کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ماهور عزیز کاملا مشخصه از شخصیت امن خانم که تو محیط کارشون هم ادم گرم و صمیمی هستن و البته محبوب
کاربر بهنام...ایشالا صدرا دوباره بشه 55 تومان:d
علامه جان ما اين دكتره(مهربان) رو احتياج داريم صدرابشه 50 تومن اين بنده خدا سكته ميكنه دست ما رو هم تو حنا ميذاره خدا نكنه:-s
ايشالله صدرا ميشه 1000 تومان دكتر كيف كنه:x
به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
محسن جان باشه ایشالا بشه 1000 من و دکتر و بقیه بفروشیم بعد کاربربهنام ماموریت باشه از ماموریت که برگشت یه تعدیل منفی توپ بده 55 تا 60 تومن بازشه باهم بخندیم...هرچی بهش میگم پست بانک بخر که نمیخره
من دیگه خیلی عذاب وجدان گرفتم...سعی میکنم دیگه تو این تاپیک پستی نزنم...حسابی تاپیک رو منحرف کردم..درست نیست ادم مثل اقا بهنام همه جا رو مختل کنه:d (شوخیه ها ناراحت نشی...ولی انصافا از پستهات لدت میبرم)....عذرخواهی از همگی
ماهور عزیز کاملا مشخصه از شخصیت امن خانم که تو محیط کارشون هم ادم گرم و صمیمی هستن و البته محبوب
کاربر بهنام...ایشالا صدرا دوباره بشه 55 تومان:d
علامه جان همین جا یه شرط باهات می بندم
اگه صدرا شد 55 تومن،من یه میل سهم صدرا بهت میدم >:d<
ولی اگه نشد و مثلا شد 300 تومن اونوقت تو باید 100 هزار تا صدرا به من بدی >:d<
قبوله ؟
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
علامه جان ما اين دكتره(مهربان) رو احتياج داريم صدرابشه 50 تومن اين بنده خدا سكته ميكنه دست ما رو هم تو حنا ميذاره خدا نكنه:-s
ايشالله صدرا ميشه 1000 تومان دكتر كيف كنه:x
محسن جان پس ما اینجا کشکیم =((
صدرا بشه 1000 تومن و دکتر کیفشو ببره >:d<
ما هم هیچی :(
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
محسن جان باشه ایشالا بشه 1000 من و دکتر و بقیه بفروشیم بعد کاربربهنام ماموریت باشه از ماموریت که برگشت یه تعدیل منفی توپ بده 55 تا 60 تومن بازشه باهم بخندیم...هرچی بهش میگم پست بانک بخر که نمیخره
من دیگه خیلی عذاب وجدان گرفتم...سعی میکنم دیگه تو این تاپیک پستی نزنم...حسابی تاپیک رو منحرف کردم..درست نیست ادم مثل اقا بهنام همه جا رو مختل کنه:d (شوخیه ها ناراحت نشی...ولی انصافا از پستهات لدت میبرم)....عذرخواهی از همگی
دمت گرم دیگه
آدم یه رفیق مثل تو داشته باشه کلاهش پس معرکه هست
میخوای خودت بفروشی 1000
بعد من بفروشم 55 تومن :(
نه آخه این درسته x-(
نه واقعا دارم میگم :d
ولی خیالت راحت باشه
امسال با صدرا پولدار میشیم >:d<
(کوروش بزرگ)
ماشاا... آمن خانم داره تموم ريزه كاري كاربراي بورسي رو در مياره..
تاپيكه بعدي آمن خادمي: اسكن برگ اول و دوم شناسنامه كاربران بورسي ترجيحا كارت ملي هم بزاريد!!!!!:d
اینگونه تاپیک ها علاقه ای
هرکسی دوست داره میاد مطلب می نویسه
در ثانی ادب حکم می کنه کسی رو که نمی شناسید اینطوری صدا نزنید b-)
پس خانم خادمی نه!!!ا آمن خادمی 8-|
جل الخالق
چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
نظر