بعضیا واقعاً قاطی دارن، 6612 میفروشی که سهمو بکشی پایین؟/:.hmmsmiley.:/ خیلی چیزا پایین کشیده شد در اون صحنه، ولی سهم داره میره بالا
صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Postعلی جان شما سعی کن از این فرصت حداکثر استفاده رو بکنی! مثل من :دیسهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
-
دوستان تبریک.
تنیکالش کامل شد.هدف 1000 تومن.
من عاشق اون 661 تومن بودم.
اگه گفتین قضیش چی بود؟!!
اون 661 تومن بوسه خداحافظی با مقاومت شکسته شده بود.
نظر
-
در اصل توسط شاه بورس پست شده است View Postقیمت 600 تومان فولای به خاطره ها پیوست;;)
با این حجم هایی که تو این روزا داره معامله میشه خون جدیدی به رگ فولای داره تزریق میشه:*>:D<
فقط یدونه اطلاعیه کم داره;)
بعد یه اطلاعیه خوب
بعد یه بازگشایی خوب
که یه دفعه خیال همه راحت بشه و بره بالای 1000اللهم عجل لولیک الفرج.
نظر
-
روند فولای تا الان طوری بوده که همیشه به محدوده قبلی برگشته، من فکر میکنم بازم به زیر 7000 برگرده و فرصت خرید بده، به زودی گزارشی ارائه خواهد شد و اصلاح آینده تا زیر 7000 فرصت خریدی خواهد بود برای ورود به 8000 و ....سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
چه پست های شاعرانه ای:D"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
در اصل توسط Alidadash پست شده است View Postروند فولای تا الان طوری بوده که همیشه به محدوده قبلی برگشته، من فکر میکنم بازم به زیر 7000 برگرده و فرصت خرید بده، به زودی گزارشی ارائه خواهد شد و اصلاح آینده تا زیر 7000 فرصت خریدی خواهد بود برای ورود به 8000 و ....
شما دقیقا انتظار چه رفتاری از سهم و در چه بازه زمانی دارید ؟!!!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر