وگستر تو گزارش پرتفوی منتهی به ابان 320 هزار سهم قیمت 797 تومن خریده بود که با قیمت 896 تومن 100 هزار تاش رو فروخته فکر کنم 90 هزارتام که حقوقی منفی کرد همین وگستر فروخته کلا فکر کنم 130 هزار تا دیگه بیشتر نداشته باشه
صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )
Collapse
X
-
در اصل توسط omid_reza پست شده است View Postجناب تنها این خبر افزایش سرمایه کی میخاد مطرح شدنش علنی بشه و بیاد روی کدال و زمانش معلوم شه
ممنون میشم بفرمایید
در ضمن بنده از پست زدن شما خیلی خوشحال میشم و دلگرم به سهم میشم ممنون که زحمت تحقیق در مورد سهم رو میکشید
نظر
-
در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Postواقعا دمه حقوقی گرم به جای حمایت رنج منفی هم زد.
کفش 810 تا 820 فکر کنم باشه. البتع بعید میدونم به اونجا برسه.
10 آذر که شروع معلق شدن تحریم هاس گروه فلز دیدنیه.
امروز عالی کف قیمتیو لمس کرد و برگشت.
ایشالا از فردا اواخر بازار حرکت به سمت شکست سقف قبلی.
نظر
-
در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
ایشالا از فردا اواخر بازار حرکت به سمت شکست سقف قبلی.اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط omid_reza پست شده است View Postهامد جان روند حرکتي سهمو ميشه دوباره ميفرماييد ؟
ممنوناِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
ایشالا از فردا اواخر بازار حرکت به سمت شکست سقف قبلی.
تعداد خوبی در 811 تومان قسمت من شد
فردا هم 50000 تایی در حداقل قیمت می چینم که به کف سازی سهم کمک کنم.
فولای در این قیمتها بیانگر بازار گیج است که بهترین فرصت برای اضافه کردن تا درصد است.
صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
بازى کثىفى راه انداختن لطفا سهامدارى کنين از اوايل مرداد وارد شدم درسته زياد بازدهى نداشته ولى تا سال 94نگهش ميدارم به اميد بازدهى 1000درصدى تو اىن سهم
نظر
-
از معاملات سهم کاملا مشخصه که گروهى با کوبيدن سهم ميخواد سهم جمع کنه اميدوارم که سهم هر جه زودتر راهشو پيدا کنه افزايش سرمايه طرح توسعه شرکت بازدهى شرکت هاى زيرگروه و سوداورى از فاذر و.....يکى از اين خبرا تو سهم هاى ديگر بازار بود الان 3-4برابرى شده بود اين معاملات شبيه ارامش قبل طوفانه ىه کم صبر کنين اين سهم محکوم به رشده
نظر
-
این هفته مال فلزات فولاد صف خریده.
مفت سهمتونو نفروشین.
این دفعه سقف قبلیو رد میکنه. :.thumbsupsmileyanim
تصمیم با خود دوستان.
نظر
-
خدایش از رفتار سهامداران فولای ادم باید سرشو به دیوار بکوبه
صف خرید هم گروه های فولای ببینین شما همون بودین که 940 تومن میخریدیم
3 تا سهامدار جدید وارد بازیش شد
حالا چتون شده
بعضی وقتا فکر میکنم ادم بورس ببوسه بذاره کنار بره واکسی بهشه بهتره حداقل از رفتار دیگران حرص نمیخوره
نظر
نظر