غمارگ ( مارگارین )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

من امروز خریدم .........زیر این قیمت ها باز هم اضافه میکنم ......این سهم الان باید 450 میبود .............به دوستانی هم که داشتن گفتم اگر 3 ماهش بد بود یعنی در حد 25 درصد این پیش بود اون موقع بفروشید .........
    همچنان این دو سهم غمارگ و غبشهر رو ارزنده میدونم و اینا رو اسیر گزارشات وبازی کثیفشون میدونم .........

راستی قیمت فروش روغن غمارگ رو با قیمت فروش روغن غبشهر مقایسه کنید خبرشو بدید اگه خواستید ببینم من اشتباه کردم یا نه ..........;)
    ///

نظر

• مات
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 5650

زیره 320 بیاد 290 تومنشم میبینه
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• ahmad m
        ستاره دار(2)
        • Aug 2012
        • 968

با گپی که خورد به نظر میرسه یه حرکت شارپ رو به بالا داشته باشه ولی تا آقازاده ها جمع نکنن بالا نداره
        بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• yousef
          عضو فعال
          • May 2011
          • 808

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          من امروز خریدم .........زیر این قیمت ها باز هم اضافه میکنم ......این سهم الان باید 450 میبود .............به دوستانی هم که داشتن گفتم اگر 3 ماهش بد بود یعنی در حد 25 درصد این پیش بود اون موقع بفروشید .........
          همچنان این دو سهم غمارگ و غبشهر رو ارزنده میدونم و اینا رو اسیر گزارشات وبازی کثیفشون میدونم .........

راستی قیمت فروش روغن غمارگ رو با قیمت فروش روغن غبشهر مقایسه کنید خبرشو بدید اگه خواستید ببینم من اشتباه کردم یا نه ..........;)
          میثم عزیزبرای 3ماهه پایانی منتهی به30آذرغبشهرفروش73هزارو500تن روغن به قیمت3405تومن وغمارگ فروش 33هزارو500تن به قیمت3012تومن پیش بینی کردن یعنی13درصدپایین ترازغبشهر...غمارگ واقعاقیمت فروشش13درصدکمترازغبشهره؟....همین الآن قیمت یک روغن مایع لادن تولیددوم آبان که توخونه مون هست روحساب کردم کیلویی 4522تومن قیمت خورده واحتمالاکارخونه حدود4هزارتومن به خرده فروش میده(کمترمیده؟)....مطمئن هستم هم غبشهروهم غمارگ توگزارش12ماهه تعدیل مثبت دارن....

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
            میثم عزیزبرای 3ماهه پایانی منتهی به30آذرغبشهرفروش73هزارو500تن روغن به قیمت3405تومن وغمارگ فروش 33هزارو500تن به قیمت3012تومن پیش بینی کردن یعنی13درصدپایین ترازغبشهر...غمارگ واقعاقیمت فروشش13درصدکمترازغبشهره؟....همین الآن قیمت یک روغن مایع لادن تولیددوم آبان که توخونه مون هست روحساب کردم کیلویی 4522تومن قیمت خورده واحتمالاکارخونه حدود4هزارتومن به خرده فروش میده(کمترمیده؟)....مطمئن هستم هم غبشهروهم غمارگ توگزارش12ماهه تعدیل مثبت دارن....
            دوست عزیز دلیل اختلاف این با قیمت های گزارش به دلیل گرون شدن مواد بسته بندی است . و محصولات شرکت هم متنوع و میانگین قیمت فروش رو در نظر گرفته .......همه چی در گزارش حسابرسی شده و صورت های مالی 12 ماهه مشخص خواهد شد ......از قیمت خرید روغن گرفته تا فروش شرکت ..........ضمن اینکه دلار 1226 تومنی هم به خاطره ها خواهد پیوست .......تا اون ور سال .....

ضمن اینکه قیمت های جهانی روغن رو هم باید زیر نظر داشت حدودش رو ......

در مورد نرخ روغن به ریال و قیمت های جهانیش ...
            اول نمودار قیمت روغن به ریال :

این نمودار جهانی روغن افتاب گردانه .........

نمودار قیمت به دلار رو هم در زیر میارم ..........

همون طور که میدونید این صنعت هم کلا وابسته به دلاره و حدود 90 درصد وارداتی ............و هر کی گفت تا فلان موقع نرخ روغن رو ثابت نگه میداریم شر و وری بیش نگفته .......

ولی فعلا با دلار 1226 تومنی خرید انجام میشه در حال حاضر قیمت روغن افتاب گردان به دلار محدوده 1480 دلاره که با دلار 1226 تومنی میشه محدوده ی 1814 تومن ....که سایر هزینه ها رو هم باید بهش افزود و در گزارش غمارگ و غبشهر حدود 2050 تومن در نظر گرفته شده

در صورت بحث بیشتر در تایپک نوسان گیری کم ریسک در خدمتیم چون این تایپک هم دیگه خوب نیست زیاد بالا باشه........
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/12, 21:54.
            ///

نظر

• yousef
              عضو فعال
              • May 2011
              • 808

موشکافي غمارگ(قسمت اول):
              غمارگ کلا360ميليون سهمه و311ميليونش روعمده بالاي يک درصدوفقط49ميليون سهمش روعمده زيريک درصدداره واگه کمي بيشتراز70درصداين 49ميليون سهم روبه عنوان شناورسهم درنظربگيريم
              شناورغمارگ حدود35ميليون سهمه.
              امابه آمارمعاملات ماه هاي اخيرسهم توجه کنين:
              درمهرماه51.131ميليون سهم غمارگ باميانگين قيمت3885ريال معامه شده..
              درآبان ماه23.382ميليون سهم غمارگ باميانگين قيمت 3835ريال معامله شده...

بنابراين تاقبل ازبازگشايي چهارشنبه74.5ميليون سهم غمارگ باميانگين حدود387تومن معامله شده...
              نتيجه گيري:بيش ازدوبرابرشناوراين سهم باميانگين قيمت387تومن معامله شده واکثريت قريب به اتفاق سهامداران قبلي غمارگ بابازگشايي چهارشنبه اين سهم توضررحدود20درصدي هستن....باتوجه به بنيادقوي غمارگ ومعامله بسيارپرحجم و74.5ميليوني اين سهم درقیمت387تومن ميتوان انتظارداشت سهم خيلي زودبرميگرده وباحمايت سهامداراني که تقريباهمه توضررهستن به قيمتهايي که مستحقش هست ميرسه....

نظر

• yousef
                عضو فعال
                • May 2011
                • 808

موشکافي غمارگ(قسمت2):

.... دراولين پيش بيني30/9/91فروش روغن آزادتوسط غبشهروغمارگ به ترتيب کيلويي2482و2391تومن درنظرگرفته شد(قيمت فروش
                غمارگ96.3درصدغبشهردرنظرگرفته شد.)
                -----------------------------------------------------------------
                ....درصورتهاي مالي9ماهه منتهي به31/6فروش روغن آزادتوسط غبشهروغمارگ به ترتيب کيلويي2578و2459تومن اعلام شد(قيمت
                فروش غمارگ 95.3درصدغبشهربود)
                ------------------------------------------------------------------
                ....باتوجه به دوبندبالامحتاطانه بخواهيم درنظربگيريم قيمت فروش کيلويي روغن آزادغمارگ95درصدقيمت غبشهره.براي3ماه پاياني
                منتهي به30/9غبشهرفروش روغن آزادروکيلويي3405تومن درنظرگرفته(که البته ميدونم بيشترازاين مقداروحداقل3500تومنه)
                درحالي که غمارگ3012تومن(88.4درصدقيمت غبشهر)گرفته که باتوجه به دوبندبالاقاعدتاقيمت فروشش حداقل95درصد3405
                تومن يعني 3234تومنه يعني براي3ماهه پاياني 91قيمت فروش هرکيلوروغن روحداقل222تومن کمترازمقدارواقعي فروش درنظر
                گرفته.باتوجه به اينکه غمارگ براي 3ماه پاياني 91فروش33537تن روغن آزادروپيش بيني کرده(که احتمالابيشترهم هست)ازاين
                محل بعدازکسر23درصدماليات حمي
                دود16تومن به سود30/9/91غمارگ افزوده ميشه وسودش
                میشه117تومن(حداقل وفقط ازاين محل)....يادآورميشم که
                غبشهرنيزبراي12ماهه حتماتعديل مثبت داره وتوپستهاي قبلي خودم غبشهررومفصل بررسي کردم.

نظر

• yousef
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 808

موشکافی غمارگ(قسمت3): بسیارمهم

درقسمت2گفتم که برای3ماه پایانی منتهی به 30/9/91غمارگ روغن آزادروکیلویی حداقل3200تومن میفروشه(3234).به فرض محال هیچ افزایش قیمتی برای سال مالی بعدش نخواددرنظربگیره بایدقیمت3200تومنی 3ماه آخرامسال روبرای سال مالی بعداعلام کنه(حداقل)درحالی که باکمال تعجب فروش روکیلویی2974تومن گرفته!...حالابااین حداقل3200تومنی فروش139315تن پیش بینی92رودرنظربگیریم(که احتمالابیشتره)

بعدازکسر23درصدمالیات حدود67تومن به پیش بینی92غمارگ افزوده میشه وسودش میشه123تومن!

نظر

• yousef
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 808

موشکافی غمارگ(قسمت4):

هزینه های مالی 92نسبت به91با230درصدرشداز3.169به10.446میلیاردتومن رسیده ودلیلش هم پرداخت100درصداعتبارات اسنادی درزمان گشایش ذکرشده درحالی که درقسمت دیگری ازگزارش به وضوح ذکرشده که هیچ اعتباراسنادی گشایش نیافته ودرصورت منابع ومصارف ارزی هم صادرات وواردات روصفردرنظرگرفته!اگه قرارنیست واردات روغن خام صورت بگیره واعتباراسنادی بازگشایی نشه این هزینه های مالی کاملابیمورد230درصدرشدپیداکرده وحداکثرمیتونه از3.169میلیاردمثلابشه5میلیاردتومن(58درصدرشد)پس حدود5.4میلیاردتومن ازاین هزینه هاکاملابیمورده ونبایدازسودکم بشه وازاین محل بیش از11تومن به سود92غمارگ افزوده میشه.

نظر

• yousef
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 808

دوستان غمارگ دارسهام ارزشمندتون رومفت ازدست ندین...به پست های بالادرموردغمارگ خوب توجه کنین...خوشحال میشم اگه اشکالی توپستهای بالاهست دوستان متذکربشن....البته امروزغمارگ احتمالامثل چهارشنبه فشارفروش نداشته باشه ومثبت معامله بشه...شایدهم صف خریدبشه...غمارگ تواین قیمتهاکاملاارزشمنده(همچنین غبشهر)....

نظر

• yousef
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 808

فعلاتوغمارگ صف خریدمشاهده میشه که البته همون9صبح شایدصفش بریزه ...
                        بهترین حالت اینه که ابتداتومثبت خیلی پرحجم معامله بشه تاازفروشندگان تخلیه شده وبعدصف خریدبشه دراینصورت بازاربیشترمیادسراغش....به هرحال همچنان غمارگ حتی تومثبت4کاملاارزنده برای خریدهست(همینطورغبشهر)....شایدغمارگ فردامثل امروزفرصت خریدنده

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

کاش بیشتر میخریدیم 4 شنبه .....
                          ///

نظر

• yousef
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 808

​چه عالی معامله شد...خریداران ابتدافروشندگان بالقوه روتحریک به فروش کردن وبعدسریع همه روجاروکردن....بیش از700هزارتامعامله شدونزدیک700هزارتاهم صف خریده...چقدرزوددیرشد!

نظر

• axy
                              ستاره دار(21)
                              • Jul 2012
                              • 692

همه اونایی که فروختن با ضرر خارج شدن .

این جماعت عجول تا کی باید ضرر کنن تا عبرت بگیرن ؟

نظر

• موج 5
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 140

از چارتش خوشم اومد یه چنگی زدم ولی حیف زود صف شد

نظر

در حال کار...
                                X