صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Alidadash
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 959

این موضوع Popular بودن در معاملات بورس و روانشناسی بازار هم بسیار مهم و تاثیر گزاره. در اکثر زمینه ها و رشته های فعالیتی بشر مثل: هنر، ورزش، بازار کالاهای مختلف و فناوری اطلاعات این عمومی و شهره بودن همیشه باعث افزایش نوسانات و فراز و نشیب اون زمینه و رشته خاص میشه. هنرهای پاپ مثل انواع مختلف موسیقی پاپ و سینمای گیشه ای به مراتب بیشتر از انواع کلاسیک اونها مثل موسیقی سنتی و فولکلور و سینمای معناگرا دچار تحول و تغییر میشن. تغییراتی معمولاً سطحی و با تنوع و شدت و ضعف بسیار زیاد. با این حال کلاسیک ها هم در حد خودشون دچار تغییرات قابل توجهی میشن اما طبق اصول و قوانین و ساز و کار و ساختمان محکم و منظمی که دارن. کلاسیک ها معمولاً از نظر کیفیت همیشه بالا هستن چرا که پدیدآورنده ها و استفاده کننده های خاصی دارن. در بازار بورس هم سهامی وجود دارن که شهره و پاپ هستن و دچار تغییرات فراوان و گاه عجیبی میشن، اطلاعات این سهام به راحتی و به وسیله اکثریت سهامدارا که مشتاقان همین سهام هستن در بازار گسترش پیدا میکنه و تاثیرات زیادی روی اون سهم میزاره، حالا ممکنه وضعیت این سهم و اون شرکت خاص اصلاً خوب نباشه و یا حداقل در حد توجهی که بهشون میشه قابل نباشن. از طرفی سهامی هم داریم که مورد اقبال عمومی واقع نمیشن و اخبارشون حتی اگه خیلی هم مهم باشه آنچنان در بازار و به وسیله عموم مشتریا گسترده نمیشه اما کاملاً بنیادی هستن و سهامدارای خوب و سر به راهی دارن که مثل خود سهم بر اساس اصول بنیادی حرکت میکنن، این نوع سهام به شدت کم ریسکن و هرگز سر سهامدارو بی کلاه نمیزارن، این شرکتا معمولاً مدیریت قدرتمند و کاربلدی دارن و طرح های توسعه طبق اصول بنیادی و کلاسیک که در مورد هنر به کار بردم کاملاً مثبت، آهسته و پیوسته و با برنامه انتخاب و اجرا میشن. فولای و غبشهر از این نوع سهام هستن و سهام متعدد دیگه ای که میشه مثال زد.
    سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

شنيدم شرکت ميخواهد بخاطر افزايش تقاضا تناژ توليد فعلي را ببره بالا.
      شنيدم شرکت ممکنه اون سالن 4هزارمتري اماده شده را که براي طرح پروژه گسترش فولاد سيلندر اماده کرده است را يا براي توليد فعلي و يا براي اجراي دو فاز(100هزارتن از 400هزارتن)پروژه نورد گرم 400هزارتني کلاف و شاخه تغيير کاربري بگيره.تو شنيده ها خبرها درست به گوش ادم نمي رسه.
      پروژه نورد گرم 400هزارتني در زميني به مساحت 52هزارمتر با فوندانسيوني به مساحت 20هزارمتر سالن توليد با پيشرفت 41درصد در حال پيگيري هست براي دريافت وام و افزايش سرمايه.شايد تغيير کاربري و استفاده از اون سالن 4هزارمتري اماده طرح توسعه نورد گرم را بسيار تسريع کنه.شرکت با 23هزارتن توليد فعلي امسال حداقل 100تومان عملياتي ميسازه با 100هزار تن دو فاز بالاي 500تومان سود جديد دست خواهد يافت.
      .................................................. .............................................
      با شناخت بازار از فولاي ما بطرف پي به اي 15خواهيم رفت.
      در دوران رياست جمهوري جناب روحاني بايد فقط با سهامهاي خوب و داراي طرح توسعه دار سهامداري کرد.

نظر

• شاه بورس
        ستاره دار (4)
        • Dec 2012
        • 325

عید سعید فطر و حلول ماه شوال رو به همه به خصوص به فولایی های عزیز تبریک میگم/:.grlim:.//:.grlim:./
        ایشالله فولای هم بعد عید فطر بترکونه و دل هممونو شاد کنه:.thumbsupsmileyanim;;)
        موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد

نظر

• Soroosh
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 25

با سلام خدمت تمامی دوستان وبلاگی
          عید
          سعید فطر رو به همه شما عزیزان تبریک و شادباش عرض میکنم .
          :xامیدوارم نماز و روزهاتون مورد قبول درگاه پروردگار مهربان قرار بگیره .
          شاد و تندرست باشید
          :*

نظر

• Alidadash
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 959

سلام به همه
            امیدوارم واسه همه هفته خوبی باشه

قیمت پایانی 6452 طرف رو 6228 سفارش فروش گزاشته/:.hmmsmiley.:/، به کی بگم من اینو آخه؟!!
            هرچند که بنا به حرف خودم: از بالا و پایین فولای هی غم مخور

نظر

• Alidadash
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 959

سهم به شدت به یه گزارش خوب نیاز داره، سهامدارا حاضر نیستن پایین بفروشن

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

هم گروه فلزات مثبت و صف خريدند هم گروه خودرو
                لذا فولاي محکوم به صعود خواهد بود.

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                  هم گروه فلزات مثبت و صف خريدند هم گروه خودرو
                  لذا فولاي محکوم به صعود خواهد بود.
                  بايد به بازار فرصت داد تا شرکتها را حلاجي کنه انوقت نتيجه اش مسرت بخش خواهد بود.
                  چه داستانهاي شيريني راجع به بانکها خصوصا ملت و تجارت گفتيم.
                  چه داستانهاي شيريني راجع به خاور-خپارس-خساپا-زامياد و خودروايها گفتيم.
                  چه داستانهايي راجع به فولاي نقل کرديم.
                  و.........
                  صبر مي کنيم.

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

بررسی کابینه یازدهم آغاز شد/ روحانی و وزیرانش مهمان مجلس/ ثبت نام 18 مخالف و 148 موافق کابینه برای نطق بررسی برنامه و صلاحیت وزیران پیشنهادی دولت یازدهم با حضور رئیس جمهور و وزیران پیشنهادی وی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی با حضور رئیس جمهور و وزیران پیشنهادی آغاز شد .
                    .................................................. ..............
                    اين خبر بازار را حال اورد.
                    اميد به بهبود با کابينه قوي اقتصادي
                    اميد به سرمايه گذاري
                    اميد به سرمايه گذاري رو شرکتهايي که طرح توسعه سنگين دارند.

نظر

• کاران
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 94

سلام به دوستان گرامی
                      آدم وقتی میبینه روی سهمی افرادی مثل کیانوش و آریو و عطا جیمز باند و علیرضا1 و کیوان فعال هست و باهاشون همسنگری دلش قرص میشه
                      تو این مدتی که تو بورس هستم دوتا سهم حسامنتالی ، عشق من بودن و عجیب بهشون اعتقاد داشتم.اول پاکسان که لامصب سه ماه و نیمه 600 درصد داد و رکورد زد و یکی هم فولای
                      (یادش بخیر تو 260-70 صف فروش بود) که امیدوارم اونم راه شپاکسا رو بره(کیانوش جان تورو خدا تارگت 12000 و 20000 تومن نده چون ما قلبمون ضعیفه.بزار پله پله بریم)
                      من خیلی کم پست میزنم و بیشتر از مطالب دوستان استفاده میکنم.با توجه به این مورد میخواستم یه زحمتی گردن کیانوش و آریو و عطا عزیز بندازم که امیدوارم رومو زمین نندازن شاید توجه خودشونم جلب بشه
                      مقداری سهم کاذر دارم که مدتی بخاطر مجامع مختلف بسته هست و میخواستم آخرین گزارششو یه نگاه بندازین ببینیم چند چندیم
                      در آخرین گزارشش رشد عجیبه سود عملیاتی 118 هزار و خورده ای درصد رو داشته یعنی حدود 1200 برابر.در ضمن یه عالمه کسرا 600 تومنی داره
                      میخواستم ببینم بطور کل بنیادیش مورد تاییدتون هست.دیروز مجمع افزایش سرمایه 100% از انباشته داشته.فکر میکنین تو چه قیمتی باز کنه مناسبه. پیشاپیش ممنون همه دوستان هستم
                      در ضمن از دوستانی که بیدریغ سهمهای زیرخاکی توپ را به همه معرفی میکنن بشدت ممنانم.خیلی دلم میخواست تو خاور هم با کیانوش و علیرضا1 همراه میشدم که متاسفانه نشد ولی عیب نداره برادرش خگسترو دارم

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10189

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                        مرسی دوست من
                        من روز قبل شروع روند صعودی روی 550تومن و 559تومن خریدم،تو ,وبلاگم هم به بچه ها گفتم.فولای امروز هم یه مقاومت روی 585تومن داره که فکر نمیکنم مشکلی تو شکستنش داشته باشه حالا یا امروز با صف خرید میشکنه یا صف رو میدهند کمی نوسان میکنه بعد دوباره میاد میشکنه.از نظر من مقاومت مهم روی 667تومن هست.
                        کلا سهم هایی که به اخبار بنیادی مثبت ،واکنش مثبت نشون میدهند نشان دهنده پتانسیل اونها برای صعود هست تا این لحظه که فولای اینکار رو بخوبی انجام داده.
                        روی قیمت 665تومن نزیک مقاومت اصلاح چند روزه ای رو از سهم شاهد بودیم و این چند روزه به ما نشون داد که این سهم فروشنده قویی نداره ،بنظر میرسه که دیگه سهم جونی برای اصلاح بیشتر نداره.همین روزهاست که باید یه تکونی به خودش بده ،میتونه اون روز فردا یا پس فردا هم باشه. فردا سهم رو رصد میکنیم.
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mehan1168
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 36

بزودی درامد150 تومانی فولای در سامانه کدال هدیه به چشمان زیبای دوستان خواهد بود

نظر

• yahya
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 334

ای کاش بعضیا تلاش مذبوحانه نکنن برای بالا بردن قیمت با خرید یک دونه ای و صدتایی و. .. و اجازه بدن سهم راه خودشو برود
                            (*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

• ata007
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 6291

حقوقی خوب رو 6130 جارو میکنه
                              خیلی ریلکس و با آرامش تو منفی میخره

نظر

• DJANGO
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1701

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                                حقوقی خوب رو 6130 جارو میکنه
                                خیلی ریلکس و با آرامش تو منفی میخره
                                چطوره کار حقوقی رو خراب کنیم/:.yead.:/
                                عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

در حال کار...
                                X