در اصل توسط novin پست شده است
View Post
صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )
Collapse
X
-
تو این بازار که همه چی منفی خوب دوام آورده این دو روز فروشندم نداره آنچنانی.
بازار برگرده اول همه به نظرم صف خواهد شد.
زیر 800 فرصت خرید هستش.
فادر هم که داره می تازه و صف خریده.
پر سود باشید.
نظر
-
کف سازی رو 800 تومن تموم شده به نظر میاد! فروشنده کلا گویا نداره دیگه، این چن وخته بعد از بازگشایی حجمای خوبی خورده، ببینیم خریدار گروهیه کی قراره بیاد :)
با این وضه جابه جایی سهام با اومدن خریدار بعید بدونم رسیدن به 1100 خیلی بخاد طول بکشه مگه اینکه نوسانگیر زیاد اومده باشه تو این مدت ...اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط هامد پست شده است View Postکف سازی رو 800 تومن تموم شده به نظر میاد! فروشنده کلا گویا نداره دیگه، این چن وخته بعد از بازگشایی حجمای خوبی خورده، ببینیم خریدار گروهیه کی قراره بیاد :)
با این وضه جابه جایی سهام با اومدن خریدار بعید بدونم رسیدن به 1100 خیلی بخاد طول بکشه مگه اینکه نوسانگیر زیاد اومده باشه تو این مدت ...
نظر
-
تنها کانالی معتبری که میشه براش در نظر گرفت همینه، تو 4 از (5) به نظر میاد که همون اول تا فیبو 0.61 یه بار اصلاح کردیم ولی نمودار اصلاح قیمتی بیشتر تا حمایت 715 رو برای صعود بعدی لازم داره هرچن نحوه معاملات نشون دهنده ی تمایل سهم برای اصلاح زمانیست تا قیمتی، قاعدتا برای یک صعود پایدار باید اول یه اصلاح (زمانی یا قیمتی) تا کف کانال داشته باشیم و هر افزایش قیمتی قبل از برخورد به دیده یک نوسان هست ولی با بررسی سابقه نموداری سهم و خصوصا فیبوهای زمانی ریز موج های اصلاحی موج (3) باید بگیم احتمال اینکه 888 قبل از برخورد به کانال شکسته بشه هم هست.
آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2013/10/30, 16:57.اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
سهم دیگه فروشنده نداره و در کف قیمتیه خودش قرار داره ، از حجم معاملات تو چند روز اخیر مشخصه.
و خریدار هم این قضیه رو میدونه برا همین این یکی دو روز در کف نشسته و منتظره که خریدش کامل شه و عجله ای هم نداره.
یک سری از دوستان هم که سهمشونو به هر دلیلی که خودشون میدونن و قابل احترام هست می فروشن.
ولی وای به روزی که خریدشون کامل شه انوقت حرکت سهم دیدنی خواهد بود.
پر سود باشید.
نظر
-
از دوستان و اساتید بزرگوار اگر از روند طرح توسعه شرکت خبری دارند اعلام نمایند و سوال دیگر اینکه چرا شرکت روند طرح توسعه را در گزارش پیش بینی اعلام نمیکندتحلیل های اینجانب [B][SIZE=2]صرفا تکنیکالی[/SIZE][/B] است و میتواند[B][SIZE=3] اشتباه [/SIZE][/B]باشد.
نظر
-
در اصل توسط farazbrs پست شده است View Postاز دوستان و اساتید بزرگوار اگر از روند طرح توسعه شرکت خبری دارند اعلام نمایند و سوال دیگر اینکه چرا شرکت روند طرح توسعه را در گزارش پیش بینی اعلام نمیکندسهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
در اصل توسط omid_reza پست شده است View Postبه نظر شما سهم تا کجا افت ميکنه و کي ميخاد رشد کنه
ممنون ميشم بفرماييد
مگه اینکه مدیران خوش فکر شرکت یه آگهی مثبت خوب منتشر کنن.
در کل این سهمو باس با دید بلند مدت نگاه کرد. هرچند که به نظر من همینطور معمولی هم تا پایان سال حداقل 1100- 1200 رو خواهد دید اما به قول استاد کیانوش این سهم سیر و سرکه سه ساله هس. فکر میکنم با توجه به طرح توسعه سنگین و افزایش سرمایه خفن این بچه غول و همینطور بهبود وضعیت تولید خودرو در کشور تا 2 سال دیگه با یه غول طرف باشیم.سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
نظر