غمارگ ( مارگارین )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حامد24
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2532

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
    با سلام

40 تومن نیست حامد جان!!

من که عرض کردم 40 تومان اشتباهه و در پست شماره 444 فوق عنوان کردم:

پیشبینی 92 غمارگ : 56 تومان

اگه 56 تومان باشه که دیگه عالی میشه ...
    البته تمام این ها در حد یک حرفه و تا به کدال نیاد نمیشه نظر قطعی داد
    ولی با همه ی اینها اون چیزی که مشخصه اینکه دیگه اون 20 تومانی که اون کاربر تو بوق کرنا کرده بود و مدام تو جای ، جای این سایت و سایت بغلی عنوانش میکرد نیست
    یل یاتار ، طوفان یاتار
    یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

مارگارین امروز که بسته ولی نمادش همچنان جز پر بیننده ترین سهام های بازار بود

نظر

• حسینی
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 137

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
        سودسال بعدغبشهر152تومان ومارگارین 40تومان زنگ بزنیداین شماره 63965040 گویاهست
        در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
        با سلام

متاسفانه اطلاع رسانی تون درست نیست

من همین الان با امور سهام صحبت کردم:

پیشبینی 92 غمارگ : 56 تومان

پیشبینی 92 غبهشهر: 159 تومان

واقعا نوشتن با صداقت اینهمه مشقت دارد؟دوست عزیزی که شماره تلفن گویای شرکت را هم می نویسید حداقل در انتقال داده ها صادق باشید

نظر

• برزیل
          Banned
          • Jul 2025
          • 415

در اصل توسط حسینی پست شده است View Post
          واقعا نوشتن با صداقت اینهمه مشقت دارد؟دوست عزیزی که شماره تلفن گویای شرکت را هم می نویسید حداقل در انتقال داده ها صادق باشید
          جناب اگه خواستم دروغ بگم که شماره نمیدادم =))خودت زنگ بزن حالا من 159رو152 نوشتم ازاشتباه تایپی بوده والااونموقعی که من زنگ زدم گفت 400ریال الان میگه 560ریال
          زنگ زدم امورسهام میگم چرااینجوریه تلفن گویاکه صبح 400ریال میگفت میگه اصلاحش کردیم

نظر

• شاهین محلوجی
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 2050

غمارگ دید کلی از تاریخ 18/3/1383

تعدیل با آورده

همانطور که در تصویر فوق مشاهده میکنید بنظرم سهم در کانال صعودی بلند مدت (کانال قرمز رنگ) با تارگت 500 در حال نوسان میباشد....
            بعد از شکست سقف کانال در 300 سهم صعودی شارپ تا خط میانی کانال دوم در400 (خط سبز رنگ) و 450 مقاومت بعدی داشته که در این قیمت از صعود به مرحله بعدی و سقف کانال ناکام ماند (شفاف سازی ! )

بنظرم در حال حاضر با توجه به شرایط امروزه حمایت کلی سهم 350 بوده و در حالت بدبینانه 300 ! (سقف کانال شکسته شده)
            و مقاومتهای فعلی در صورت برگشت از 350 بترتیب 375 - 400 - 450 و تارگت فعلی سقف کانال در 500

موفق باشید....

پ ن: با توجه به تعدیل فعلی سهم و در صورت عملکرد مناسب مدیران شرکت! انتظار دارم سهم در صعود دوباره حرکت شارپی تا 500 داشته باشد...
            آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2012/11/17, 13:42.
            جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• milad97
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 2520

باور کنید همون روز بازگشایی صف خرید میشه
              چون اونایی که جا موندن باید بخرن و اونایی که دارن، می خوان میانگین پایین بیارن.....چه اوضاعی بشه اون روز
              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• fallah
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 692

یه خبر خوش هم به دوستان غمارگی بدم و اونم اینکه روز چهارشنبه خریدارها خود شرکت بودن و اونا صف فروش رو جمع کردن
                ولی من به این کار میگم زرنگی نه مثل بعضیا که میگن کثیف کاری چون که هرکی نگه داشته بود اینطوری حسرت نمیخورد

نظر

• سلطان بورس
                  كاربر فعال
                  • Aug 2011
                  • 3373

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
                  یه خبر خوش هم به دوستان غمارگی بدم و اونم اینکه روز چهارشنبه خریدارها خود شرکت بودن و اونا صف فروش رو جمع کردن
                  ولی من به این کار میگم زرنگی نه مثل بعضیا که میگن کثیف کاری چون که هرکی نگه داشته بود اینطوری حسرت نمیخورد
                  سلام
                  دوست عزیز شما رو چه حساب و از کجا میدونید که خرید ها تکمیل شده
                  اگر واقعا خرید میکردن که آخر وقت 4 شنبه یک رنج تا صفر تابلو میکشیدن که حداقل 500 هزار تا دیگه هم جمع کنن ، نه اینکه با 9000 تا صف فروش بسته بشه
                  لطفا شایعه درست نکنید

نظر

• fallah
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 692

در اصل توسط شکارچی پست شده است View Post
                    سلام
                    دوست عزیز شما رو چه حساب و از کجا میدونید که خرید ها تکمیل شده
                    اگر واقعا خرید میکردن که آخر وقت 4 شنبه یک رنج تا صفر تابلو میکشیدن که حداقل 500 هزار تا دیگه هم جمع کنن ، نه اینکه با 9000 تا صف فروش بسته بشه
                    لطفا شایعه درست نکنید
                    تکمیل خریدها مسئولش من نیستم و نمیدونمم کی تکمیل میشه فقط اینو میدونم خریدارهای روز چهارشنبه از اعضای شرکت بوده و این اطلاعات رو از همکارمون گرفتم که واسه یکی دوتا از اعضای شرکت خرید داشته
                    درضمن هدف شایعه درست کردن نیست.این کد منه (06704)و میتونی چک کنی و ببینی چندتا غمارگ دارم(0 تا دارم)و هدف جو دادن هم نیست.سهم باز شه خودش همه چی رو مشخص میکنه.منفی و مثبت باز شدنش دست هیچکسم نیست و بنده فقط از خریدارها صحبت کردم

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 6291

تا حالا تو عمر بورسیم یه ریال هم اعتباری سهم نخریدم
                      ولی اگر غمارگ 56 اعلام کنه روز باز گشایی زیر 400 باز شد به مقدار بسیار سنگین خریدارم

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                        ستاره دار (2)
                        • Jul 2012
                        • 1281

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                        تا حالا تو عمر بورسیم یه ریال هم اعتباری سهم نخریدم
                        ولی اگر غمارگ 56 اعلام کنه روز باز گشایی زیر 400 باز شد به مقدار بسیار سنگین خریدارم
                        ata جان، حق می دم بهت. تعرفه ی واردات گروه های 1 و 2 هم داره کاهش پیدا می کنه. از امروز دارن زمینه چینی های رسانه ای ش رو می کنن. چه حالی ببرن سهامدارای غبشهر و غمارگ.
                        تعرفه ی واردات روغن خام 50 درصد کاهش پیدا می کنه.
                        آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/11/17, 22:52.
                        در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• Fmoradi
                          كاربر فعال
                          • Nov 2011
                          • 279

شرمنده از روي دوستان گل
                          واقعا هنوز نديدم كسي به نمودار وبهشهر و غمارگ اشاره كنه كه سر و شونه زده هدف غمارگ ٣٢٠ تومنه
                          واقعا دست مريزاد كه دوستاران روغن نباتي فقط ورزش هم كنيد روغن چاق ميكنه

نظر

• axy
                            ستاره دار(21)
                            • Jul 2012
                            • 692

در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
                            شرمنده از روي دوستان گل
                            واقعا هنوز نديدم كسي به نمودار وبهشهر و غمارگ اشاره كنه كه سر و شونه زده هدف غمارگ ٣٢٠ تومنه
                            واقعا دست مريزاد كه دوستاران روغن نباتي فقط ورزش هم كنيد روغن چاق ميكنه
                            سروگردنی که شما میفرمایید درست اما هدفش 320 نیست بلکه 354 بود که تقریبا تا به این قیمت رسید بسته شد و به احتمال زیاد بعد از بازگشایی صعود خواهد داشت .

یه دوستی در تالار همسایه هدف سرو گردن رو حمایتی کشیده بود که یکی از نقاط برخوردش قیمت بازگشایی بعد از تعدیل قبلی اونم در یک روند صعودی قبل از بسته شدن بود که کاملا اشتباه بود .

نظر

• Fmoradi
                              كاربر فعال
                              • Nov 2011
                              • 279

شرمنده من با سيستمم نميتونم نمودار بزارم اما اگه شما بزاريد روش بحث ميكنيم بعدش هم اين الگو تو اغاز يه موج نزولي شكل ميكيره

نظر

• axy
                                ستاره دار(21)
                                • Jul 2012
                                • 692

در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
                                شرمنده من با سيستمم نميتونم نمودار بزارم اما اگه شما بزاريد روش بحث ميكنيم بعدش هم اين الگو تو اغاز يه موج نزولي شكل ميكيره
                                البته اون دوستمون در تاپیک مارگارین در تالاربورس هدف رو 300 اعلام کرده بود که احتمالا تحلیلش با شما فرق میکنه .

ولی اگه بخوایم از نظر بنیادی هم نگاه کنیم طبق سابقه پی به ئی این سهم در سنوات گذشته با سود 56 تومن سال گذشته و 101 تومن امسال علی القاعده نباید زیر 360 باز بشه .

بازار این سهمو وقتی هر روز پایین میاورد که بحث سود 20 تومنی سال آینده مطرح بود و اگه اون سود اعلام میشد بعید نبود که به قیمت هایی که شما میگید برسه .

البته مسائلی مثل جو بازار در روز بازگشایی و خیلی مسائل دیگه میتونه تاثیر گذار باشه ولی من شخصا منتظر پایین اومدن سهم به زیر 360 برای خرید نمیمونم .

نظر

در حال کار...
                                X