در اصل توسط salarnight پست شده است
View Post
غمارگ ( مارگارین )
Collapse
X
-
-
تبریک به تمامی سهامداران مارگارین
علی الحساب تا 700 تومنش مشکلی نیست ومیاد بالاالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
دوستان من امروزغمارگ روفروختم.احساسم بهم میگه اشتباه بوده چون فکرمیکنم برای ردکردن 600یکم معطل میشه.تاعیدچه هدفی روبراش متصورهستیدواینکه دوباره بخرم خوبه؟
نظر
-
-
در اصل توسط mani_slash پست شده است View Postدوستان من امروزغمارگ روفروختم.احساسم بهم میگه اشتباه بوده چون فکرمیکنم برای ردکردن 600یکم معطل میشه.تاعیدچه هدفی روبراش متصورهستیدواینکه دوباره بخرم خوبه؟در اصل توسط Controller پست شده است View Postاحساس منم همینو میگه بهت
نظر
-
در اصل توسط shahmir پست شده است View Postآقاي درخشاني تو بوركس زده غمارگ 1500 ، غبشهر 4000 .
من خودم ۳۳درصد سبدم غبشهره از خدامه بشه ۴ تومن اما محاله
از فردا تا شب مجمعش که باید تو فروردین باشه هر روز ۴مثبت بخوره قیمتش میشه ۳۸۰۰
۴تومنو از کجا میگن مام نمیدونیم
مگر اینکه ببنده برا تعدیل سه ماهه ۹۲ و بالا باز شه که اون بحثش سواست
نظر
-
-
در اصل توسط mani_slash پست شده است View Postدوستان من امروزغمارگ روفروختم.احساسم بهم میگه اشتباه بوده چون فکرمیکنم برای ردکردن 600یکم معطل میشه.تاعیدچه هدفی روبراش متصورهستیدواینکه دوباره بخرم خوبه؟
مقاومت سهم رو 650 هست وهمچنان فرصت خرید هست در این قیمتها..
نظر
-
در اصل توسط Controller پست شده است View Postاتفاقاتی که بعد از یه سری تعدیلا میوفته چیز دیگه ایی رو میگه ...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسهم سه ماهه اخر ببین چقدر سود ساخته ..اگر سال بعد همینطور ادامه بده میتونه بالیا 250 تومن سود اعلام کنه پی بریا 4 هدف سهم یمشه حداقل 1000 تومن ..
مقاومت سهم رو 650 هست وهمچنان فرصت خرید هست در این قیمتها..
منم امروز كه گزارش غمارگ و سود سازي سه ماهه آخرش رو ديدم ياد اون حرفت افتادم كه روي 330-340 ميگفتي مارگارين سال ديگه ميتونه به اندازه قيمت امسالش سود بسازه!
خدايي اون موقع اين حرفو خيلي اغراق اميز ميديدم اما مثل اينكه گذشت زمان اينبار هم ثابت خواهد كرد . صبر ميكنيم.
من خودم با ميانگين 333 دارمش و بابت تموم راهنمائيات ازت سپاسگذارم.
نظر
-
سلام. چرا كسي در مورد ريختن صف غمارگ چيزي نميگه؟ تعويض نيرو براي صعود مجدد است؟ يا آخر صعودش بود؟پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
نظر