حدود 5 درصد سبدم فولای است ،که اگر زیر 500 باز بشه اضافه خواهم کرد . پیشنهاد میکنم که اگر زیر 500 باز شد بخرید که مفته .
صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )
Collapse
X
-
طبق پیش بینی فولای داره قدم به قدم سود مورد نظر ما رو حدود 130 تومن رو میسازه
55 تومان ... 77 تومان ... و حالا 96 تومان
سهم بازی در 480 تومان داره و بعد اون قیمت 650 تومان رو در سر داره
با سهم سهامداری میکنیم تا تارگت های مطلوبریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در مسیر صعود با فولای و دوستان...
چه زود دیر میشود... ;)
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postبه یک تحلیل کامل از فولای نیازمندیم!:dدر اصل توسط آریو پست شده است View Postخرید فولای رو 285 تومان داشتیم
خیلی دوست داشتم 260 تا 270 خرید کنم اما نشد !
سهمی از گزینه های گروه اداف تالار بورسی :xدر اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postمنهم امروز قبل از صف خرید شدن در محدوده 288 وارد شدم...
شنیدم که شرکت در تلاشه بخشودگی مالیاتی بگیره ...در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postهدف اول 400 که به زودی انشالله بهش میرسه...;)در اصل توسط آریو پست شده است View Postکیانوش جان 90 تومان سود هر سهم سال 92 فولای رو از من داشته تا آیتم های دیگر هم برسی بشه ...
فولای که همیشه با نسبت پی به ای 6 معامله میشد
الان با سود تخمینی من و مجمع پیش رو پی به ای 2.9 دارهدر اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postشنيدم كه شركت سود فيرعملياتي داره كه به خاطر فروش يك زمينه.به ازاي هر سهم حدود٣٠تومانه،اگه بخشودگي مالياتي هم لحاظ كنيم كه حدود ٦٠تا٧٠ تومانه،شركت در حدود ١٠٠تا١١٠تومان سود غير عملياتي داره...
تشويق به خريد سهم نميكنم ولي فولاي ميتونه تارگتهاي بالاتر از ٤٠٠ هم به خود ببينه....در اصل توسط Smart پست شده است View Postوقتی پیدا شد که دیگران گفتن !در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postخیلی وقته پیدا شده اسمارت جان،اگه نیاز هست بگو از پیام خصوصی هام برات عکس بگیرم بزارم;)
خیلی قبل تر از وقتی که اون دیگران بخوان بگن...:Dدر اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postبه شخصه صبر کردم ببینم سهم میتونه از پس 300 بر بیاد یا نه، وبعد خرید رو تکمیل کنم...
در واقع بیشترین خرید من روزی بود که سهم 302 تومن صف خرید شد...
ببین اسمارت عزیز شاید بشه به تازه کاری مثل من انگ تقلید رو زد اما به بزرگواری مثل جواد آریو این برچسب ها نمیچسبه...و بانک هم تقلید بود؟!!!!سفارس هم نکنه تقلید بود؟!!!یا غبشهر وقتی از اون پایین ها استارت زد؟!!!و خیلی سهمهای دیگه...
هرچند اصلا اهمیتی نداره...در اصل توسط آریو پست شده است View Postفولای نشون داد که اگه فولادی ها مثبت و متعادل بشن ... دست نیافتنی میشه
برای فولاد تارگت 630 رو متصورم
حالا معاملات فولای رو تصور کنید !!!در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postحتی با پر ای 5 هم که بخوایم در نظر بگیریم،قیمت در میاد 340،قیمت امروزش بیشتر شبیه به جوکه...
تو بازاری که سهم ها دارن پی بر ای 6 و 7 و 8 و خیلی بالاتر به خودشون میبینن،سهم نزدیک به مجمع رو من پی بر ای 6 میدم...کف قیمت فولای400 تومن...
فقط موندم اون کدوم حقوقی دیوانه ای بود اخر وقت رنج 100 هزارتایی منفی کشید و چرا؟!
امروز همه چیز رو براش سر بریدم;)
50%سبد فولای:D
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postفولاي از 300تومان عبور کرد و مقاومت را شکوند.
حالا خيالم راحت شد لذا شنبه خريد مي کنم.
شنيدم امسال140تومان خواهد ساخت.انشالله درست باشه.يک شرکت کارگزاري دو روز هست داره ميخره.فلشش سبز هست.
تارگت سهم را600تومان مي بينم.بزودي با صف خريد گروه فولاد اين سهم کاملا ناياب خواهد شد.
فعلا يک حقيقي داره ميفروشه.خوبه.در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postمن دارم به سود 91 پی بر ای 6 میدم،فقط به خاطر این که شب مجمع هستیم;)
هرچند حق با شما و اقا جواد هست و پی بر ای منطقی همون 5 هستش:D
تو سبد شخصی خودم:فولای،شیران،واتی
تو سبد دیگه :ومعادن،شراز،حتاید،فولای،شیران،واتی
----
راستی یه محاسبه اماتوری دیگه!:D
فرض میکنم شرکت سال 92 اصلا سودش رو تعدیل نده!!!!!!!!!!
سود اعلامی خود شرکت برای 92 =541 ريال
541*5=2705 ريال
چون سهم هنوز مجمع نرفته سود 91 رو هم به این عدد اضافه میکنم:
2705+683=3388 ريال
از هر طرف که بریم کف قیمت فولای 340 تومن درمیاد!:Dتمام سال من بی تو...
نظر
-
سلام بر دوستان و همسنگران در فولاي
چند نكته ويك نتيجه گيري
١)فولاي پنج ميليون فاذر ٣٥٠ و يك و نيم ميليون كربن ٢٥٠ داره پس با توجه به روند صعودي فاذر وكربن ميتونه دوباره تعديل عايدي بده
٢)ماجراي بخشودگي مالياتي كه شركت بشدت در حال پيگيريه و در صورت نهايي شدن ميونه به ازاي هرسهم ٨٠تومان تعديل به ارمغان بياره
٣)مالك ٢٠درصد كارگزاري ايساتيس پوياس كه اتفاقاً تصميم به فروش كارگزاري داره و از اين محل هم ميتونه تعديل غيرعملياتي به ارمغان بياره
٤)شركتدرصدد افزايش سرمايه جهت ايجاد و تسعه خط توليد فولاد گرمه كه در صورت راه اندازي ميتونه سود عملياتي شركت را به ارقام نجوكي برسونه ،جالبه بدونين يك شركت ايناليايي پيكانكار اين ماجراس و ٢ ساله خط توليد رو تحويل ميده
٤)زمين شركت در يكي از بهترين شهركهاي صنعتي نزديك يزد قرار داره كه با توجه به تورم بينظير
چند وقت اخير عملاnav شركت رو دو برابر كرده
و حالا نتيجه گيري
١)قصد تبليغ يا بزركنمايي در مورد سهم ندارم و اصلاً توصيه به خريد ندارم٢
٢)هر سهمي جايگاه خودشرو داره ،ميبينم دوستان ميگن فولاي بديم واتي بگيريم يا برعكس،دوستاني كه فولاي دارين اين سهم راه شيران و كسري رو ميره به نظرم داشتن اين سهم داخل سبد بهتر از نداشتمشه..،،شايد سهم رو پايين وبا نوسان ٥٠درصدي باز كنن ،مواظب باشين اين نگين درخشان بازار سرمايه رو مفت از چنگتون در نيارن..."ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت صنايع فولاد آلياژي يزد(فولاي1)، پس از برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه و تقسيم سود نقدي هر سهم، با محدوديت دامنه نوسان قيمت تا سقف 50 درصد،امروز شنبه مورخ 08/04/1392 آماده انجام معامله مي باشد. مديريت بازار فرابورس ايران
نظر
-
در اصل توسط آوای بورس پست شده است View Postكارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت صنايع فولاد آلياژي يزد(فولاي1)، پس از برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه و تقسيم سود نقدي هر سهم، با محدوديت دامنه نوسان قيمت تا سقف 50 درصد،امروز شنبه مورخ 08/04/1392 آماده انجام معامله مي باشد. مديريت بازار فرابورس ايراندر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
فقط 2000 تا دونه عرضه!
4.7 میلیون سهم(بیش از 11درصد شرکت) تقاضا!!!
فکر نکنم ناظر بازش کنه!تمام سال من بی تو...
نظر
نظر