صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آذرآبادگان
    کاربر فعال
    • Dec 2012
    • 1140

اولین پیش بینی سال مالی منتهی به 29-12-1392 ( اصلاحیه ) 964 ریال برای هر سهم

http://codal.ir/Reports/FirstEPSEsti...zRvFb7Aw%3d%3d
    در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• ron
      عضو عادی
      • Aug 2012
      • 243

ممد مرادی گل بیا که رفتیم
      [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

تبریک به همه ی دوستان،تشکر از اقا علیرضای گل بابت پیگیری ها و جواد خان آریو که من فولای رو مدیون ایشونم ;)

اقا شنبه عجب روزیه برا من!!اون از غبشهر اینم از فولای!قلبم درد گرفته،سکته نکنم تا شنبه خوبه!!!:D

این فولای هم از اون سهمهاست!الان موندم ارزو کنم پایین باز بشه یا بالا!!!لامصب هرجوری باشه به نفعمونه;)

خدا روشکر...<:-p
        تمام سال من بی تو...

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
          تبریک به همه ی دوستان،تشکر از اقا علیرضای گل بابت پیگیری ها و جواد خان آریو که من فولای رو مدیون ایشونم ;)

اقا شنبه عجب روزیه برا من!!اون از غبشهر اینم از فولای!قلبم درد گرفته،سکته نکنم تا شنبه خوبه!!!:D

این فولای هم از اون سهمهاست!الان موندم ارزو کنم پایین باز بشه یا بالا!!!لامصب هرجوری باشه به نفعمونه;)

خدا روشکر...<:-p
          ضمن عرض تبريک
          ارزو کن پايين باز بشه.تا بتونيم بخريم.من عاشق اين سهم شدم.مثل زماني که عاشق شبندر و شصفها شدم.بايد درصدي از اين را خريد نه تعدادي.
          بگمانم چون سهم يک مدتي بسته بوده است و خيليها تو سود هستند زياد بالا باز نشه.
          اولا-از همه دوستان مي خواهم که اين سهم را نفروشند.
          دوما-سهم پايين باز ميشه.و از همه مي خواهم که تا 15درصد از پرتفوي را به فولاي اختصاص بدهند.
          اينها را ميگم تا بعدا حرف وحديثي نباشه .که چرا اينها را قبلا نگفتي.من يک سري چرت و پرت پشت سر اين سهم گفتم که بريد تو همين تايپيک بخونيد.
          تا بعدا گلايه گذاري نشه.
          فقط رفقا فروشنده سهم نباشيد گرچه يک عده شنبه ميخواهند سهم را به بقيه بندازند.من از اونهاتا 385تومان ميخرم.کار ما را خراب نکنيد.
          ما با فولاي سود خوبي را کسب خواهيم کرد.بايد سهامداري کرد.

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
            ضمن عرض تبريک
            ارزو کن پايين باز بشه.تا بتونيم بخريم.من عاشق اين سهم شدم.مثل زماني که عاشق شبندر و شصفها شدم.بايد درصدي از اين را خريد نه تعدادي.
            بگمانم چون سهم يک مدتي بسته بوده است و خيليها تو سود هستند زياد بالا باز نشه.
            اولا-از همه دوستان مي خواهم که اين سهم را نفروشند.
            دوما-سهم پايين باز ميشه.و از همه مي خواهم که تا 15درصد از پرتفوي را به فولاي اختصاص بدهند.
            اينها را ميگم تا بعدا حرف وحديثي نباشه .که چرا اينها را قبلا نگفتي.من يک سري چرت و پرت پشت سر اين سهم گفتم که بريد تو همين تايپيک بخونيد.
            تا بعدا گلايه گذاري نشه.
            فقط رفقا فروشنده سهم نباشيد گرچه يک عده شنبه ميخواهند سهم را به بقيه بندازند.من از اونهاتا 385تومان ميخرم.کار ما را خراب نکنيد.
            ما با فولاي سود خوبي را کسب خواهيم کرد.بايد سهامداري کرد.
            کیانوش جان پی بر ای 5 کمتر که بعیده باز بشه!به نظرت ممکنه زیر 450 باز بشه؟!!

این جمله ی قرمز رنگ رو هم متوج نشدم!راستی بی زحمت یه سری هم به تاپیک فولای تو تالار بورس بزن... ;)
            تمام سال من بی تو...

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

این جمله ی قرمز رنگ رو هم متوج نشدم!راستی بی زحمت یه سری هم به تاپیک فولای تو تالار بورس بزن... ;)
              شنبه وقتي سهم 50درصد بالا باز ميشه سهامداران خوشحال و پول لازم وقتي قيمت افزايش 50درصدي مثبت را مي بينند يعني 370تومان براي سيو کردن سود و خوشحالي زايد از وصفشون فکر کي کنند سهم را بايد بدهند بره و به خريداران بندازند.
              ما هم خريداريم.
              بعد از خريد به تالار بورس خواهم رفت فعلا يک مطالبي را هم اونجا قبلا گفته ام که تالاريها کلي خنديده اند.بعد جکهاي زيباتري هم برايشان خواهم گفت.
              از اينکه سهمتون پايين باز ميشه ناراحت نباشيد .دنبال اضافه کردن باشيد.خدا را چي ديديد شايد يکدفعه سهم بالاي 450تومان باز شد و ما تعداد کمتري گرفتيم.
              هر چي قسمت و روزي باشه همون ميشه.

نظر

• آذرآبادگان
                کاربر فعال
                • Dec 2012
                • 1140

درسته که فرابورسی هست و اصولا بایستی با دامنه نوسان 50 درصدی باز گشایی بشه که قطعا ما نیز استقبال خواهیم کرد
                ولی قبلا در مورد شراز اتفاق افتاده که علیرغم فرابورسی بودن با دامنه نامحدود بازگشایی انجام شده که حتی یادمه شراز تا
                مثبت 62 درصد بالا اومد
                در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

تقریبا نصف سبدم واتیه(یه مقدار بیشتر از نصف ;) )اگه فولای زیر400 باز بشه نیمه ی دیگه سبد قطعا متعلق به فولای خواهد بود...حتی شاید اون یه مقدار بیشتر از 50 درصد واتی رو هم تبدیل کنم به فولای!

50-50 واتی فولای!نظرتون چیه؟!

بابا کمترین قیمتی که میتونم تصور کنم برای سهم 400 تومنه!!!اصلا بیاید فقط به سود عملیاتی پی بر ای بدیم و سود سرمایه گذاری رو پی بر ای ندیم!

5*76=380
                  380+20=400

خدا کنه این قانون 50 درصد نوسان فرابورسی رو بیخیال بشن... ;)
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• علیرضا1
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 853

محمد جان من از خدا میخوام پایین باز بشه تا بتونم پدیده 92 رو بیشتر بخرم ................
                    بزودی با پرواز فاذر فولای دست نیافتنی میشه ....فولای قیمتش تا 1000 جا داره...........
                    آخرین ویرایش توسط علیرضا1؛ 2013/06/27, 16:54.
                    "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                      محمد جان من از خدا میخوام پایین باز بشه تا بتونم پدیده 92 رو بیشتر بخرم ................
                      بزودی با پرواز فاذر فولای دست نیافتنی میشه ....فولای قیمتش تا 1000 جا داره...........
                      گفتم که هر جوری باز بشه به نفعمونه :))

اما خدایی خیلی پایین هم باز بشه ضد حاله... ;)
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• علیرضا1
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 853

گفتم که هر جوری باز بشه به نفعمونه :))

اما خدایی خیلی پایین هم باز بشه ضد حاله... ;)
                        محمد جان فولای سودش بالای 130 تومانه.....امروز 92/4/6 اینجا یادگاری .....بالای 600 چنان سهم قفل بشه که همه حیرتزده بشن
                        فولای یه بخشودگی مالیاتی رو دنبال میکنه که در صورت تحقق میتونه باعث افزایش سوداوری به ازای هر سهم حدودا 80 تومان بشه....
                        با توجه به تیمی که قراره راس کار قرار بگیرن و ارتباطات تیم یزدی با مجموعه مالیاتی میشه انتظار داشت ماجرای بخشودگی مالیاتی امسال به نتیجه برسه.......................
                        "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• paiezan
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 317

اگه کمی به اینده سهم نگاه کنیم و طرحهای توسعه و افزایش سرمایه پیش رو بد نیست که با یه اینده نگری بیشتر سهم الان زیاد بالا باز نشه تا بشه اضافه کرد و از فرصت پیش اومده به خاطر استفاده اینده سهم بهره ببریم ولی الان هر چی بالاتر باز بشه خوب کمتر میشه اضافه کرد .

نظر

• صداقت2
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 704

تقریبا نصف سبدم واتیه(یه مقدار بیشتر از نصف ;) )اگه فولای زیر400 باز بشه نیمه ی دیگه سبد قطعا متعلق به فولای خواهد بود...حتی شاید اون یه مقدار بیشتر از 50 درصد واتی رو هم تبدیل کنم به فولای!

50-50 واتی فولای!نظرتون چیه؟!

بابا کمترین قیمتی که میتونم تصور کنم برای سهم 400 تومنه!!!اصلا بیاید فقط به سود عملیاتی پی بر ای بدیم و سود سرمایه گذاری رو پی بر ای ندیم!

5*76=380
                            380+20=400

خدا کنه این قانون 50 درصد نوسان فرابورسی رو بیخیال بشن... ;)

با سلام

خطر ناکه حسن !!!!!

البته بیش از نیمی از پرتفویم - واتی است و تا رسیدن به هدفش نگه می دارم.

از طرفی شنبه خریدار فولای 400 تا 420 تومانی هستم نه از محل فروش واتی

به قولی - نمی خواهم مروارید بدم و جایش آب نبات بگیرم!!!!

البته خرید در محدوده 50 در صد بیش از قیمت تئوریک بسیار جذاب است.

موفق باشید.
                            صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                              با سلام

خطر ناکه حسن !!!!!

البته بیش از نیمی از پرتفویم - واتی است و تا رسیدن به هدفش نگه می دارم.

از طرفی شنبه خریدار فولای 400 تا 420 تومانی هستم نه از محل فروش واتی

به قولی - نمی خواهم مروارید بدم و جایش آب نبات بگیرم!!!!

البته خرید در محدوده 50 در صد بیش از قیمت تئوریک بسیار جذاب است.

موفق باشید.
                              منظورم اون چند درصد بیشتر از 50 بود،یعنی سبد بشه 50% فولای و 50% واتی :D

الان دقیقا 65% واتیه :D
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• صداقت2
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 704

منظورم اون چند درصد بیشتر از 50 بود،یعنی سبد بشه 50% فولای و 50% واتی :D

الان دقیقا 65% واتیه :D

با سلام

بنظرم - بستگی به قیمت بازگشایی فولای هم داره

اگه تو محدوده 370 و 50 در صد بالای قیمت تئوریک قیمت بخورد - تعویض با وآتی مازاد در صد موجود در پرتفوی مستحب - در محدوده 400 تومان مباح - تا 450 تومان مکروه و بالای 450 تومان حرام است.:))

البته چگونگی معاملات فردای وآتی می تواند- پاسخگوی این تصمیم باشد.

برای من هیچ سهمی - وآتی نمیشه!!!

موفق باشید.
                                صداقت همیشه بهترین است.

نظر

در حال کار...
                                X