صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تنها
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 1109

سقف قبلی رو با قدرت پشت سر گذاشت فردا صفش محکمتر از امروز خواهد شد
    از فولای برا نوسانگیری استفاده نکنین جا خواهید ماند

نظر

• محمدرضا 87
      عضو فعال
      • May 2012
      • 1522

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
      خوب این سهم به زودی به سر منزل مقصود خواهد رسید.
      فولای 800 تومنی امروز یه دفعه چشم به هم میزاری میبینی 2 ماه بعد بالای 1300 تومن صف خرید داره.مثل کساوه.

با فروش فاذر امروز یه تعدیل خوب خواهد داشت.
      حالا دوستان اسم این سودو هرچی دوس دارن بزارن اصلا غیر عملیاتی. وقتی مدیران باهوش شرکت امروز فاذر میفروشن سود میکنن. دوباره میخرن و دوباره می فروشن سود میکنن. این یعنی استمرار و سود برای سهامداران.

تکنیکال سهم از 3 شنبه خبر از حرکت شارپ میده و امروزم که صف بود..

پر سود باشید.
      چه زود دیر میشه سه شنبه 750 هم یه سری دوستان سهمشونو فروختن.

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
        حقوقی خوشناممان امروز اومد بالای 1%

دوستان فولایی خدا قوت
        این هم مهر تایید بر گفته هایم
        این که میگویم فولای رو فقط باید خرید الکی نمیگویم

نظر

• تنها
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 1109

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
          این هم مهر تایید بر گفته هایم
          این که میگویم فولای رو فقط باید خرید الکی نمیگویم

حقوقی با غیرت حمایت حمایت

نظر

• هامد
            ستاره دار(7)
            • Aug 2012
            • 2611

فعلا به خط روند rsi واکنش نشون داد در حالی که به نظر رد شده میومد و تاپیک عطایه عزیزم گفتم ولی نتونست ردش کنه البته اصلاح قیمتی زیادی بعیده داشته باشیم چون سهم خشکه و نهایت یکی دوروز متعادل معامله شدنه اینو از قدرت خریدارای قبله 9 میشد فهمید که بیشتر از حجمی که تا الان معامله شده دستور خرید گذاشته بودن!

اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• Sushiant
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 1391

شنیدها حاکی از پوشش 100 درصدی بودجه فولای تا پایان 8 ماهه هست
              هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• تنها
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1109

دیروز رو 904 تومن صف خرید 460 هزارتایی داشت امروز زیر 900 اندازه صف خرید دیروزشم معامله نشده و این نشان از زرنگی خریدار هست که میخواد سهمو از دست فروشنده در بیاره

نظر

• تنها
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 1109

دوستان این شرکت تو ابان 4/5 میلیون اذراب فروخته
                  تو ابان 5 میلیارد تومن هزینه افزایش سرمایه مفتول سازان کرده برا من سواله این 5 میلیارد تومن رو چرا هزینه افزایش سرمایه خودش که 4 میلیارد تومنه نکرده
                  شرکت باید اطلاع رسانی کنه شرکتی که 4 میلیارد تومن سرمایشه 5 میلیارد هزینه شرکت دیگش کرده یعنی به ازای هر سهم 125 تومن
                  به شرکت فشار بیارن شفاف سازی کنه
                  منم از طریق بورس پیگیرم

نظر

• mehdi020
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 40

سلام تنها جان

با توجه به مسائل بالا که گفتید

آیا به نظر شما شبندر و شرانول را رد کنم و فولای اضافه کنم

نظر

• تنها
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 1109

در اصل توسط mehdi020 پست شده است View Post
                      سلام تنها جان

با توجه به مسائل بالا که گفتید

آیا به نظر شما شبندر و شرانول را رد کنم و فولای اضافه کنم
                      دوست عزیز من به هیچ کس توصیه به جابه جایی سهم نمیکنم که فردا با دو روز منفی شدن پاسخگو باشم
                      من تحلیلم تو سایتها هست هم بورکس هم تالار بورس هم اینجا
                      شرکت یک طرح توسعه عظیم داره که زمین کارخانه و سوله و اب و برق و گازش نصب شده
                      این طرح توسعه براورده هزینه 200 میلیاردی داره یعنی 50 برابر سرمایه شرکت که طبق اخرین اخباری که دارم صندوق توسعه ملی با 130 میلیاردش موافقت کرده
                      این طرح توسعه برا تولید محصول انحصاری میلگرد الیاژی و سیلندر و نورد گرم هست
                      فقط اینو بگم اگه وام انشالله بگیره که هنوز نگرفته سهم کفرای دیگری خواهد شد
                      همچنین افزایش سرمایه 150 درصدی از انباشته
                      تمام مطالب من را حین میتوانیم از امور سهام یا امور مالی سوال کنیم و بعد از تحقیقات با اگاهی خودتان وارد سهم شین

نظر

• تنها
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 1109

دوستان 4شنبه با مدیر عامل فولای صحبت کردم جناب گلشن که واقعا انسان وارسته شریف و خوش برخوردی بود که من به عنوان سهامدار فولای به همچین مدیرعاملی افتخار میکنم
                        تو صبحت بنده با ایشون اینا پرس و جو شد
                        مدیر عامل گفتن تا پایان سال افزایش سرمایه 150 درصدی خواهیم داشت که قرار شده از این به بعد مجامع شرکت در تهران برگزار شود تا سهامدارن بیشتری در مجمع شرکت کنن و از نزدیک با فعالیتهای شرکت و هیت مدیره بیشتر اشنا شن
                        در مورد طرح توسعه سوال شد که ایشون وام رو تایید کردن و گفتن وام به صورت ارزی هست نه ریالی و مبلغش 60 میلیون یورو بوده که از طرف استان به صندوق توسعه برا دریافت وام معرفی شدیم ولی ما با 30 میلیون یورو هم کار طرح توسعه هم پیش میره
                        گفت دریافت وام منوط به سرمایه ثبت شده حداقل 25 میلیارد تومنی شرکت هست که ما باید سرمایه شرکت رو به 25 میلیارد تومن برسونیم تا صندوق وام ما رو پرداخت کند که ما سعی داریم تا مجمع عادی به این سرمایه برسیم
                        در مورد افزایش سرمایه مفتول کاران سوال شد که ایشون فرمودن ما سرمایه شرکت مفتول کاران رو به 5 میلیارد تومن از محل اورده شرکت رساندیم روز 3 شنبه هم به بورس اعلام کردیم که بورس گفتن نیازی به اعلام کردن تو کدال نیست
                        در مورد فروش اذراب سوال کردم گفت بورس به ما ایراد گرفته و گفته حق ندارین سهامدار بالای یک درصد شرکتی باشین و باید بیاد زیر یک درصد
                        در مورد سود سال بعد سوال کردم گفتم با توجه با غیر عملیاتی بودن این سود ایا تو پیش بینی سال بعد ممکنه این سود دیگه لحاظ نشه
                        که ایشون فرمودن سودی که 176 تومن اعلام کردیم رو نمیام سال بعدشو 50 تومن اعلام کنیم که خدای ناکرده سهام دار زیان ببینه سهامداران مطمئن باشن رقم سود 93 بیشتر از این و بیشتر از محل عملیاتی و سود درون شرکت خواهد بود بعد سرمایه گذاری
                        در پایان قیمت سهام فولای را با توجه به رشد 300 درصدی از اول سال تا الان را باز ارزنده دانسته و پشنهاد نگهداری تا مجمع افزایش سرمایه رو دادن
                        در ضمن کارگزاری که مسئول پرتفوی گردانی فولای هست کارگزازی سهم شاخص هست
                        موفق باشین
                        دوستان اگه با سایتهای دیگه دسترسی دارن اطلاع رسانی کنن
                        در ضمن شماره موبایل مدیر عامل فولای را بع بورس نیوز دادم تا بورس نیوز با جناب گلشن مصاحبه ای انجام بده و روند رو به رشد شرکت اطلاع رسانی کنن

نظر

• تنها
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 1109

سهم توسط حقوقی داره کنترل میشه حدود 40 درصد سهم دست حقیقی ها زیر یک درصد هست حقوقی برا عصبی کردن سهامدار خرد این بازی در اورده تا از چنگشون دربیاره من با دو کد حدود 600 هزار سهم دارم برام مهم نیست سهم بشه 500 یا 1000 هدفم من از خرید فولای نوسان 10 تا 20 درصدی نیست من از فولای حداقل 200 درصد میخوام و با توجه به اخباری که از سهم دارم مطمئن هستم بهش خواهم رسید تا مجمع عادی سالیانه تو خرداد ماه اینم توجه داشته باشین همین بازی رو رو قیمت زیر 800 تومن در اوردن و سهم زیر 780 تا 750 بازی میدادن اون موقع کف سهم 750 بود الان 100 تومن کفش امده بالا 850 شده خودش نوید رشد سهم طی روزهای ایندس
                          موفق باشین

نظر

• محمدرضا 87
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 1522

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                            خوب این سهم به زودی به سر منزل مقصود خواهد رسید.
                            فولای 800 تومنی امروز یه دفعه چشم به هم میزاری میبینی 2 ماه بعد بالای 1300 تومن صف خرید داره.مثل کساوه.

با فروش فاذر امروز یه تعدیل خوب خواهد داشت.
                            حالا دوستان اسم این سودو هرچی دوس دارن بزارن اصلا غیر عملیاتی. وقتی مدیران باهوش شرکت امروز فاذر میفروشن سود میکنن. دوباره میخرن و دوباره می فروشن سود میکنن. این یعنی استمرار و سود برای سهامداران.

تکنیکال سهم از 3 شنبه خبر از حرکت شارپ میده و امروزم که صف بود..

پر سود باشید.
                            4 شنبه با میانگین 920 تومن خارج شدم کامل.
                            امروز پله اول دوباره تو کف برداشتم.
                            به نظرم تا 2 شنبه سهامدارا رو خسته کنه ولی کف سهم 850 تا 840 پایین تر نداره.
                            ولی اگه از 3 شنبه راه بیفته میره برا 1000 تومن.
                            ببینیم چی میشه .
                            ایشالا همینطور باشه و همه سود کنیم.

نظر

• تنها
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 1109

تبریک تبریک
                              بورس نیوز خبر زد این هدیه من به سهامداران فولای بایت ترتیب مصاحبه

درخواست وام 60 میلیون یورویی و افزایش سرمایه 150 درصدی
                              شرکت فولاد آلیاژی یزد از جمله شرکت هایی است که اخبار و گمانه زنی های مختلفی در خصوص آن میان فعالان بازار سرمایه زمزمه می شود و مواردی همچون دریافت تسهیلات ارزی و افزایش سرمایه از جمله این مباحث هستند.
                              شرکت فولاد آلیاژی یزد از جمله شرکت هایی است که اخبار و گمانه زنی های مختلفی در خصوص آن میان فعالان بازار سرمایه زمزمه می شود و مواردی همچون دریافت تسهیلات ارزی و افزایش سرمایه از جمله این مباحث هستند.

در همین ارتباط مدیر عامل شرکت فولاد آلیاژی یزد با اشاره به اینکه مراحل اجرای طرح توسعه نوردگرم به ظرفیت تولید 400 هزار تنی در حال سپری شدن است، به خبرنگار بورس نیوز گفت: شرکت جهت تأمین منابع مالی برای اجرای پروژه مذکور، در نظر دارد تسهیلات بانکی دریافت کند که در همین راستا "فولای" به بانک صنعت و معدن معرفی و درخواست دریافت وام آن توسط وزارت صنایع نیز تأیید شده است. به گونه ای که این شرکت جزو اولویت های اول واجدین شرایط جهت دریافت تسهیلات ارزی به بانک مذکور معرفی شده است.

گلشن افزود: درخواست شرکت فولاد آلیاژی یزد برای دریافت مبلغ 60 میلیون یورو وام ارزی با نرخ مبادله ای به بانک صنعت و معدن ارایه شده است. اما هنوز مبلغ نهایی تأیید شده توسط بانک مذکور مشخص نبوده و این رقم می تواند بیشتر یا کمتر از مبلغ درخواستی مورد تأیید قرار گیرد. برهمین اساس، نمی توان به طور قطع در خصوص زمان دریافت این وام و نیز مبلغ آن صحبتی به میان آورد. البته امیدواریم که مراحل قانونی لازم جهت دریافت وام مذکور هرچه سریعتر سپری شود.

وی پیرامون مراحل اجرای پروژه توسعه نوردگرم بیان کرد: مراحل ساخت اسکلت های سازه مربوط به این پروژه در حال پیگیری بوده و قراردادی نیز به همین منظور با یک شرکت معتبر منعقد شده است. حال آنکه به دلیل عدم تأمین اعتبار اولیه، تاکنون گشایش اعتبار اسنادی مورد نیاز انجام نپذیرفته است.

این مقام مسئول افزود: مراحل اجرای این طرح توسط شرکت مستقلی که توسط "فولای" تأسیس و برنامه افزایش سرمایه آن اجرایی شده، در حال سپری شدن است، بطوریکه این شرکت به عنوان مجموعه ای مستقل فعالیت می کند تا از مزایای معافیت مالیاتی برخوردار شود.

مدیر عامل شرکت فولاد آلیاژی یزد در خصوص برنامه افزایش سرمایه "فولای" اظهار داشت: برنامه افزایش 150 درصدی سرمایه "فولای" که بخشی از منابع مالی مورد نیاز آن از محل آورده نقدی سهامداران تأمین می شود، به سازمان بورس و اوراق بهادار ارایه شده است. به گونه ای که این امر پس از تأیید و ارایه مجوز قانونی لازم توسط این سازمان، به اجرا درخواهد آمد.

گلشن در خاتمه سخنان خود پیرامون علت فروش سهام شرکت آذرآب موجود در پرتفوی "فولای" طی روزهای اخیر، تصریح کرد: اتخاذ تصمیماتی در خصوص واگذاری و یا افزودن تعداد سهام "فاذر" موجود در پرتفوی بورسی شرکت در حیطه اختیار اعضای هیأت مدیره "فولای" است. از این رو بنده نمی توانم به طور قطع در خصوص این موضوع صحبتی به میان آورم.

نظر

• محمدرضا 87
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 1522

دوستان توافق یعنی حرکت دوباره شرکت های خودرو سازی.

فولای و دریابید چه فروشی کنه و چه سودی.

نظر

در حال کار...
                                X