در اصل توسط omid_reza پست شده است
View Post
صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )
Collapse
X
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاز نظر من فولاي سير ترشي 3ساله هست.
بايد تا پايان افزايش سرمايه 900درصدي و راه اندازي طرح توسعه ان با سهم بود.
سهامداري کنيم.
به نظر شما تاخیر دراجرای طرح های توسعه میتواند روند افزایش قیمت سهم را تحت تاثیرقراردهد؟
ایا همچنان به نگاهداری این سهم معتقد هستید؟
نظر
-
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postبازی کثیفی تو این سهم راه انداخته اند
هر روز صبح اول وقت سهم رو صف فروش می کنند و یک دقیقه مانده به معاملات حذف می کننددر اصل توسط هامد پست شده است View Postدنبال حجمن تو این قیمتا که بعید بدونم چیزی نصیبشون بشه و حچمی نمیخوره زیره 800 ...
به نظرم از 4 شنبه دیگه این بازیا تموم بشه و کم کم حرکت سهم شروع بشه.
و اون اصلاح زمانی که هامد عزیز هم گفتن داره به نظرم به پایان میرسه.
نمودارا که داره مماس میشه با حمایتاشون.
rsi , stochastic نوید برگشتو دارن میدن.
باید ببینیم میشه یا نه؟!!
پرسود باشید.
نظر
-
من امروز 150 هزار تا رو 750 اضافه کردم 180هزارتام 8 ابان رو 800 خرید کردم اگه خدا بخواد نقدینگی یاری کنه میام بالای یک درصد فعلا 330 هزار تا دارم
اون حقوقی هم که دو روز 220 هزار سهم خرید شرکت سرمایه گذاری ایرانیان بود
من تو تالار بورس به اسم سرباز کوچولو مطلب میزنم که متاسفانه نمیدونم چرا دو روزه نمیتونم وارد تالار بورس شم
امروز رو 750 کف محکمی ساخت برا یک صعود 20 درصدی
سهم خودتونو محکم بچسبین رو 750 بفروشی چی میخوای بخری باید فشار بیام هیت مدیره تا افزایش سرمایه رو به جریان بندازه
با اون حقوقی خریدارم دارم رایزنی میکنم بیاد بالای یک درصد کسی که مسئول خرید فولای برا حقوقی بود دقیقا دو روز رفته مرخصی امیدوارم فردا بیاد و خریدار باشه حامی خوبی بود
نظر
-
-
در اصل توسط تنها پست شده است View Postجالبه فاذر از منفی رنج میزنن صف خرید میشه بعد یک نادان تو فولای با 30 هزارتا رنج منفی میزنه اگه فاذر 400 تومن بشه فولای میتونه 25 درصد تعدیل سود بده و سودشو به 220 تومن برسونه
با توجه به گزارش 6 ماهه ، شرکت مبلغ 47346 میلیون ریال سود انباشته دارد و در گزارش پیش بینی اخیر هم پیش بینی کرده تا پایان سال حداقل 12890 میلیون ریال فروش سرمایه گذاری داشته باشد که جمعا 60236 میلیون ریال خواهد شد ، بنابراین با توجه سرمایه 4 میلیاردی فعلی ، میتواند کل 150% افزایش سرمایه را از محل سود انباشته پرداخت کند.تحلیل های اینجانب [B][SIZE=2]صرفا تکنیکالی[/SIZE][/B] است و میتواند[B][SIZE=3] اشتباه [/SIZE][/B]باشد.
نظر
-
در اصل توسط farazbrs پست شده است View Postممنون از شما بابت اطلاع رسانی
با توجه به گزارش 6 ماهه ، شرکت مبلغ 47346 میلیون ریال سود انباشته دارد و در گزارش پیش بینی اخیر هم پیش بینی کرده تا پایان سال حداقل 12890 میلیون ریال فروش سرمایه گذاری داشته باشد که جمعا 60236 میلیون ریال خواهد شد ، بنابراین با توجه سرمایه 4 میلیاردی فعلی ، میتواند کل 150% افزایش سرمایه را از محل سود انباشته پرداخت کند.
با تشکر از دوست عزیز
من با حسینی مدیر مالی صحبتی داشتم شرکت در حال تجدید ارزیابی دارایی ها و غیره هست که رقم که جناب حسینی اعلام کردن رقم 32 میلیارد تومن بود میشه 800 درصد افزایش سرمایه از این محل حالا من نمیدونم قراره از این محل افزایش سرمایه بده یا نه ولی حتما قراره از این محل افزایش بده که دنبال تجدید ارزیابی رفتن اگه خبر تجدید ارزیابی سهم بیاد سهم به راحتی با توجه به سرمایه کم به 2000 تومن خواهد رسید فارغ از بحث طرح تووسعه شرکت
حتی من با مدیر مالی صحبت کردم گفتم چرا برنامه طرح توسعه خودتون علنی نمیکنین به هر کی میگیم شرکت طرح توسعه 200 میلیاردی داره باور نمیکنه گفت هنوز ما وام را نگرفتیم که بخوایم اعلام کنیم و دوستان شما حق دارن باور نکنن مثل این است که برا یک دکمه کت بدوزیم ایشون فرمودن الان اعلام کنیم با توجه به کوچک بودن سهم احتمال رشد هیجانی سهم و سفته بازی زیاد میشه به محض اینکه وام دریافت شد تو کدال شفاف سازی میشه
دوستان یک نکته رو بگم واقعا شرکت دنبال سود سازی هست به هر نحوی میخواد سود شرکت بره بالا اونا میتونستن به جا سهام پول شرکتو بزارن تو بانک سود روز شمار بگیرم ولی تو بورس سرمایه گذاری کردن
مثلا یک مورد تو گزارش 6 ماهه شتران سال قبل با قیمت تمام شده 39 میلیون تومن خریدن که الان تو 6 ماهه سال 92 400 میلیون تومن سود فقط از شتران کسب کردن
جدا جای تقدیر داره
با 39 میلیون تومن 400 میلیون تومن یعنی با یک تومن سرمایه گذاری تو شتران 10 تومن سود بدست اوردن برا فولای
[/COLOR]
نظر
نظر