1365/2/28
تاریخ تولد بچه های بورسی ؟
Collapse
X
-
....با عرض پوزش از دوست خوبم بابک عزیز....بنده متولد اول اذر 56 هستم....
...الان یه زوج جوون مریض من بودند که پسره 6 ساله روزی 3 گرم شیشه میکشه....برا همسرش یه اس امده بوده این بابا هم نامردی نمیکنه با لگد میکوبه قوزک پای دختره ....دختره ساکت واروم مثل ابر گریه میکرد....فحش خارو...
...بابا بابک من جدولو الان دیدم من کجا متولد 48 ام بابا منو زیر خاک کردی که....بابک درستش کن صحیحشو نوشتم دمت گرم.....آخرین ویرایش توسط مهربان؛ 2012/06/06, 17:42.[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
با سلام تاریخ تولد 1361/5/21كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
-
ضمن تشکر از بابک 52 عزیز که به واقع با عملکرد قشنگش به این تاپیک کهچه عرض کنم به سایت وزین بورسی طراوت و روشنی داده
پیشنهاد میکنم تاریخ تولد اشخاص کنار همراه مشخصات کاربری ثبت شود تا هم نمایش آرشیو بروز باشد هم مخاطب اطلاعات و مشخصات مربوط به صاحب مطلب را بهتر بداند
البته اگر کسی مخالف بود میتواند در عملکرد این مورد انصرافش را اعلام کند
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....این منم مهربان....زاده عشق و ومحبت....در سنه 14 ربیع الاول 1389 قمری بدنیا امدم.....
دکتر حال کن. برا من سال قمری میاری که بپیچونی<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
نظر
-
در اصل توسط سقراط پست شده است View Post14芍月4681
دکتر حال کن. برا من سال قمری میاری که بپیچونیدر اصل توسط مهربان پست شده است View Post....سقراط الان میرم تقویم انقلاب فرانسه رو میارم....:d
دکتر جان زیاد سخت هم نیست
به تاریخ چینی نوشتند که میشه 7 اسفند 1361 ;)
این دوستان ما خیلی خوش ذوقند
یکی سالشو به قمری میگه ، یکی به چینی ، یکی به شاهنشاهی ، یکی به میلادی
ولی خب نمی دونن که با کی طرفند ;) :dThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
نظر