غمارگ ( مارگارین )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
    حق با شماست عطا جان
    ایشون داره میگه که بازار هوشمنده ولی نگاه به امار خریداران چند روزه غمارگ نداره

با سلام خدمت دوست بسیار عزیزم جناب آقای محمد رحمتی

دوست من زیاد به این آمار حقیقی و حقوقی نگاه نکنید.

البته من این نکته را کلی عرض می کنم.

همانطور که میدانید بیشتر حقوقی ها با کدهای حقیقی اقدام به خرید و فروش می نمایند و این مقادیر ملاک نمیباشد.

با روند نباید جنگید. این رو همه اونهایی که مدتها تو بورس فعالند می گویند.

دوست من ، بهترینها سهمها هم با خبرهای بد می ریزند.

آیا باید ایستاد و تماشا کرد؟؟

بله سهم برمی گردد و قیمتهای بالاتر هم میبیند.

ولی آیا یه سهامدار موفق باید سهم را با دید بلند مدت بخرد؟ چرا وقتی که سود کردیم ، نباید شناسایی سود کنیم؟

این مشکل اکثر سهامداران است که نمی دانند چه زمانی بفروشند!!

حد ضرر فعال شد باید از سهم خارج شد دوست خوب من ، حال سهم اگر آس ترین سهم بازار هم باشد.

اینجانب یه ماهه دارم داد می زنم از گروه غذایی خارج شوید . باز هم عده ای می آیند و موضع می گیرند و می گویند سهم فلان است و بیثار است.

من امروز هم قبل از شروع بازار گفتم خارج شوید.

آیا اول صبح صف فروش بود؟ خیر به هیچ عنوان و به راحتی میشد خارج شد و در قیمتهای پایینتر تعداد سهم بیشتری را خرید.

غمارگ و غبهشهر از بهترین سهمها هستند که بازده باور نکردنی نصیب سهامداران کرده اند و خواهند کرد ولی چرا با روند می جنگید!!!

اصلا" عده ای بیایند و بگویند سود سهم فلان قدر شده و ... آیا تاثیر گذار است؟؟

باور بفرمایید نیست؟؟!!

سهمی که باید بریزه خواهد ریخت و من و شما و حتی تعدادی از اعضای این سایت و سایتهای دیگر نمی توانند هر روز جلوی ریختن سهم را بگیرند.

در با ارزش بودن غمارگ و غبهشهر شکی نیست ولی اینقدر دفاع از سهم هم خوب نیست.

آیا کسانی که 1 ماه پیش به توصیه من خارج کردند و با سودشان در سهمهای دیگر سرمایه گذاری کردند ، برد کردند یا افرادی که به دید بلند مدت با سهم باقی ماندند و خود را دلداری می دهند؟

با روند سهم در نباید افتاد
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• vahid68
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 79

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
      حق با شماست عطا جان
      ایشون داره میگه که بازار هوشمنده ولی نگاه به امار خریداران چند روزه غمارگ نداره
      عمو این اطلاعات رو از کجا میاری

نظر

• جواد مهرابی
        عضو فعال
        • May 2012
        • 543

شاید بی ربط نباشه.... بچه ها اصل ضرب المثل بزخری را بخونید جالب و پند آموزه....

بز خری می کنی (ضرب المثل)

روزی بود و روزگاری بود یک روز ملانصرالدین تصمیم گرفت گاوش را به بازار ببرد و بفروشد پیش از رفتن به بازار آب و علف خوبی به گاوش داد و آن را به بازار برد . یکی از آدم های بد کار وقتی دید ملانصرالدین گاوش را به بازار آورده تا بفروشد فکر شیطانی به ذهنش رسید و نقشه ای کشید که سر بیچاره کلاه بگذارد او با عجله به سراغ دوستانش رفت و نقشه اش را با آن ها در میان گذاشت و طبق نقشه یکی یکی به طرف ملا نصرالدین رفتند .

اوّلی گفت: عمو جان این بز را چند می فروشی؟ ملانصرالدین گفت: این حیوان گاو است و بز نیست. مرد گفت: گاو است؟ به حق چیزهای نشنیده! مردم بز را به بازار می آورند تا به اسم گاو بفروشند. ملاّ داشت عصبانی می شد که مرد حیله گر راهش را گرفت و رفت .

دوّمی آمد و گفت : ملاّ جان بزت را چند می فروشی ملّا از کوره در رفت و گفت : مگر کوری و نمی بینی که این گاو است نه بز؟ ، مرد حیله گر گفت: (چرا عصبانی می شوی؟ بزت را برای خودت نگه دار و نفروش)

چند لحظه بعد سومّی آمد و گفت: «ببینم آقا این حیوان قیمتش چند است» ملا گفت: «ده سکه» خریدار گفت: ده سکه؟ مگر می خواهی گاو بفروشی که ده سکه قیمت گذاشتی این بز دو سکه هم نمی ارزد
        ملا باز هم عصبانی شد و گفت: گاو؟ پس چی که گاو می فروشم
        خریدار گفت : دروغ به این بزرگی! مگر مردم نادان هستند که پول گاو بدهند و بز بخرند.

ملاّ نگاهی به گاوش انداخت کمی چشم هایش را مالید و با خود گفت : «نکند من دارم اشتباه می کنم و این حیوان واقعاً بز است نه گاو» خریدار چهارمی سر رسید و با لبخند آرامش گفت : ببخشید آقا! آیا این بز شما شیر هم می دهد؟ مّلا که شک در دلش بود گفت : «نه آقا ، بز است ، به درد این می خورد که زمین را شخم بزند» خریدار گفت: «خوب حالا این بزت را چند می فروشی تا با آن زمینم را شخم بزنم» ملا با خود گفت: «حتماً من اشتباه می کنم مردی به این محترمی هم حرف سه نفر قبلی را تکرار می کند» معامله انجام شد . ملا گاوش را که دیگر مطمئن بود ، بز است به دو سکه فروخت و به خانه اش برگشت

دزدها هم با خیال راحت گاو را به آن طرف بازار بردند و با خیال راحت فروختند از آن به بعد وقتی خریداری بخواهد هر جنسی را به قیمت کمتری بخرد می گویند (بز خری می کنی
        بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
          با سلام خدمت دوست بسیار عزیزم جناب آقای محمد رحمتی

دوست من زیاد به این آمار حقیقی و حقوقی نگاه نکنید.

البته من این نکته را کلی عرض می کنم.

همانطور که میدانید بیشتر حقوقی ها با کدهای حقیقی اقدام به خرید و فروش می نمایند و این مقادیر ملاک نمیباشد.

با روند نباید جنگید. این رو همه اونهایی که مدتها تو بورس فعالند می گویند.

دوست من ، بهترینها سهمها هم با خبرهای بد می ریزند.

آیا باید ایستاد و تماشا کرد؟؟

بله سهم برمی گردد و قیمتهای بالاتر هم میبیند.

ولی آیا یه سهامدار موفق باید سهم را با دید بلند مدت بخرد؟ چرا وقتی که سود کردیم ، نباید شناسایی سود کنیم؟

این مشکل اکثر سهامداران است که نمی دانند چه زمانی بفروشند!!

حد ضرر فعال شد باید از سهم خارج شد دوست خوب من ، حال سهم اگر آس ترین سهم بازار هم باشد.

اینجانب یه ماهه دارم داد می زنم از گروه غذایی خارج شوید . باز هم عده ای می آیند و موضع می گیرند و می گویند سهم فلان است و بیثار است.

من امروز هم قبل از شروع بازار گفتم خارج شوید.

آیا اول صبح صف فروش بود؟ خیر به هیچ عنوان و به راحتی میشد خارج شد و در قیمتهای پایینتر تعداد سهم بیشتری را خرید.

غمارگ و غبهشهر از بهترین سهمها هستند که بازده باور نکردنی نصیب سهامداران کرده اند و خواهند کرد ولی چرا با روند می جنگید!!!

اصلا" عده ای بیایند و بگویند سود سهم فلان قدر شده و ... آیا تاثیر گذار است؟؟

باور بفرمایید نیست؟؟!!

سهمی که باید بریزه خواهد ریخت و من و شما و حتی تعدادی از اعضای این سایت و سایتهای دیگر نمی توانند هر روز جلوی ریختن سهم را بگیرند.

در با ارزش بودن غمارگ و غبهشهر شکی نیست ولی اینقدر دفاع از سهم هم خوب نیست.

آیا کسانی که 1 ماه پیش به توصیه من خارج کردند و با سودشان در سهمهای دیگر سرمایه گذاری کردند ، برد کردند یا افرادی که به دید بلند مدت با سهم باقی ماندند و خود را دلداری می دهند؟

با روند سهم در نباید افتاد
          عرض سلام و درود خدمت برادر عزیزم بابک جان
          با حرف های شما یاد صحبت هایی که قبلا با دوست عزیزمون جناب آریو داشتم افتادم در مورد کرماشا
          البته بی شباهت به الان غمارگ نیست
          یادمه یک هفته بعد از این که از مجمع بیرون اومد چند روزی مثل الان غمارگ شده بود و حتی بعدا تا 375 هم اومد به جناب اریو گفتم که روندش داره اذیت میکنه باید فروخت ولی جناب اریو معتقد بود که کرماشا رو باید نگه داشت خلاصه بنده حوالی 440 فروختم که بریم از سهام دیگه جا نمونیم ولی الان میبینم که حق با اریو جان بود و الان کرماشا کجاست و ما کجا و ای کاش می موندیم یه مدت تحمل می کردیم
          بله بابک جان اگه کسی مطمئن هستش که بره از غمارگ و سهم دیگه بخره سود میکنه خوب بسم الله ولی تو این بورس سهم مطمئنی کو
          این منفی خوردن ها لازمه واسه سهم تا حرکتش روان بشه
          به قول یکی از دوستان شفاف سازی از طرف شرکت یعنی سیگنال خرید
          مگه شبندر هم شفاف سازی نکرد و بعدش همه فهمیدن چه سهم با ارزشی هستش و نتیجه این شد که با اون کار می خواستن سهم جمع کنن
          به هر حال ما می مونیم با سهم تا دیگه حسرت این یکی رو نکشیم
          ارادتمند شما
          آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2012/11/12, 16:13.
          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• milad97
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 2520

در اصل توسط vahid68 پست شده است View Post
            عمو این اطلاعات رو از کجا میاری
            دوست عزیز در صفحه غمارگ در سایت tse گزینه حقیقی و حقوقی رو بزنید امار خرید و فروش ها هستش
            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
              ستاره دار (2)
              • Jul 2012
              • 1281

هوشیار باشید:

دوستان عزیز! یه اطلاع رسانی خدمت عزیزان بکنم و اونم اینه که طی صحبت هایی که با یکی از مسئولین شرکت انجام دادم به این نکته اشاره کرد که:
              1- تجهیزات شرکت مارگارین اصلاً جابجا نشده و خدا رو شکر شرکت با ظرفیت قبلی مشغول به کاره و این شایعه ی جابجایی تجهیزات و ... هم بی اساسه. البته تا تابستان 92 این کار صورت خواهد پذیرفت. دلیل این شایعه هم گزارش 6 ماهه ی شرکت بوده . در گزارش 9 ماهه هیچ اشاره ای به این موضوع نشده.

2- مشکل تامین روغن خام وجود نداره و تا 2 ماه آینده هم روغن ذخیره وجود داره. البته این هم که روغن ذخیره فقط به اندازه ی 2 ماهه، بخاطر مشکل واردات نیست. دلیلش اینه که مخزن ها برای ذخیره ی روغن برای 2 ماه بیشتر جوابگو نیست. ایشون بر این نکته تاکید داشتن که با توجه به ذخیره ی روغن خام از طرف دولت، تا فروردین 92 هیچ مشکلی برای تامین روغن خام وجود نداره.
              در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• حامد24
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2532

دوستان لطفا دقت کنند اینکه گفته میشه سود سال 92 شرکت پایین اعلام میشه ، شده ، تو راهه ، امروز فردا روی کدال میاد و حرفهایی از این قبیل و از این چیزها تو ذهنشون دیو ساختن باید بگم که اولا اون دوستی که اینو اومدی انداختی سر زبونها و تو جای جای این سایت و سایت تالار بورس عنوانش میکنی ، خواهش میکنم ، استدعا دارم ، لطف بفرمایید کمی اطلاعاتتونو ببرید بالا !!!
                اینکه یک سهم اولین پیش بینی سودشو پایین اعلام کنه از بدبختی و فلک زدگی اون سهم نیست بلکه این درایت و آینده نگری و ... یک سهم رو میرسونه
                به شخصه امیدوارم که حتی کمتر از 20 تومانی که این دوستمون عنوانش میکنن اعلام کنه چرا ؟ چون اینطوری راه رو برای تعدیلات بعدی بازتر میکنه
                شما نگاه کنید سود اول سالش 259 ریال بود (البته 239 ریال بود که در گزارش اصلاحیه 259 ریال شد ) ولی نه ماه نگذشته همین 259 ریال شده 100 تومان ، 100 تومان اعلام میکرد و بعد از 9 ماه تازه به این 100 تومان میرسید خوب بود ؟!
                معمولا سهمهایی که وضعیت بنیادی مناسبی دارن یا به قول خودمون پدر و مادر دار هستند سود اول سال رو پایین اعلام میکنند مثل فاسمین یا همین فولاد و ... و برعکس سهمهایی که دارای زیان انباشته یا زیان ده هستند سود اول سال رو بالا اعلام میکنند مثل همین هپکو یا خاور و ...
                آخرین ویرایش توسط حامد24؛ 2012/11/12, 16:14.
                یل یاتار ، طوفان یاتار
                یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• سیروس
                  عضو عادی
                  • Mar 2012
                  • 46

مثل اینکه سود سه ماهه چهارم بالاست خب دیگه نتیجه معلومه.
                  در ضمن دوستانی که از تکنیکال صحبت می کنند (تالار بورس) اینو در نظربگیرید که تکنیکال در جایی جواب می ده که
                  1- خرید و فروش روان و سیاله
                  2- محدودیت در سقف قیمتی ندارد. (سقف قیمتی یعنی 4 درصد مثبت و یا منفی)
                  3- توسط تعداد زیادی از افراد صورت می گیرد، نه اینکه یک حقوقی با خریدن و یا فروختن سهم را صف فروش و یا خرید کند.
                  خب حتما می پرسید پس تکنیکال در بورس ایران یعنی چی؟ با توجه به اینکه اکثر نوسان گیران در بازار بورس تکنیکال کار هستند آن نقاط برایشان یک قرار داد برای فروختن و یا خریدن است.

نظر

• بنان
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 840

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                    دوستان لطفا دقت کنند اینکه گفته میشه سود سال 92 شرکت پایین اعلام میشه ، شده ، تو راهه ، امروز فردا روی کدال میاد و حرفهایی از این قبیل و از این چیزها تو ذهنشون دیو ساختن باید بگم که اولا اون دوستی که اینو اومدی انداختی سر زبونها و تو جای جای این سایت و سایت تالار بورس عنوانش میکنی ، خواهش میکنم ، استدعا دارم ، لطف بفرمایید کمی اطلاعاتتونو ببرید بالا !!!
                    اینکه یک سهم اولین پیش بینی سودشو پایین اعلام کنه از بدبختی و فلک زدگی اون سهم نیست بلکه این درایت و آینده نگری و ... یک سهم رو میرسونه
                    به شخصه امیدوارم که حتی کمتر از 20 تومانی که این دوستمون عنوانش میکنن اعلام کنه چرا ؟ چون اینطوری راه رو برای تعدیلات بعدی بازتر میکنه
                    شما نگاه کنید سود اول سالش 259 ریال بود (البته 239 ریال بود که در گزارش اصلاحیه 259 ریال شد ) ولی نه ماه نگذشته همین 259 ریال شده 100 تومان ، 100 تومان اعلام میکرد و بعد از 9 ماه تازه به این 100 تومان میرسید خوب بود ؟!
                    معمولا سهمهایی که وضعیت بنیادی مناسبی دارن یا به قول خودمون پدر و مادر دار هستند سود اول سال رو پایین اعلام میکنند مثل فاسمین یا همین فولاد و ... و برعکس سهمهایی که دارای زیان انباشته یا زیان ده هستند سود اول سال رو بالا اعلام میکنند مثل همین هپکو یا خاور و ...
                    phln[SIZE=3]حامد جان شخصا به وضعیت بنیادی غمارک شک ندارم و باور کن منتظز شروع رشدش میشم و تا حد تک سهمی واردش میشم چون میدونم غمارک سودی که ظرف 8-7 ماه میده محاله بتونم تو سهام دیکه دربیارم اما بپذیر اگه غمارک سود 92 رو نمیگم 20 تومن 70 تومن هم در ابتدا اعلام کنه از نظر روانی شروع به افت میکنه چون از سود امسال کمتره منطقا این افت درست نیست اما چه میشه کرد بازار ما اینه....بهرحال شرکت باید تو سود 92 اثراته شفافسازی رو اعمال کنه وگرنه آبروشون میره در هر صورت من فکر میکنم همه چیز ظرف 2-3 ماه آینده ختم بخیر بشه بنظر من اوناییکه از غمارک و غبشهر خارج شدن باید کف قیمتشو تو برگشت تشخیص بدن و پرقدرت وارد سهم بشن چون ممکنه با یه باز و بسته کردن مثل سری قبل درصد بالای سود بده اونایی هم که دارنش باید تو کف قیمت نقدینگی جور کنن برای پایین آوردن میانگین

نظر

• axy
                      ستاره دار(21)
                      • Jul 2012
                      • 692

خدمت دوستانی که منتظر بز خری این سهم هستند عرض کنم که همین فردا سهم بر میگرده زیاد صابون به دلتون نمالید

این خط --------- اینم نشون 0 .

نظر

• ata007
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 6291

آخه این حرف که امروز یه عده تو سر زبون ها انداختن قراره شرکت 20 تومن برای سال بعد اعلام کنه بقال سر کوچه هم باور نمیکنه.... :d
                        شرکت سال بعد تولید هم نداشته باشه و سالنش رو بده اجاره از این 20 تومن هم بیشتر در میاره
                        نمیدونم چرا یه عده امروز این حرف رو بزرگ کردن تا دیروز میگفتن سهم در واردات روغن خام درچاره مشکله امروزم این خبر پخش شد،حتما" هم فردا شایعه خواهند کرد که خط تولید از کار افتاده،=))

نظر

• مخبرالدوله
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 5228

بنده این سهم رو ندارم ولی نکته بسیار مهم اینه که.....
                          در چنین شرایطی که ورود مواد اولیه روغن کار راحتی نیست ...
                          شرکتهایی مانند غمارگ و غبشهر بدلیل ارتباطات قوی و با حمایت دولت....
                          مواد اولیه وارد میکنن...و این شرکتها با ظرفیت کامل مشغول کار هستند...
                          و این امر باعث میشه که سود عملیاتی شرکتها به حذاکثر خودش برسه......

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• نیکا
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Nov 2011
                            • 2119

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                            بنده این سهم رو ندارم ولی نکته بسیار مهم اینه که.....
                            در چنین شرایطی که ورود مواد اولیه روغن کار راحتی نیست ...
                            شرکتهایی مانند غمارگ و غبشهر بدلیل ارتباطات قوی و با حمایت دولت....
                            مواد اولیه وارد میکنن...و این شرکتها با ظرفیت کامل مشغول کار هستند...
                            و این امر باعث میشه که سود عملیاتی شرکتها به حذاکثر خودش برسه......
                            سلام دقیقا خط سوم نوشته شما یعنی ارتباط . خوب سهامدار عمده عرب است !!!!برای منطقه وصادرات ادغام این دو حتمی است . گول نخورید ؟؟؟

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

با سلام یک نکته هم قابل ذکر می باشد اگر در پیش بینی سال 92 در همین حدود 100 تومان و یا 5 درصد پایین هم اعلام کند این هم نکته بسیار خوبی می باشد که شرکت محافظ کارانه پیش بینی را اعلام کرده و جای تعدیل را برای گزارش 3 الی6 ماهه گذشته البته طبق شرایط همان زمان با تشکر
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

تحقق 75 درصدی سود هر سهم «مارگارین»

گروه بنگاهها- شرکت مارگارین طی 9 ماه منتهی به 31 شهریورماه 91 معادل 75 درصد از پیشبینی سود هر سهم یکهزار و 9 ریالی خود را به تحقق رساند.

بنابر اطلاعات منتشره از سوی سازمان بورس، این شرکت فروش سال مالی منتهی به 30 آذرماه 91 را مبلغ چهار هزار و 455 میلیارد ریال پیشبینی کرده که طی دوره 9 ماهه معادل 73 درصد از این رقم را نسبت به بودجه پوشش داد.

پیشبینی عملکرد مارگارین برای سال مالی 91 در مقایسه با عملکرد واقعی سال مالی 90 به ترتیب فروش 76 درصد افزایش، بهای تمام شده کالای فروش رفته 61 درصد افزایش، سود عملیاتی 409 میلیارد و 411 میلیون ریال افزایش، هزینههای مالی 22 درصد کاهش و سود پس از کسر مالیات 319 میلیارد و 614 میلیون ریال افزایش نشان میدهد.

شرکت پیشبینی سود هر سهم سال مالی 91 را در تاریخهای 10 اردیبهشت ماه و 21 خردادماه 91 مبلغ 137 ریال و در تاریخ هشتم مردادماه 91 مبلغ 459 ریال و در تاریخ 31 شهریورماه 91 مبلغ 706 ریال و مطابق اطلاعات دریافتی مبلغ یکهزار و 9 ریال اعلام کرده که عمدهترین دلایل تعدیل سود هر سهم را افزایش مقدار فروش روغن آزاد، خریدهای روغن از بازارهای بینالمللی با قیمتی پایینتر از قیمتهای داخل و افزایش روغن ساختهشده عنوان کرده است.
                                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

در حال کار...
                                X