در اصل توسط ata007 پست شده است
View Post
صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )
Collapse
X
-
-
-
سهم تعدیل مثبت میده منفی میشه !!!!!!!!!!!!!
حالا میخواد غیر عملیاتی باشه/زمین کارخونه رو نفروخته که مقدار کمی از سهامشو فروخته که بازم توی افزایش سرمایه جایگزین شد.و در میان مدت از اینم بیشتر سود میکنه.
کمی فکر کردن هم بد نیستا/
البته از این مردم هیچی بعید نیست.
طرف میگه5 ماهه تو بورسم فقط ضرر کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فکرشو بکن توی این 5 ماه چقدر میشد سود کرد که این یارو فقط ضرر کرده.همینا هستن که باید سهمشونو مفت از دستشون در اری.
من تو این ماه 60درصد سود کردم موندم این یارو چطور ضرر کرده اینم واسه خودش شاهکاره واقعا/.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
رنج اخره وختم با تو بود عطا :x ؟ انصافا دیگه فکر مثبت شدنشو نمیکردم ولی مهمتر ازون همین حجم خوردنش بود که اکثرا قدیمیا شناسایی سود کردن و احتمالا دیگه فروشنده چندانی نداشته باشیم، هیچ بعید نیس الان دیگه با یه رنجه 100تاییم صف شه! :)اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط هامد پست شده است View Postرنج اخره وختم با تو بود عطا :x ؟ انصافا دیگه فکر مثبت شدنشو نمیکردم ولی مهمتر ازون همین حجم خوردنش بود که اکثرا قدیمیا شناسایی سود کردن و احتمالا دیگه فروشنده چندانی نداشته باشیم، هیچ بعید نیس الان دیگه با یه رنجه 100تاییم صف شه! :)
نظر
-
تقریباکمترین نسبت p/e درفولادیهادارد.باتوجه به افزایش سرمایه پیش رو اطلاعات دوستان که داده اند قیمت فعلی برای این سهم یک فرصت خرید مناسب است.فعلاچون تازه وبا حدود30درصد افزایش باز شده عده ای درحال تثبیت سود خود هستند ولی یکی نیست به ایشان بگه که
من درعجبم زفولای فروشان که ایشان
به زانچه میفروشند چه خواهند خرید
نظر
-
ما که از اون قدیمیا هستیم
از 250 باهاشم و فعلا در خدمتیم البته چند بار نوسانگیری هم کردیم که شکر خدا موفقیت آمیز بودهاللهم عجل لولیک الفرج.
نظر
-
در اصل توسط mohamad123 پست شده است View Postما که از اون قدیمیا هستیم
از 250 باهاشم و فعلا در خدمتیم البته چند بار نوسانگیری هم کردیم که شکر خدا موفقیت آمیز بوده
فکر میکنم درتالار بورس بود که اقایی بنام کیانوش اطلاعات خیلی خوبی راجع به این سهم میداد . نگران نزول قیمت این سهم نباید بود هرسهمی بعد ازیک صعود خوب کمی استراحت خواهد داشت.
ازاین فرصت برای اضافه کردن بایداستفاده کرد
اینده روشنی درانتظار سهم هست
نظر
نظر