صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )

در اصل توسط PULP پست شده است View Post
    دوستان توجه داشته باشن فولای قبل از بسته شدن با پی بر ای 4.5 معامله میشد در حالی که پی بر ای گروه 34 ! و پی بر ای اکثر سهما بالای 10 بود

خب این واضح بود که سود امثالش رو تکرار نمی کنه که باعث شد با این پی بر ای پایین معامله شه.............. شخصی نوشته بود بین 400 تا 500 باز می شه که به نظر من بخدایی بی انصافیه اگه بخواد زیر 600 باز شه
    خداییش 400-500 باید با کله سهم رو خرید،بدون هیچ شکی!!!واقعا سهمی که تا پایان این سال مالی سود انباشته ای معادل سهمی 280 تومن خواهد داشت روی 500 تومن خریدنی نیست؟!!!
    تمام سال من بی تو...

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

فروش این سهم در این قیمت ها مناسب است
      عملا با پی به ای بالای 10در حال معامله است
      تا زمانیکه افزایش سرمایش نیاد ارزش نگه داری ندارد

نظر

• ROSEMAN
        عضو عادی
        • Aug 2013
        • 186

با عرض سلام حضور سهامداران عزيز "فولاي"

همانطور که از روند معاملات امروز پيداست، حقوقي با قرار دادن چندين Order و مجموع 60، 70 هزار سهم در رقيمت 7500 ريال قصد دارد فروشندگان را زير اين محدوده وادار به فروش نمايد.

با احتساب معاملات ديروز، تا کنون حقوقي بيش از
        يک درصد سهم را جمع آوري کرده است.
        [FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

نظر

• ROSEMAN
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 186

با توجه به شواهد و قرائن موجود، اعلام EPS سال 1393 یک استراتژی جهت پائین آوردن قیمت سهم جهت خرید برخی از رانت داران بوده است.
          (مستند این امر، عدم فروش سهامداران اصلی سهم حتی در قیمت های بالای 10000 ریال می باشد.)

(لازم به ذکر است در چند روز گذشته که از بازگشایی سهم میگذرد، 2 سهامدار حقیقی بالای 1 درصد در لیست سهامداران "فولای" اضافه گردیده است.)
          [FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

نظر

• karmand.1970
            عضو عادی
            • Jun 2012
            • 55

با سلام و عرض ادب :
            سال نو را به همه عزیزان و خانواده بزرگ و عزیز فولای تبریک وتهنیت عرض کرده و آرزوی موفقیت و شادکامی را برای شما خواهانم.وجودتان پراز سلامتی و سهامتان پربرکت باد.
            ارادتمندتان : کارمند

نظر

• ROSEMAN
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 186

در اصل توسط ROSEMAN پست شده است View Post
              با توجه به شواهد و قرائن موجود، اعلام EPS سال 1393 یک استراتژی جهت پائین آوردن قیمت سهم جهت خرید برخی از رانت داران بوده است.
              (مستند این امر، عدم فروش سهامداران اصلی سهم حتی در قیمت های بالای 10000 ریال می باشد.)

(لازم به ذکر است در چند روز گذشته که از بازگشایی سهم میگذرد، 2 سهامدار حقیقی بالای 1 درصد در لیست سهامداران "فولای" اضافه گردیده است.)
              با عرض سلام و تبريک سال نو حضور سهامداران عزيز فولاي

علاوه بر 2 حقيقي که به ليست سهامداران بالاي 1 درصد اضافه شده بودند، روز چهارشنبه يک حقوقي جديد نيز (شرکت گسترش سرمايه گذاري ايرانيان) به اين ليست اضافه گرديد.

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 1683

افزایش سرمایه 150% مبارک سهامداران...

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
                  افزایش سرمایه 150% مبارک سهامداران...
                  سلام داش محسن،خیلی مخلصیم...

105 درصد هست،هرچند همینم خوبه،ضمن اینکه طبق الزام سازمان تا پایان امسال سرمایه اش باید لااقل 20 میلیارد تومن باشه،یعنی حداقل بعد از این افزایش سرمایه یه افزایش سرمایه 150 درصدی دیگه هم خواهد داشت ;)

شرکت به این تر و تمیزی با این قیمت واقعا نوبره!
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• Alidadash
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 959

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                    سلام داش محسن،خیلی مخلصیم...

105 درصد هست،هرچند همینم خوبه،ضمن اینکه طبق الزام سازمان تا پایان امسال سرمایه اش باید لااقل 20 میلیارد تومن باشه،یعنی حداقل بعد از این افزایش سرمایه یه افزایش سرمایه 150 درصدی دیگه هم خواهد داشت ;)

شرکت به این تر و تمیزی با این قیمت واقعا نوبره!
                    42,000,000,000 ریال (معادل 105.00 درصد) از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران.
                    18,000,000,000 ریال (معادل 45.00 درصد) از محل سود انباشته.
                    سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
                      42,000,000,000 ریال (معادل 105.00 درصد) از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران.
                      18,000,000,000 ریال (معادل 45.00 درصد) از محل سود انباشته.
                      در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                      خواهیم دید که ایا این سود سرمایه گذاری تکرار خواهد شد یا نه!!!

واقعا که!شرکت 5.5 میلیارد پول رو تو سه ماهه سوم امسال برده تو سرفصل سرمایه گذاری بلند مدت...

بیش از 1 میلیارد هم که تو سرمایه گذاری کوتاه مدت داره...

نکته ی قابل توجه سرمایه شرکته که کلا 4 میلیارد تومنه!!!!یعنی شرکت 1.5 برابر سرمایه اش سرمایه گذاری کرده حدودا!!!!!

پ.ن: فولای ندارم،بدم نمیاد حسابی پایین بازش کنن سوار بشم!واقعا یکی از سنگین ترین جوک ها بود این گزارش!،قطعا سال بعد تعدیل خواهد داشت،ونکته ی اصلی در مورد این شرکت اینه که امسال دیگه مجبوره افزایش سرمایه ی سنگینی که دو ساله داره عقب میندازه رو قطعا انجام بده(طبق الزام سازمان بورس باید سرمایه رو به 20 میلیارد برسونه...)

و با توجه به وضعیت شرکت و برنامه ی تقسیم سودی که پیش بینی کردن،بخشی از انباشته و بخشی از اورده خواهد بود(احتمالا 150% از انباشته و بعد از اون 100% از اورده،جمعا معادل 400% افزایش سرمایه طی دو مرحله )...به نظرم با افق سرمایه گذاری یکسال به بالا یکی از بهترین ها خواهد بود...

پ.ن:خداییش شرکت به این تر و تمیزی،فکر کن 10 میلیارد پول بهش تزریق بشه،واقعا نمیتونم تصور کنم چه اتفاقی ممکنه براش بیوفته!!!

بسیار به فولای خوشبینم برای سال اتی...

پ.ن2:راستی گزارش پیش بینی بر اساس 9 ماهه اش نیومده؟!نتونستم پیداش کنم...ضمن اینکه باید گزارش 9 ماهه حسابرسیش هم بیاد تا بشه بهتر در مورد این سرمایه گذاری های شرکت نظر داد...
                      این پست برا چند وقت پیشه،دقیقا به نظرم داره فعلا یه 100 درصدی میده و تا اخر سال یه 150 درصدی هم خواهد داشت،هرچند اصلا مهم نیست کدومش اول اتفاق بیوفته اما من عکس های زیر رو رو دیدم که گفتم 105 درصد،ممنون میشم شما لینک بزارید ببینم کجا گفته 150 %!

در هر دو فایل هیچ صحبتی از سود انباشته نشده،یا لا اقل من نتونستم پیدا کنم! ;)
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• بابي چارلتون
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 993

اينجا که نوشته 150 درصد مرادي جان

نظر

• paiezan
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 317

با توجه به برنامۀ ارائه شده، شرکت صنايع فولد آلياژي يزد در نظر دارد سرمایۀ خود را از مبلغ 40,000,000,000 ریال به مبلغ
                          100,000,000,000 ریال از محل ، مطالبات و آورده نقدی سهامداران، سود انباشته به شرح زیر افزایش دهد:
                          مبلغ افزایش سرمایۀ پيشنهادی و محل تأمين آن :

42,000,000,000 ریال )معادل 105.00 درصد( از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران،
                          18,000,000,000 ریال )معادل 45.00 درصد( از محل سود انباشته،

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
                            اينجا که نوشته 150 درصد مرادي جان

[ATTACH=CONFIG]1357[/ATTACH]
                            سلام،خیلی مخلصم

فایل باز نمیشه بابی جان

دوستان چرا من هرچی میگردم نمیتونم این قسمت که شما میگید رو پیدا کنم،فقط همون دوتا عکسی که دیدی گزاشتم رو پیدا کردم،هرچند میزانش اونقدر مهم نیست(والبته خودمم تو پست چند وقت قبلم که نقل قولش کردم گفته بودم که خدس میزنم مرحله اول 150% ای باشه!اما نمیتونم تو اطلاعیه اش پیدا کنم!

اگه یکی از دوستان زحمت بکشه و یه عکس بگیره و بزاره ممنونش میشم...
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• بابي چارلتون
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 993

ميبخشيد مرادي جان
                              لينک دالنود از کدال

فايل زيپ هست داخلش دو تا پي دي اف مربوطه هست

نظر

• تنها
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 1109

موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
                                از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 10:00 روز پنج شنبه مورخ 1393/02/11 درمحل يزد خيابان شهيد دهقان منشادي ، 25 کيلومتري غرب يزد ، روبروي نيروگاه خورشيدي برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
                                ب– دستور جلسه :
                                تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه

نظر

در حال کار...
                                X