صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

یه چیزایی شنیدم امروز راجع بهش مخم سوت کشید!ما چه گنجی داشتیم و خودمون خبر نداشتیم!
    یادش به خیر چند وقت قبل تر به نظر میرسید اگه 360 باز بشه خوب باز شده،بعد اقا جواد مرقوم فرمودن انتظار 430 دارن از سهم اما اگه چیزایی که امروز شنیدم بوقوع بپیونده شاید بشه منتظر فولای 500 تومنی هم باشیم!!!!حالا اگه دوستی که این اخبار رو در اختیار من قرار داد دوست داشت خودش میاد و اینجا هم نقل میکنه،چون از بر و بچه های گل همین سایت خودمونه...;)

راستی جناب علیرضا1 کم حرف شدید قربان؟!ما رو از اخبار دست اولتون محروم نفرمایید...:x
    تمام سال من بی تو...

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
      یه چیزایی شنیدم امروز راجع بهش مخم سوت کشید!ما چه گنجی داشتیم و خودمون خبر نداشتیم!
      یادش به خیر چند وقت قبل تر به نظر میرسید اگه 360 باز بشه خوب باز شده،بعد اقا جواد مرقوم فرمودن انتظار 430 دارن از سهم اما اگه چیزایی که امروز شنیدم بوقوع بپیونده شاید بشه منتظر فولای 500 تومنی هم باشیم!!!!حالا اگه دوستی که این اخبار رو در اختیار من قرار داد دوست داشت خودش میاد و اینجا هم نقل میکنه،چون از بر و بچه های گل همین سایت خودمونه...;)

راستی جناب علیرضا1 کم حرف شدید قربان؟!ما رو از اخبار دست اولتون محروم نفرمایید...:x
      سلام به محمد عزیز

بعد از مجمع با توجه به شرایط بازار چند هفته پیش انتظار بازگشایی محدوده330 تا 360 رو داشتم ...
      خب اما حالا سهم بسته هست برای تعدیل مثبت مجدد حدود 100 تومان و بازار هم یک واحد p/e گرفته ...
      الان انتظار من به محدوده 430 به 450 رسیده
      ...

اگه بازار چند روز دیگه مثبت بمونه انتظار من بالای 500 خواهد بود !

پس باید منتظر سود جدید شرکت و شرایط بازار در روز بازگشایی باشیم

جناب علیرضا1 عزیز قهر فرمودند و دیگه به ما اطلاعات از این شرکت نمیدند:(
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
        سلام به محمد عزیز

بعد از مجمع با توجه به شرایط بازار چند هفته پیش انتظار بازگشایی محدوده330 تا 360 رو داشتم ...
        خب اما حالا سهم بسته هست برای تعدیل مثبت مجدد حدود 100 تومان و بازار هم یک واحد p/e گرفته ...
        ...

دقیقا منم همین ها رو گفتم دیگه... ;)

یه قسمتی از اطلاعاتی که اون دوست عزیز به بنده دادن این بود که شرکت سود 100 تومنی فرستاده به بورس اما بورس نپذیرفته و گفته شما سودت بیش از اینهاست،اصل سود رو روکن!:))

امیدوارم که خودش بیاد و بقیه اش رو بگه...
        تمام سال من بی تو...

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

حيف شد.از ارزوها و تصورات زيبا جا مونديم.
          حالا بايد با انچه داريم به روزهاي قشنگ فکر کرد.
          ................................................
          ديگه نميشه تو قيمتهاي 300توماني اين سهم را خريد.

نظر

• ron
            عضو عادی
            • Aug 2012
            • 243

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
            دقیقا منم همین ها رو گفتم دیگه... ;)

یه قسمتی از اطلاعاتی که اون دوست عزیز به بنده دادن این بود که شرکت سود 100 تومنی فرستاده به بورس اما بورس نپذیرفته و گفته شما سودت بیش از اینهاست،اصل سود رو روکن!:))

امیدوارم که خودش بیاد و بقیه اش رو بگه...
            دروووود بر ممد مرادی عزیز بزرگ روشنفکر شهر قهرمان پرور قم
            عزیز ما خریدمون تو این سهم تکمیل نشد یک حساب کتاب کوچولو فکر می کنی تا چه عددی بعد مجمع ارزش خرید داره تارگتی که قبل مجمع بود رو 500 می چرخید اما با روندی که فولاژ و فولاد دارن فکر کنم بشه بهتر نگاهش کنیم
            [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• sourena
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 1080

اگر روز بازگشایی جو گروهش خوب باشه میتونه رشد 100 در 100 داشته باشه
              سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• کارآمد
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 315

امیدوارم زودتر باز کنن سهمو. من که زیر 600 فروشنده نیستم

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

در اصل توسط ron پست شده است View Post
                  دروووود بر ممد مرادی عزیز بزرگ روشنفکر شهر قهرمان پرور قم
                  عزیز ما خریدمون تو این سهم تکمیل نشد یک حساب کتاب کوچولو فکر می کنی تا چه عددی بعد مجمع ارزش خرید داره تارگتی که قبل مجمع بود رو 500 می چرخید اما با روندی که فولاژ و فولاد دارن فکر کنم بشه بهتر نگاهش کنیم
                  سلام و درود ron عزیز،اقا شرمنده نفرمایید...

والا تو این زمینه اقا جواد و اقا علیرضا و کیانوش جان صلاحیتشون خیلی خیلی بیشتر از بنده است اما با توجه به چیز هایی که شنیدم زیر 500 تومن به نظر من میتونه فرصت خرید خوبی باشه،مثلا حوالی همون 430 تومنی که اقا جواد فرمودن فرصت خرید بسیار مناسبی باید باشه...

به نظر میرسه شرکت امسال میتونه 120 تومن سود بسازه(صرفا بر اساس شنیده هام از منبع موثق) و میتونه قیمت حداقلی 600 تومن رو ببینه...
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• علیرضا1
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 853

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                    سلام به محمد عزیز

...

سلام دوستان همسنگر در پديده ٩٢از فولاي امسال زياد ميشنويم ،سهمي كه شايد به اندازه سود اعلاميش فقط سود از محل فروش فاذر ميتونه بسازه!!من قبلاً هم نوشته بودم كه پرواز فاذر باعث اوجگيري دو چندان فولاي ميشه....كربنهايي كه در قيمت ٢٥٠توسط فولاي خريده شده داستان ديگه اي داره..
                    شركت در ٢ماهه اول سال فقط٢٢تومان سود ساخته ،من بر خلاف دوستاني كه منتظر بازگشايي شاهانه فولاي هستن منتظرم پايين باز بشه شايد بتونم اضافه كنم!!!!
                    چشمامون بايد به فولاي ١٠٠٠توماني عادت كنه ،قصد تبليغ يا. تحريك براي خريد ندارم ولي اكيداً توصيه به نگهداري نگين درخشان بازار سرمايه رو دارم....
                    اقا جواد اين حرفها چيه؟؟!!قهر يعني چي؟الان ده ساله توي بورس كار ميكنم و خيلي چيزها ديدم وشنيدم ،،پوست ما كلفت تر از اين حرفهاست،چند روزي روزه سكوت گرفته بودم بيشتر چشم هام كار ميكرد و ياد ميگرفتم ...
                    "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

با تشکر از نظرات بسيار ارزشمند رفقا
                      به همه دوستان سايت بورسي توصيه مي کنم با اين سهم سهامداري کنند.به انهايي هم که نخريدند عرض مي کنم اين سهم را به پرتفوي اضافه کنند.
                      .................................................. .....
                      سهم بخاطر بسته بودنش و اطلاعات ضعيف سهامداران موقع بازگشايي به قيمتي باز خواهد شد که ميتوانيم تعداد خوبي را به پرتفوهايمان اضافه کنيم.

نظر

• mohamad123
                        ستاره دار(5)
                        • Jan 2013
                        • 1171

چرا فولای بازگشایی نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                        پس کی بازگشایی خواهد شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                        اللهم عجل لولیک الفرج.

نظر

• Ayat
                          عضو جدید
                          • Jul 2025
                          • 6

امروز دوباره زنگ زدم به امور سهام. گفت بورس به گزارش ایراد گرفته، داریم اون ایراد برطرف می کنیم و سعی می کنیم امروز تموم بشه.

امیدوارم زودتر باز شه و یه گین خوب بده.

نظر

• علیرضا1
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 853

سلام بر دوستان و همسنگران
                            با كش و قوس فراوان شركت به عدد٩٦تومان براي سال٩٢رسيده و ظاهراً بورس هم قبول كرده،طي. امروز و فردا سهم بازگشايي ميشه ،زمزمه هايي براي بازگشايي در محدوده٤٧٠شنيده ام كه به نظر م فرصت خريده،شركت با فروش فاذر به ارقامي نجومي ميرسه...سهامداري بهترين گزينه اس

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

سلام علیرضا جان
                              به نظرت تا انتهای امسال چقدر میتونه سود بسازه؟

نظر

• علیرضا1
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 853

روند سود سازي فولاي به سه مولفه بستگي داره
                                ١)توليد ميلگرد و نبشي كه شركت بصورت سنواتي مشغول به توليد ان بوده است.
                                ٢)خريد و فروش سهام كه شركت بصورت كاملاً حرفه اي مشغول ميباشد و از اين بابت سود اوري خيلي خوبي دارد.
                                ٣)احداث و طرح و توسعه شركت كه توسط يك شركت ايتاليايي انجام ميشود،و در صورت راه اندازي ميتونه تاثير زيادي بر روند سودسازي. شركت داشته باشه.ماجراي بخشودگي مالياتي هم خودش داستان ديگه اي داره.با همه اين احوال شركت توانايي رسيدن به قيمتهاي ١٠٠٠ تومان در ميان مدت رادارد و پوشش سود حوالي ١٥٠ تا١٨٠ تومان...

نظر

در حال کار...
                                X