کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قیمت فروش واحد محصول نسبت به دوره مشابه سال قبل 4برابر شده است.
افزایش قیمت محصول باعث بهبود وضعیت نقدینگی شرکت شده است و این شرکت در دوره سه ماه دوم توانسته است 50% تسهیلات دریافتی را مستهلک و بازپرداخت نماید و تسهیلات دریافتی از 50 میلیارد به 25 میلیارد کاهش یافته است که این امر میتواند هزینه های مالی را به مقدار قابل توجهی کاهش دهد.
گروهی بر روی سهم فعال هستند و در معاملات روز جاری باعث ایجاد صف فروش شدند همانند معاملات دیروز در نماد ختراک
از نظر تکنیکی هم در حال پولبک به مقاومت شکسته شده است و انظار میرود در معاملات ابتدای هفته شاهد معاملات متفاوتی در ابن نماد باشیم.
شناور سهم 10% می باشد.
حرکات این نماد هم در صعود و هم در نزول شارپ می باشد.
قیمت فروش واحد محصول نسبت به دوره مشابه سال قبل 4برابر شده است.
افزایش قیمت محصول باعث بهبود وضعیت نقدینگی شرکت شده است و این شرکت در دوره سه ماه دوم توانسته است 50% تسهیلات دریافتی را مستهلک و بازپرداخت نماید و تسهیلات دریافتی از 50 میلیارد به 25 میلیارد کاهش یافته است که این امر میتواند هزینه های مالی را به مقدار قابل توجهی کاهش دهد.
گروهی بر روی سهم فعال هستند و در معاملات روز جاری باعث ایجاد صف فروش شدند همانند معاملات دیروز در نماد ختراک
از نظر تکنیکی هم در حال پولبک به مقاومت شکسته شده است و انظار میرود در معاملات ابتدای هفته شاهد معاملات متفاوتی در ابن نماد باشیم.
شناور سهم 10% می باشد.
حرکات این نماد هم در صعود و هم در نزول شارپ می باشد.
سلام // در تکمیل صحبت شما ۶ ماهه دوم با تولید ۲۰۰۰ کیلومتر کابل حداقل ۸۰ تا ۱۰۰ تومان سود شناسایی میکنه ضمن اینکه موجودی کالای در حال ساخت در ابتدای دوره سال ۹۶/۹۷ هم۳۸/۹ میلیارد تومان بوده توی ۶ ماهه با تولید ۲۰۰۰ کیلومتر کابل این مقدار به ۶/۳ میلیارد تومان رسیده ولی تولید شرکت تقریبا نسبت به ۶ ماهه سال قبل ۵۰ درصد کم شده ظاهرا شرکت بر اساس تقاضای مشتری تولید میکنه ۵۸۰ کیلومتر هم موجودی ابتدای دوره داره و نکته ای که یه مقدار مبهمه نوع کابل از نظر ضخامت سیم مسی و چند رشته ای آن است. با توجه به کوچک بودن سرمایه شرکت با این افزایش نرخ فروش نسبت به سال مالی قبل حاشیه سود شرکت بشدت افزایش پیدا کرده و جالبه ۶ ماهه اول میانگین نرخ فروش نسبت به میانگین نرخ فروش پارسال افزایش ۶۰ درصدی داشته ولی سود شرکت جهش ۲۳۵ درصدی یا به عبارتی ۴۴۵ ریال سود خالص
در فروردین ماه نرخ فروش دوباره افزایش چشمگیری داشته و رسیده به رقم عجیب حدود ۸۰ میلیون تومان
به نظرم یکی از بهترینهاست قیمت سهم ۴۰۰ تومان
سال مالی شرکت ۳۱ شهریور
بالبر سهم جا مانده گروه برقی است
حداقل قیمت سهم 1000 تومانه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
ما از شما خریدیم
خدا هم به شما هم به ما خیر عنایت کنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بالبر
آبدیت نمودار نشون میده که سهم بعد از شکستن کانال صعودی اینبار موفق شد ضلع بالایی مثبت را با حجم بالا بشکند
در روند معاملات امروز پولبک لازم روی مثلث را نیز در محدود 575 تومان تکمیل کرده و از فردا به مسیر خود جهت رسیدن به هدف اولیه کانال یعنی 935 تومان ادامه خواهد داده و در صورت عبور از این عدد به محدود 1050 تومان وارد خواهد شد
خدا خواست و ما توانستیم
یکی دو روز در محدوده 600 بازی میکنه و در نهایت به سمت 1000 تومان حرکت میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
امیدوارم این صف فروش سوری 300 هزارتایی تا شروع معاملات حذف نشه
یا اون بنده خدای خریدار یادش بره صف فروش سوری خودش کنسل کنه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر