4 صفحه از سایت را گشتم تاپیکی برای فولای پیدا نکردم،داشتن تاپیکی راجع به این سهم خوب خالی از لطف نیست.
صنايع فولاد آلياژي يزد ( فولاي )
Collapse
X
-
سلام عطا جان... ببخشید من یک سوال از شما داشتم.. علت عللاقه تون به سهمهای معدنی مثل کنور ومعادن و فولای و... چیه؟؟ شما در این زمینه فکر می کنم مطالعه زیادی دارین .. لطفا اگر اشکالی ندارد دلایلش را برای ما و دوستان بورسی بنویسید شاید ما هم کمی از شما یاد بگیریم... تشکر
نظر
-
در اصل توسط atashgah پست شده است View Postسلام عطا جان... ببخشید من یک سوال از شما داشتم.. علت عللاقه تون به سهمهای معدنی مثل کنور ومعادن و فولای و... چیه؟؟ شما در این زمینه فکر می کنم مطالعه زیادی دارین .. لطفا اگر اشکالی ندارد دلایلش را برای ما و دوستان بورسی بنویسید شاید ما هم کمی از شما یاد بگیریم... تشکر
ببینید دوست عزیز سهامهای معدنی مثل کوه میمونند بیدی نیستند که به این بادها بلرزند،گرچه اوضاع بد اقتصادی جهان باعث شده که گروه معدنی از محبوبیتشان کاسته بشه ولی معدنی همیشه معدنی است
یک بار اگر امکانش را دارید به یک معدن سنگ آهن یا معادن دیگر سری بزنید عظمت گروه معدنی را به خوبی در آن لمس خواهید کرد،تسعیر نرخ ارز،پروژه های توسعه،نیاز مبرم داخل کشور به محصولات گروه معدنی نظیر فولاد و آلومینیومو .....انرژی ارزان در کشور،معادن غنی با خلوص بالا و و و ........ گروه معدنی اگر منفعت هم نداشته باشند لااقل ضرر هم ندارند....
گروه معدنی دریاست هرچه قدر بگیم کمه.....
شاد و سلامت باشید.
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postسلام
ببینید دوست عزیز سهامهای معدنی مثل کوه میمونند بیدی نیستند که به این بادها بلرزند،گرچه اوضاع بد اقتصادی جهان باعث شده که گروه معدنی از محبوبیتشان کاسته بشه ولی معدنی همیشه معدنی است
یک بار اگر امکانش را دارید به یک معدن سنگ آهن یا معادن دیگر سری بزنید عظمت گروه معدنی را به خوبی در آن لمس خواهید کرد،تسعیر نرخ ارز،پروژه های توسعه،نیاز مبرم داخل کشور به محصولات گروه معدنی نظیر فولاد و آلومینیومو .....انرژی ارزان در کشور،معادن غنی با خلوص بالا و و و ........ گروه معدنی اگر منفعت هم نداشته باشند لااقل ضرر هم ندارند....
گروه معدنی دریاست هرچه قدر بگیم کمه.....
شاد و سلامت باشید.
. اقا گل گفتی درباره این گروه ;)///
نظر
-
31 اردیبهشت
در اصل توسط شاهين پست شده است View Post
موفق باشید.
ایندفعه از نوسان این یکی جا موندم سر چند ریال ناقابل ب ما نرسید:((جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
نظر