سهم هایی که دیروز در +۵ فروخته بودم امروز در -۵ جایگزین کردم . فعلا هدف کوتاه مدت ۸۰۰ می باشد .
صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )
جمع کردن
X
-
در اصل توسط مات پست شده است مشاهده پستتا۴۷۰ میریزه
قبل از رالی سهم از ۳۵۰ ریخت تا ۲۹۰ و ما افزودیم
بازم بریزه می افزاییم ;)ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
با این شرایط بازار بعید بدونم اصلاحش خیلی زیاد باشه، تا ۴۷۰ ام بیاد خیالی نی باقی سبد جبران میکنه :)در اصل توسط آریو پست شده است مشاهده پستقبل از رالی سهم از ۳۵۰ ریخت تا ۲۹۰ و ما افزودیم
بازم بریزه می افزاییم ;)اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
من اعتقاد دارم شبکه کدال ميلياردها تومان ارزش دارد.از کدال ميشه پول پارو کرد.چند روز پيش که ادرس مازاد ارزي بانک ملت را به دوستان تو تايپيک بانک ملت اشاره کردم اين مطلب را گفته بودم.
.................................................. .........................
رفقا بيکار شديد بريد گزارش فعاليت هيات مديره دوره منتهي به ۳۰ اسفند ۹۱ را بخونيد.بيشتر اون بخش طرح توسعه شرکت فولاي را.
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
اون مصاحبه مدير عامل را هم که تو زمستان ۹۱ با دنياي اقتصادي شده بود هم را بخونيد تو صفخات قبل هست.راجع به طرح افزايش سرمايه ۹۰۰درصدي شرکت براي طرح توسعه شرکت که بيش از ۴۰درصد پيشرفت کار داشته است.
.................................................. .................................................. ....
من را به چالش بکشيدکه گفته ام اين سهم بايد همواره با پي به اي ۱۵ معامله بشه.
من را وادار و متقاعد کنيد تا فولاي خود را بفروشم و هرگز در افزايش سرمايه ۹۰۰درصدي ان شرکت نکنم.
نظر
-
ولی این دفعه ۶۰ تومان نمی ریزهدر اصل توسط آریو پست شده است مشاهده پستقبل از رالی سهم از ۳۵۰ ریخت تا ۲۹۰ و ما افزودیم
بازم بریزه می افزاییم ;)گذشته درگذشته
نظر
-
اون شخص حقیقی شاید ata۰۰۷ باشه :Dدر اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پستامروز شرکت خبرگان تجارت البرز اومده بالای ۱%
شاید شنبه و یکشنبه شخص حقیقی دیگری اومد بالای ۱%ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
-
سورنا جان یه یا علی بگو شنبه ۱% رو جمع کنیم با هم بریم تو افق محو بشیم :Dدر اصل توسط سورنــا پست شده است مشاهده پستجداً خیلی راحت میشه سهامدار یک درصدی فولای شد
اونهم چنین شرکتی با چنین آینده ای.فقط ۲۰۰ میلیون تومن مفته
نظر

نظر