صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

در اصل توسط novin پست شده است View Post
    با کمال احترام به اساتید عزیز از جمله وحید 20 و کیانوش . متاسفانه اینگونه برداشت می شود این دوستان یکماه پیش هنگام جو منفی اخبار سوریه این سهم را خالی کردند و گویا جناب کیانوش یه سمت ایران خودرو شیفت کردند. لذا این گزارش عالی فولای دل آنها را زیاد نمی برد لیکن کاملا مشهود است روند این سهم بسیار عالی است و هر چه زمان می گذزد بیشتر به دور اندیشی مدیرانش پی می بریم . فاذر به قیمت بالا فروخته شد و در قیمت پایین جمع آوری شد و به استقبال افزایش سرمایه رفتند و از این پس بازی فاذر دیدنی است .... گزارش پیش بینی که بسیار محتاطانه اعلام شد جای رشد بالای 30% خواهد داشت . افزایش سرمایه و طرح های توسعه این شرکت امسال مثال زدنی خواهد بود ......... با جو مثبت کنونی بازار بورس پی به ای بالای 7 از این سهم انتظار می رود .... احتمال زیاد امسال سود 220 تومانی را خواهد زد * 7 برابراست با قیمتی حوالی 1500 تومان باز شدن زیر 1000 ارزش خرید سنگین را دارد .
    با سلام
    کاربر گرامی بنده چه سهمی رو داشته باشم یا نداشته باشم هیچ تفاوتی در اظهار نظر نسبت به اون سهم ایجاد نمیشه حالا میخواد اون سهم فولای باشه یا سهم دیگه و مانند برخی ها نبوده و نیستم که نظراتم با سبد سهامم تغییر کنه!و البته خوشبختانه در این فروم افراد اینچنینی کم هستند.
    در خصوص فولای هم صرف نظر از اینکه این سهم رو دارم یا نه بنده نکته منفی نگفتم

متاسفانه در فرم های گفتکو یک چیزی که رایج است و چندین بار قصد داشتم کلا فرم نویسی رو بخاطر این کنار بزارم اینه که اگر کسی سهمی رو داشته باشه و بیاد تارگت های عجیب و غریب بده مثلا در یکی از تاپیک ها که حرف از صدها برابر شدن سهم x بود بجای اعتراض سهامداران تشویق هم میشه ولی کسی کمترین انتقاد به سهم کنه و هم نکات مثبت و هم منفی رو بگه متهم به جا ماندن از سهم و... میشه!!

البته منظورم کلی بود و فولای رو نمیگم.

در خصوص فولای نظرمو واضح گفتم و به اینده روشن و تداوم فعالیت خریدو فروش سهم و افزایش سرمایه و طرح توسعه اشاره کردم حالا کجاش از نظر شما.....
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• Alidadash
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 959

در اصل توسط novin پست شده است View Post
      با کمال احترام به اساتید عزیز از جمله وحید 20 و کیانوش . متاسفانه اینگونه برداشت می شود این دوستان یکماه پیش هنگام جو منفی اخبار سوریه این سهم را خالی کردند و گویا جناب کیانوش یه سمت ایران خودرو شیفت کردند. لذا این گزارش عالی فولای دل آنها را زیاد نمی برد لیکن کاملا مشهود است روند این سهم بسیار عالی است و هر چه زمان می گذزد بیشتر به دور اندیشی مدیرانش پی می بریم . فاذر به قیمت بالا فروخته شد و در قیمت پایین جمع آوری شد و به استقبال افزایش سرمایه رفتند و از این پس بازی فاذر دیدنی است .... گزارش پیش بینی که بسیار محتاطانه اعلام شد جای رشد بالای 30% خواهد داشت . افزایش سرمایه و طرح های توسعه این شرکت امسال مثال زدنی خواهد بود ......... با جو مثبت کنونی بازار بورس پی به ای بالای 7 از این سهم انتظار می رود .... احتمال زیاد امسال سود 220 تومانی را خواهد زد * 7 برابراست با قیمتی حوالی 1500 تومان باز شدن زیر 1000 ارزش خرید سنگین را دارد .
      با شناختی که از کیانوش دارم فکر نمیکنم ایشون که تارگت 12000 تومان رو واسه این سهم داده و به شدت به این نماد معتقده، حتی به صورت محدود خالی کرده باشه.
      سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

تبـــــــــــریک به تمام سهامداران فولای
        به نظرم بازگشایی حوالی 1000 خواهد بود

شاد و سلامت باشید

نظر

• ALEN
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 746

با سلام
          در قسمت سهامداران شرکت آذرآب یه نکته جالب توجه هست .
          شرکت فولاد آلیاژی یزد در تاریخ 92/07/08 حدود 2.000.000 میلیون سهم خودش رو فروخته به قیمت 7578
          از تاریخ 92/07/09 مجددا در حال اضافه کردن فاذر با قیمت بالاتر از فروش قبل می باشد.
          این شناسایی سود با توجه به اینکه بعد از گزارش 6 ماهه بوده چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟ صرفا شناسایی سود؟

نظر

• mamadzar
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 396

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
            .....

متاسفانه در فرم های گفتکو یک چیزی که رایج است و چندین بار قصد داشتم کلا فرم نویسی رو بخاطر این کنار بزارم اینه که اگر کسی سهمی رو داشته باشه و بیاد تارگت های عجیب و غریب بده مثلا در یکی از تاپیک ها که حرف از صدها برابر شدن سهم x بود بجای اعتراض سهامداران تشویق هم میشه ولی کسی کمترین انتقاد به سهم کنه و هم نکات مثبت و هم منفی رو بگه متهم به جا ماندن از سهم و... میشه!!

.....
            متاسفانه در کشور ما اغلب اوقات احساسات نقش بزرگتری رو نسبت به دانش و عقلانیت در تصمیم گیری افراد بازی می کنه و این موضوع رو در بورس هم به کرات می بینیم . این فروم هم مستثنی از باقی جامعه نیست و .... ولی خوب خوبی فروم هم ثبت تاریخه و یه بررسی کوچیک مشخص می کنه که روند بازار به نظرات کدوم اعضا نزدیک بوده !!

نظر دوستمون ، نوین عزیز محترمه ، ولی بنده به عنوان کسی که پست های آقا وحید رو دنبال می کنم جایی ندیدم که به دلیل نداشتن سهمی اون رو تخریب ، یا به دلیل داشتن سهمی اون رو بی دلیل و مدرک تبلیغ کنن ( ک من اسم این کار رو معرفی سهم می ذارم نه تبلیغ ) . شما اگه دیدید یه رفرنس بدید که ما هم ازین به بعد دقت بیشتری کنیم سرمون کلاه نره یه وقت ;)

از دوستان فولایی هم عذر می خوام که پستم ربطی به تاپیک نداشت .
            وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• novin
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 124

جناب وحید 20 عزیز بنده نه قصد جسارت به شما و نه به کیانوش عزیز داشتم . احساسم رو گفتم . به نظر من کسی که بتواند 15 ستاره کسب کند حتما زحمات زیادی را در مطالعه و تحلیل سهام داشته و خواهد داشت .... پاینده باشید .

نظر

• omid_reza
                عضو عادی
                • Aug 2013
                • 104

فولاي امروز باز ميشه ؟تا الان که خبري نيست

نظر

• Alidadash
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 959

در اصل توسط omid_reza پست شده است View Post
                  فولاي امروز باز ميشه ؟تا الان که خبري نيست
                  دلیلی واسه باز نشدن نداره، به احتمال خیلی زیاد باز میشه.

نظر

• mohamad123
                    ستاره دار(5)
                    • Jan 2013
                    • 1171

امیدوارم امروز با قیمت مناسب باز بشه
                    اللهم عجل لولیک الفرج.

نظر

• Alidadash
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 959

دوستان عزیز سود 1765 ریال اعمال شده و نماد آماده بازگشایی است. پی به ای = 3.69

نظر

• DJANGO
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1701

پی بر ای گروه : 35.88
                        پی بر ای فولای : 3.69
                        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• DJANGO
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1701

نامردا چرا بازش نمیکنن؟؟؟؟؟؟
                          نکنه فکرایی دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                          حتما باید فولادیها و شاخص منفی باشن تا باز بشه بابا بازش کنید دیگه
                          X-(
                          عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

فعلا خبری نیست

نظر

• omid_reza
                              عضو عادی
                              • Aug 2013
                              • 104

رفت برا فردا خب اينم از شانس ما بود

نظر

• arad700
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2013
                                • 3238

دیگه واقعا دارم از فولای نا امید میشم الان حدود یک ماهه که بسته حالا هم که گزارش اومده باز نمی شه
                                Honesty is the best policy

نظر

در حال کار...
                                X