر گزارشی رو که نبادی خورد..قلر اول سال میاد میکه سودم 150 تومنه اخر سال میشه بالای 300 تومن ...تو بعضی سهام باید به این گزارشها عادت کرد واز افت مقطعی به خاطر این گزارشات دروغین برا خرید مفت استفاده کرد..

باز هم دوستان مختارن ...

نظر

• capital
          عضو عادی
          • Mar 2012
          • 27

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          چطور میشه قزوین سال قبل 66 میسازه امسال میاد میگه 40 تومن ..

اونوقت باید از قزوین 340 تومنی هم میترسیدیم اونم 100 درصد اقت کرد ولی بعدش اونایی که نترسیدن رو 340 خریدن الان 100 درصد رفتن تو سود..

برا سود کردن باید ریسک کرد ولی ریسک معقول..

سهم هیچ مشکلی نداره دلیل سود پایین اینه که اومده هزینها رو به شدت بالا در نظر گرفته از اون ور فروش وسود رو پایین گرفته ..الان چند ساله این کار رو می کنه اخر سال میاد سود اصلی رو رو می کنه ..

مثل گروه قند ..فریب هر گزارشی رو که نبادی خورد..قلر اول سال میاد میکه سودم 150 تومنه اخر سال میشه بالای 300 تومن ...تو بعضی سهام باید به این گزارشها عادت کرد واز افت مقطعی به خاطر این گزارشات دروغین برا خرید مفت استفاده کرد..

باز هم دوستان مختارن ...
          درسته آقای پرریسک
          ولی من انتظار تحلیل خوب دارم که ادمو قانع کنه که سهم را میان مدت نگه دارم.... مگر نه آدم اعتقاد نداشته باشه با یه نوسان میفروشه سهمو!!

نظر

• VARIA
            عضو عادی
            • Feb 2012
            • 70

جعفر عزیز خدا قوت :
            نظرتون راجع به سهامای زیر برای خرید چیه ؟
            کاذر - کرماشا - فاذر
            ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید؟

نظر

• capital
              عضو عادی
              • Mar 2012
              • 27

شفارس را چه میشود؟

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

شفارس را چه میشود؟
                شاید طرف پول لازمه گذاشته باری فروش ........شاید هم ترکیده شرکت !!!
                من امروز چند تایی خریدم.........یه پله خوب فردا اضافه میکنم .....
                احتمال زیاد اونی که گذاشته برا فروش پول لازمه.......
                ///

نظر

• capital
                  عضو عادی
                  • Mar 2012
                  • 27

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  شاید طرف پول لازمه گذاشته باری فروش ........شاید هم ترکیده شرکت !!!
                  من امروز چند تایی خریدم.........یه پله خوب فردا اضافه میکنم .....
                  احتمال زیاد اونی که گذاشته برا فروش پول لازمه.......
                  میثم جان مطمئن باش از ترسش بوده... معمولا کسانی که باسرمایه بالا وارد سهام کوچک این چنینی میشن علی الخصوص بازار هم که معلوم نیست مثبتش تداوم داشته باشه ودربازار منفی نمیتونن خارج بشن.بازار مثبت را بهترین فرصت خروج از سهم میدونن.
                  من به دوستان گفتم که یه تحلیل خوب باید از سهم بشه!! اکثرا می بینم سود انباشته سهم ویا اقلام ترازنامه را مقایسه میکنن میزارن تو سایت واسمشو میزارن تحلیل!!!
                  با این تحلیل ها نمیشه دیدی از سهم داشت.اگر واقعا کسی به سهم اعتقاد داره یه تحلیل درست وحسابی بده.مگر نه همین آش وهمین کاسه که یه نفر وقتی می بینه بازار مرددهست روی سهم هرچی داره میزاره برای فروش.
                  من فکر میکنم با معاملات اخیر یک یا چند نفر تواین سهم گیر افتادن وحدود 400 الی 500 هزار سهم دارن.حالا اگر وضع واقعی سهم مشخص بشه که اینا هم نمیفروشن وبم مرور زمان فروشنده خواهند بود.
                  اگر وضعیت سهم مشخص بشه . دارنده یا خریدار وفرشنده سهم دید بهش پیدا کنند میشه گفت سهم راهشو پیدا خواهد کرد.

غیر اینا باشه سفسطه گریه!!

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

میثم جان مطمئن باش از ترسش بوده... معمولا کسانی که باسرمایه بالا وارد سهام کوچک این چنینی میشن علی الخصوص بازار هم که معلوم نیست مثبتش تداوم داشته باشه ودربازار منفی نمیتونن خارج بشن.بازار مثبت را بهترین فرصت خروج از سهم میدونن.
                    من به دوستان گفتم که یه تحلیل خوب باید از سهم بشه!! اکثرا می بینم سود انباشته سهم ویا اقلام ترازنامه را مقایسه میکنن میزارن تو سایت واسمشو میزارن تحلیل!!!
                    با این تحلیل ها نمیشه دیدی از سهم داشت.اگر واقعا کسی به سهم اعتقاد داره یه تحلیل درست وحسابی بده.مگر نه همین آش وهمین کاسه که یه نفر وقتی می بینه بازار مرددهست روی سهم هرچی داره میزاره برای فروش.
                    من فکر میکنم با معاملات اخیر یک یا چند نفر تواین سهم گیر افتادن وحدود 400 الی 500 هزار سهم دارن.حالا اگر وضع واقعی سهم مشخص بشه که اینا هم نمیفروشن وبم مرور زمان فروشنده خواهند بود.
                    اگر وضعیت سهم مشخص بشه . دارنده یا خریدار وفرشنده سهم دید بهش پیدا کنند میشه گفت سهم راهشو پیدا خواهد کرد.

غیر اینا باشه سفسطه گریه!!
                    من تحلیلشو نصفه گذاشتم...قیمت رزین رو دیگه نداشتم و دلیل کاهش قیمتش در 3 ماهه نسبت به سال قبل رو نمیدونم ....ولی شاید فروش در داخل بوده یا صادرات این محصول از 3 ماهه به بعد هست ...یا صادرات نداره ولی دلیل افتش رو نمیدونم .ولی نباید اینقدر افت میکرد قیمت فروش رزینش و تو کله من نمیره افتش !!!!!!...گفتم تا گزارش 6 ماهه یه پله بعد که 6 ماهش بیاد میشه بهتر نظر داد .............ولی من به این سهم امیدوارم. این سهم میبنده با تعدیل باز میکنه ....اینجوری بالا نمیره ولی یهو باید بازدهی خوبی بده ............دلار هم که فعلا 2122 تومنه .........من اضافه میکنم پله ای .......فوقش پولمون میخوابه .....

من شرازی که میدونم حداقل 400 میشه در اینده رو دادم شفارس خریدم .....چون بازدهی شفارس به نظرم میتونه بیشتر باشه .......شاید هم اشتباه کردم...
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/21, 11:28.
                    ///

نظر

• جعفرزاده
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 5833

شفارس را چه میشود؟

کافیست یکبار در مجمع سالیانه شیمیایی فارس حضور داشته باشید ان وقت میبینید که طرز فکر سهامدار عمده اش (( امید قدس )) چیست/ ضمنا ریش قرمز هم سهامدارش است که به محض فراهم شدن فرصت از سهم خارج خواهد شد. سال گذشته هم که سهم رشد کرد توسط کرگزاری راهبرد بود که در پیک قیمتی از سهم خارج شد و مابقی ماجرا....

نظر

• مهران5
                        عضو جدید
                        • Aug 2012
                        • 12

چند روز پیش یه آقایی در این تایپیک چنان از شفارس تعریف و تمجید میکرد که نگو ....دو سه روزی از اون برادر محترم خبری نیست کافیست یه بار مثبت بخوره بیاد باز.....

نظر

• مهران5
                          عضو جدید
                          • Aug 2012
                          • 12

من چند مدتی معاملات سهم رو زیر نظر دارم شفارس به خاطر حجم مبنای کم شدیدا اسیر نوسانگیر هاست.

نظر

• سکه شانس
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1362

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            سهم گپ قیمتی خودش رو پر کرد با هر جون کندنی بود ....
                            اون زمان رو 360 انتظار رسیدن به قیمت بالای 450 داشتم که کم اورد وحد ضرر شکست وبعد خورد به این بازار منفی ...

الان در ار اس ای وارد روند صعود شده ..در نمودار قیمتی هم بالای 270 تثبیت بشه روند صعود اغاز میشه با اهداف بالا ....

کم بیاره مجدد فرصت خرید عالی در قیمتهای حدود 255 تا260 میده وپایین تر نمی بینم ...یعین هر کی میفروشه پول کار مزد هم برا جایگزینی مجدد در نمیاد مگر اینکه بره رو سهام دیگر یا پولشو از بازار خارج کنه ....

بازی سهم یادآور بازی سهام حتوکا در برج 10 سال 90 است....................

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط مهران5 پست شده است View Post
                              چند روز پیش یه آقایی در این تایپیک چنان از شفارس تعریف و تمجید میکرد که نگو ....دو سه روزی از اون برادر محترم خبری نیست کافیست یه بار مثبت بخوره بیاد باز.....
                              مگه ما گفتیم سهم بدی هست ...
                              بارها گفته شده هنوز وارد روند صعود نشده ..هر کی میرخه در روند نزول میخره ..برا جا نماندن گفتیم دوستان پله ای وارد بشن ..
                              این سهم بنده رو یاد قزوین میندازه وفراتر از قزوین هست ..در قزوین هم رو 340گفتیم بخرید سهم تا 270 هم افت کرد دوستی مثل شما اومدن گفتن یه عده رو بدبخت کردی واز این حرفا ..سهم نزدیک دو ماه در جا زد والان رو 640 تومن هست بازدهی 100 درصد ..

در مورد شفارس هم صبور باشید ..انگاری بازار 200 درصد رشد کرده این بدخت جا مونده ..تو بازار هیچ خبری نیست ..الان این سهم در این قیمتها خریدش برا تمام سهام بازار ارجحیت داره ولی برا اونی که صبر داره نه برا اونی که دنبال سودهیا 10-15 درصد هست ..

فعلا 220 حمایت اول ...بالای 400 انتظار دارم برای این سهم صف خرید بشینن ...

قیمت شفارس یادتون باشه زیر 250 هست ..یادگاری باشه ..کمتر از 6 ماه دیگه مجدد قیمت رو بررسی می کنیم...بقیه بازار قیمت سهام رو هم یادداشت کنید از بهترین ها تا بدترینها ..بازدهی رو مقایسه می کنیم ...

سهام خوب از لیستم خراج نشده وهمچنان در لیست هست ....

سهمی با سود حداقل 100 و170 انباشته رو 240 ....کل گروه قند باید پیش این سهم لنگ بندازه ...فقط صبر..
                              آخرین ویرایش توسط پرریسک؛ 2012/08/23, 12:00.

نظر

• mobin
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 590

جناب پرریسک

محصولات این شرکت در کدوم صنایع کاربرد وخریدار داره؟

نظر

در حال کار...
                                X