کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
گفته شده قراردادهای ارزنده ای در نماد فولای به وقوع پیوسته و بزودی شاهد تعدیل مثبت بیش از 25 درصدی در این سهم خواهیم بود. از دیگر سو، شرکت از سه ماهه دوم سالجاری مبادرت به افزایش نرخ محصولات خود نموده و فروشهای فعلی شرکت تفاوت معناداری با پیش بینی های بودجه ای نشان می دهد.
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
سلام بر دوستان
با حجم معاملات امروز باید ایمان داشت که شیرانی دیگر در بورس تهران ظهور کرده...................
نگین درخشان بازار سرمایه تا چهار رقمی شدن راه زیادی نداره .
"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
البته نباید از تاثیر تحولات داخلی (عرضه شجم) و تحولات خارجی (احتمال حمله آمریکا به سوریه) غافل شد : این عوامل میتونن روند کوتاه مدت سهم رو تحت تاثیر قرار بدن
کجایی کیانوش ؟ سلطان ... یادته شبندر 114 تومان بود و روند سهم رو تحلیل میکردی ؟ یادته همه میخندیدن ؟ الان هم میبینی وقتی میگی فولای شبندر دومه و حتی بالاتر از اون و به حدود قیمت 15000 تومان (توی سه سال) می رسه ، چجوری نگات میکنن ؟
ata007 ، باید یه شیرینی تپل بدی بابت 150000 تا سهم فولای که داری ، فکر نکن آمارتو ندارم
فولای ترندلاین کوتاه مدتش رو در 640 شکست و با تثبیت بالای 665 ، سیگنال قطعی خرید صادر میشه
اما چون بنده اسیر این مقاومتها نمیشم و به تارگت 1000 اعتقاد دارم ، همچنان با سهم هستم
فولاي تا امروز فقط از محل فروش فاذر ميتونه ٢٥تومان بزاره رو سودش ،بزودي بخشش مالياتي سنوات قبلش هم ميشينه روي كدال،
همسويي تكنيكالي سهم با بنياد خوبش از مزيتهاي ديگه سهمه.
ضمناً كارگزاري ايساتيس پوياش هم مشتري براش اومده و صحبتهاي جدي انجام شده ،از محل فروش كارگزاري هم ٢٥ تومان سود ميسازه .
براي اجراي طرح توسعه اش هم درخواست ٦٠ ميليون يورو كرده كه ظاهراً بانك عامل با اون موافقت كرده .
اين سهم ميتونه تا ٢٠٠ تومان سود بسازه ،
"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
فولای ترندلاین کوتاه مدتش رو در 640 شکست و با تثبیت بالای 665 ، سیگنال قطعی خرید صادر میشه
اما چون بنده اسیر این مقاومتها نمیشم و به تارگت 1000 اعتقاد دارم ، همچنان با سهم هستم
هم سهم شدن با شما باعث افتخار و دلگرمی ماست آقا محسن.
سپاس
نظر