با سلام وتشکر از اطلاع رسانی دوستان در صورت امکان در مورد نحوی چگونگی پرداخت سود نقدی شرکت نیز بفرمایید.
صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )
Collapse
X
-
در اصل توسط امیر پست شده است View Postبا سلام وتشکر از اطلاع رسانی دوستان در صورت امکان در مورد نحوی چگونگی پرداخت سود نقدی شرکت نیز بفرمایید.
به ئخاطر دوستان در مجمع کلنجار رفتیم و از مرداد ماه سود پرداخت میشه......."ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
اقاي عليرضا
از خبرهاي خوبتان و زحمات بي وقفه جنابعالي بسيار سپاسگزارم.
گويا ظاهر شرکت قصد دارد سود 77توماني 92 خود را دوباره تعديل دهد.ايا اين موضوع صحت دارد.
....................................
در ضمن با عبور اذراب از 450 تومان فردا تکنيکالها شروع به خريد فاذر خواهند کرد.لذا فولاي يک تعديل هم اينجا دارد.
با اين داستان که اين سهم حالا حالاها باز نميشه و اگر هم باز بشه ديگه بايد دندون خريد زير 400تومان را کند انداخت بيرون.خصوصا اينکه گروه فولاد هم اماده حرکت صعودي شده است.
حيف شد.ديگه دارم نااميد خريد زير 350تومان ميشم.
انور قضيه امروز هم تو بورس کالا قيمت ميلگرد 10درصد افزايش نرخ روبرو شد.واين يعني 10درصد مياد رو فروش محصولات فولاي.چون فولاي 10درصد بالاتر از قيمت تموم شده محصولات را ميفروشد.و لذا بازهم فولاي با تعديل سود روبرو خواهد شد.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاقاي عليرضا
از خبرهاي خوبتان و زحمات بي وقفه جنابعالي بسيار سپاسگزارم.
گويا ظاهر شرکت قصد دارد سود 77توماني 92 خود را دوباره تعديل دهد.ايا اين موضوع صحت دارد.
....................................
در ضمن با عبور اذراب از 450 تومان فردا تکنيکالها شروع به خريد فاذر خواهند کرد.لذا فولاي يک تعديل هم اينجا دارد.
با اين داستان که اين سهم حالا حالاها باز نميشه و اگر هم باز بشه ديگه بايد دندون خريد زير 400تومان را کند انداخت بيرون.خصوصا اينکه گروه فولاد هم اماده حرکت صعودي شده است.
حيف شد.ديگه دارم نااميد خريد زير 350تومان ميشم.
انور قضيه امروز هم تو بورس کالا قيمت ميلگرد 10درصد افزايش نرخ روبرو شد.واين يعني 10درصد مياد رو فروش محصولات فولاي.چون فولاي 10درصد بالاتر از قيمت تموم شده محصولات را ميفروشد.و لذا بازهم فولاي با تعديل سود روبرو خواهد شد.
اگه متهم به تبلیغ در مورد فولای نشم باید صادقانه بگم ایمان قلبی دارم که فولای راه کسری و شیران رو میره .با فرمایش شما موافقم فکر میکنم باید به فولای 400 تومانی عادت کنیم.البته حداقل 400 تومانی
در مورد عایدی 92 هم ارقامی در حدود 102 تا 105 تومان رو شنیدم البته شرکت بعد از لو رفتن ماجرای شتران مجبور شده تعدیل عایدی بده ...صبر میکنیم بینیم چی پیش میاد......................."ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postحالا همه شده اند تحلیل گر وکارشناس به خدا قسم روزها می گذشت سهم حول وحوش 255 تا 265 در نوسان بود یک نفر راجع به این سهم صحبتی نمی کرد گویا چنین سهمی اصلا تو بازار وجودنداشت حالا که همه چیز مشخص شده حالا نرخ تعیین می کنند این که دیگه کاری ندارد
من عادت دارم هميشه حرف اخر را همون اول بزنم.تو شصفها-شيران-شبندر و........همه جا اينطور بوده ام لذا همه فکر مي کنند من يک فرد تخيل گرا و توهم زده اي هستم.
من اگر هم تا حالا اين سهم را تحليل نکرده بودم يا اطلاعي از اون نداشته بودم يا اصلا در اشتباه بودم.
اعتراف به اشتباه کردم کار سختي نيست و از بزرگي يک انسان هست چيزي که در جامعه ايران اصلا باب نيست.
موفق باسيد.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postمن اصلا در مورد اين سهم اطلاعاتي نداشتم.اقاي پرريسک که يکي از بهترين تحليلگران و نخبگان بازار سرمايه هست اين سهم را معرفي کردند .و من يک بررسي کردم ديدم سهم خوبي هست بعد که اون گزارش شرکت را براي مجمع ديدم و اون طرح و توسعه شرکت و افزايش سرمايه900درصدي و توليد 450هزارتني را در گزارش هيات مديره براي مجمع را خوندم چشمام باز شد و متوجه شدم اي بابا يک شيران-شصفها-شبندر-کسراي دوم و............اينجا بود و ما ازاش خبر نداشتيم.ولي حيف که تعدادي نخريده بودم و سهم هم براي تعديل و مجمع بسته شده بود.اون گزارش بعد از بسته شدن سهم امد رو کدال و اون مطالبي که من اون بالا زدم را شما در هيچ سايتي و در هيچ گفتگوي بورسي نمي تواني ببيني.همه حرفهايي که بايد گفته بشه را گفتم و چشم انداز اين سهم را براي سه سال اينده را ترسيم کرده ام.
من عادت دارم هميشه حرف اخر را همون اول بزنم.تو شصفها-شيران-شبندر و........همه جا اينطور بوده ام لذا همه فکر مي کنند من يک فرد تخيل گرا و توهم زده اي هستم.
من اگر هم تا حالا اين سهم را تحليل نکرده بودم يا اطلاعي از اون نداشته بودم يا اصلا در اشتباه بودم.
اعتراف به اشتباه کردم کار سختي نيست و از بزرگي يک انسان هست چيزي که در جامعه ايران اصلا باب نيست.
موفق باسيد.
خداییش اون موقع که شبندر 200 تومن بود به هرکی میگفت شبندر تا اخر سال 1000 تومن شاخ در میاورد ولی شما با شجاعت همه جا از شبندر 1000 تومنی حرف میزدید...
دانش شما شناخته شده اس و نیازی به پاسخ گویی به همچین پستایی نیست...:xتمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postحالا همه شده اند تحلیل گر وکارشناس به خدا قسم روزها می گذشت سهم حول وحوش 255 تا 265 در نوسان بود یک نفر راجع به این سهم صحبتی نمی کرد گویا چنین سهمی اصلا تو بازار وجودنداشت حالا که همه چیز مشخص شده حالا نرخ تعیین می کنند این که دیگه کاری ندارد
اولا بنده نه تحلیلگرم نه کارشناس نه ادعایی دارم.پروسه خرید من روی فولای از 280 شروع شد .چون میخواستم تعداد بخرم چراغ خاموش خریدم .فکر میکنم اطلاعات مربوط به شتران و کربن خرید شده توسط فولای ارزش نوشتن و اطلاع رسانی به دوستان را داشته باشه.در عین حال چشم به دیده منت دیگه چیزی در مورد فولای نمینویسم تا خدای نکرده باعث رنجش کسی نشه......."ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postدوست عزیز سلام.
اولا بنده نه تحلیلگرم نه کارشناس نه ادعایی دارم.پروسه خرید من روی فولای از 280 شروع شد .چون میخواستم تعداد بخرم چراغ خاموش خریدم .فکر میکنم اطلاعات مربوط به شتران و کربن خرید شده توسط فولای ارزش نوشتن و اطلاع رسانی به دوستان را داشته باشه.در عین حال چشم به دیده منت دیگه چیزی در مورد فولای نمینویسم تا خدای نکرده باعث رنجش کسی نشه.......
شما و جناب کیانوش سابقه شون مشخصه!!!این اقای کارشناس بفرمایند تا حالا چه سهمی رو معرفی یا بررسی کردن یا اخبار دست اول ازشون تو سایت گذاشتن؟!!!!!
بنده تکنیکالی خرید و فروش میکنم،فولای 265 تومنی از نظر من خریدنی نبود،به قول خود ایشون کسی نگاهش نمیکرد،اما همین فولای وقتی اومد بالای 280 و بعدش 300 خریدنی شد...پستهاش هم تو همین تاپیک موجوده...
علیرضا خان منتظر نتیجه ی تلاشهاتون هستیم... ;)تمام سال من بی تو...
نظر
-
رای ما یک کلام.مرادی والسلام... کدت چنده؟حس رای نبود..اما میخام رای مو به یک مرد تکنیکالیست بدم..<:-p.اگه کاندید شدی بگو به همکارا ودوستان سفارش کنم..
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postاقا این حرفها چیه!تو پست قبلی هم گفتم،نیازی به پاسخ به این طور پست ها نیست!!!
شما و جناب کیانوش سابقه شون مشخصه!!!این اقای کارشناس بفرمایند تا حالا چه سهمی رو معرفی یا بررسی کردن یا اخبار دست اول ازشون تو سایت گذاشتن؟!!!!!
بنده تکنیکالی خرید و فروش میکنم،فولای 265 تومنی از نظر من خریدنی نبود،به قول خود ایشون کسی نگاهش نمیکرد،اما همین فولای وقتی اومد بالای 280 و بعدش 300 خریدنی شد...پستهاش هم تو همین تاپیک موجوده...
علیرضا خان منتظر نتیجه ی تلاشهاتون هستیم... ;)تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
نظر
-
نظر